top

The North Face ženske jakne

Membranske ženske jakne North Face bodo odlično izolirale vaše telo pred dežjem, vetrom in mrazom, izolirani modeli pa vam ne bodo pustili neprijetnega mraza.

View as Grid List

180 Izdelki

na stran
View as Grid List

180 Izdelki

Počisti

Ženske jakne The North Face so več kot le privlačna vrhnja oblačila

Ženske jakne North Face vas bodo spremljale med kampiranjem, izletom s prijatelji ali vsakodnevnimi sprehodi po mestu. Ta znana blagovna znamka ponuja modele, ki so popolni za različne priložnosti. V dobro oblikovani jakni se boste lahko lotili različnih izzivov, pri tem pa se boste počutili udobno in bili videti elegantno. V vsaki različici poskušajo oblikovalci združiti tehnične lastnosti z izvirnim dizajnom. Tako uporabniki dobijo izdelek, ki je privlačen za oči in hkrati dobro ščiti pred slabim vremenom.

Ženske jakne The North Face za toplo in hladno vreme

Ženske jakne North Face so na voljo v različnih različicah. Tiste z membrano so odlična izbira za deževno vreme in vlažne razmere. Pod tkanino ne bodo prepustile nobenih kapljic ali vlage, zato boste v bližini kože ves čas ohranili prijetno okolje. Izbirate lahko med jakno s patentirano membrano The North Face ali pa z zanesljivo in že leta dobro znano membrano Gore-Tex Vseeno - zaradi neprijetnega vetra ne boste premočeni ali prehlajeni. Membranske tkanine ščitijo pred snegom in vetrom kot nobena druga. Modeli z lepljenimi šivi so zaradi ojačanih zadrg popolnoma neprepustni. Pomembno je omeniti, da to, da je jakna popolnoma nepremočljiva, še ne pomeni, da ne diha. Pomembna prednost nekaterih vrst membran je njihova visoka zračnost, pomešana z zaščito.

Ženske vetrovke The North Face

Vendar na prostem ne potrebujete vedno visoke zaščite pred dežjem in snegom. V dneh, ko ne čutite nelagodja zaradi vlage, temveč zaradi hladnega vetra, morate imeti s seboj vetrovno jakno. Ženska vetrovka The North Face, ki vas ščiti pred sunki vetra in jo nosite na toplejši jopici, je dovolj, da poveča udobje na poznojesenskih gorskih pohodih ali samo med uživanjem v naravi. Softshell vas ne bo pustil hladnih in bo odlična vrhnja plast, ki jo boste nosili na drugih plasteh. V poletnih dneh lahko jakno preprosto oblečete čez lahko majico in še vedno bo delovala kot odlična zaščita. Tanka tkanina vam omogoča, da celotno jakno zlahka stisnete in jo udobno spakirate k preostali prtljagi. To je velika prednost za uporabnice, ki se v naravo odpravljajo z majhno prtljago.

Ženske jakne The North Face s kapuco in brez nje

V ekstremnih vremenskih razmerah kapuca ni vedno potrebna. Če že imate jopico s kapuco, lahko namesto kapuce preprosto izberete jakno s podaljšanim ovratnikom. Tako se boste učinkovito zaščitili pred hladnim zrakom in zmanjšali tveganje za prehlad, ki se poveča, če si ne pokrijete ustrezno grla. Kapuca je vsekakor pomembna lastnost jaken, namenjenih za deževno obdobje. Dovolj globoka konstrukcija se bo udobno prilegala tudi čeladi ali kapi, poleg tega pa ne bo ogrožala vašega vidnega polja. Z vrvicami ob njenem robu lahko njeno velikost preprosto prilagodite svojim željam.