top

Trail tekaški čevlji HOKA

Tekaški copati HOKA zagotavljajo inovativno zasnovo, ki zagotavlja visoko udobje pri teku. Odlična izbira za terenske poti, tako za treninge kot za tekmovanja. Oglejte si Hokajeve čevlje za gorski tek!
View as Grid List

54 Izdelki

  1. -10%
    Trail tekaški čevlji Hoka Zinal 2 - black/ceramic

    Seznam želja

  2. -7%
    Trail tekaški čevlji Hoka Tecton X 2 - black/flame

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

54 Izdelki

Počisti

HOKA trail running shoes - maksimalno udobje

Če iščete čevlje, ki zagotavljajo največje udobje med tekom, bodo tekaški copati HOKA odlična izbira. Ta nova francoska blagovna znamka, ki je na trg vstopila šele leta 2013, ima v svojem portfelju že več kultnih modelov obutve. HOKA je želela prekiniti status quo in ustvariti obutev za tek po stezi, ki ne bo le učinkovita, oprijemljiva in vzdržljiva, ampak predvsem udobna! Zato so HOKA trail tekaški copati drugačni od modelov drugih blagovnih znamk. Velika količina pene v vmesnem podplatu je namenjena blaženju vsakega koraka na poti. Napredna struktura pene omogoča tudi odlično vračanje energije. Zaradi tega se bodo čevlji HOKA izkazali ne le na treningih, temveč tudi na tekmovanjih!

Sodobno oblikovanje

Dobro prilegajoča se obutev za tek po stezi je nujna. Med aktivnostjo se morate zanesti na ustrezno podporo in udobje, ki vam bosta omogočila premagovanje naslednjih kilometrov. Čevlji HOKA za tek na smučeh ne ponujajo le odličnega blaženja! Njihova napredna zasnova vas ščiti pred poškodbami in učinki nenadnih vremenskih sprememb. Če se ne želite odpovedati teku v dežju, posezite po modelih, opremljenih z membrano GORE-TEX®. Ne le, da boste zaščiteni pred mokroto, temveč boste uživali tudi v udobni zračnosti svojih čevljev. Najpomembnejša stvar pri tekaški obutvi je optimalen oprijem! Zato so tekaški copati {2>HOKA trail opremljeni s podplati, ki uporabljajo gumijaste zmesi Vibram®. Zaradi njih vam ni treba skrbeti za oprijem in vzdržljivost tekaških copat HOKA Trail Running. Morda si boste želeli podrobneje ogledati tudi profil podplata. Bolj izstopajoči čepi bodo kot nalašč za mokro podlago, medtem ko bo raven in izjemno mehak podplat poskrbel za "lepljivost" pri teku po skalah!

Trail čevlji Hoka One One na 8a.si!

V ponudbi e-trgovine 8a.si boste našli tako moške kot ženske modele obutve HOKA trail! S čevlji te francoske blagovne znamke boste dosegli maksimalno udobje! To gre z roko v roki z odličnim oprijemom in visoko kakovostjo izdelave. Zaradi tega se bodo HOKA trail čevlji izkazali tako na manj zahtevnih treningih kot tudi na tekmovanjih. Če iščete obutev za premagovanje dolgih poti brez pretirane obremenitve sklepov, je izbira samo ena!