top

The North Face ženski čevlji

Udobne ženske čevlje The North Face lahko nosite, ko se odpravljate v gore, kampirate ali plezate. V asortimanu podjetja so modeli, ki so popolni tako za vsakdanjo uporabo kot tudi za posebne namene.

View as Grid List

149 Izdelki

Page
na stran
View as Grid List

149 Izdelki

Počisti

Ženski čevlji The North Face za poti in mestne ulice

Ženski čevlji North Face so izdelani v številnih različnih različicah. Širok izbor vključuje modele, ki so popolni za vsakodnevno uporabo in za turistična potovanja. Vizualno osupljivi predlogi znanega proizvajalca bodo kot nalašč za preproste poti in naravne višave. Podplati so izdelani iz trpežnih materialov, ki se ne trgajo zlahka in ohranjajo dober oprijem tudi na nekoliko bolj spolzki podlagi. V kombinaciji s tesno prilegajočim se zgornjim delom tvorijo funkcionalno celoto. Poleg tega, da so dobro izpopolnjene z vidika udobja, so kolekcije čevljev za mestno uporabo skrbno razvite tudi z vidika oblikovanja. Lahko ste prepričani, da bo takšen par čevljev moden in bo dodal slog številnim oblačilom.

Ženski čevlji The North Face za uporabo v gorah

Očitno je, da ravni čevlji, običajno mestni, niso primerni za gorske poti. Če iščete udoben model, v katerem boste lahko uživali v vsakem koraku, si oglejte ponudbo blagovne znamke The North Face. Trekking čevlji tega proizvajalca bodo popolni za tovrstne izzive. Večsmerni podplat se bo popolnoma prilagodil podlagi, po kateri boste hodili, in vam omogočil učinkovito gibanje. Tudi če vam bo narava na pot postavila ovire v obliki skalnatih ali blatnih tal, vas to ne bo ustavilo na poti do cilja. Zaradi edinstvene strukture bo značilen treking model ušes lažje očistiti blata, ki je obtičalo v utorih. Zato bo hoja po raznolikih površinah bolj udobna.

Ženski čevlji The North Face

Ženske ljubiteljice plezanja in gorskih dejavnosti naj si ogledajo čevlje iz serije AMP, obogatene z membrano Gore-Tex. Namenjeni so aktivnim navdušenkam in so izraz tehnične domišljije oblikovalcev, ki so združili izviren slog s tehničnimi lastnostmi konstrukcije. Rezultat je model, ki je prijeten za oko in je kot nalašč za dinamične pristope. Vsi čevlji Mountain Purpose spadajo v zbirko najnaprednejših modelov pristopov proizvajalca The North Face. Zaradi zgornjega dela iz izjemno trpežnega najlona in sprednjega dela iz semiša so čevlji trpežnejši in vam omogočajo, da v njih uživate dlje časa. Zunanja stran je opremljena z membrano GORE-TEX®, zato bodo vaše noge ostale suhe ne glede na vreme.