top

Trail tekaški čevlji The North Face

Tekaški čevlji The North Face® so zasnovani za kros in gorski tek, lahko pa se izkažejo tudi za pohodništvo. So lahki, vzdržljivi in zasnovani za hitro premagovanje tehničnih poti.
View as Grid List

86 Izdelki

Page
na stran
View as Grid List

86 Izdelki

Počisti

The North Face trail čevlji - kakovost in izkušnje

Ameriški proizvajalec The North Face je eden največjih in najbolj prepoznavnih proizvajalcev pohodniških čevljev na svetu. Dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje obutve so nedvomno ena od ključnih značilnosti uspeha te blagovne znamke. Širok nabor čevljev, ki se osredotočajo na podrobnosti, pomeni, da lahko vsakdo najde nekaj zase. Ne glede na to, po kakšnem terenu tečete, se bodo The North Face trail čevlji odlično obnesli. Zaradi visokokakovostne izdelave v kombinaciji z vzdržljivimi materiali bodo vaši novi čevlji nepogrešljiv del vaše tekaške opreme še veliko sezon. Ko izberete tekaško obutev The North Face, posegate po udobnih, oprijemljivih in odlično izgledajočih čevljih!

Sodobna konstrukcija in lastniške rešitve

Obutev The North Face Trail je zasnovana za maksimalno udobje in varnost. Dobro prezračevani zgornji del zagotavlja, da se vaša stopala ne znojijo in ohranjajo optimalno mikroklimo. Če želite biti zaščiteni pred vodo in se ne nameravate odpovedati teku v dežju, posezite po modelih z membrano FUTURELIGHT™. Zaradi svoje edinstvene konstrukcije vas ne ščiti le pred zmočenjem, temveč omogoča tudi zračnost brez primere. Ključna značilnost čevljev je podplat. The North Face trail čevlji vam bodo zagotovili ustrezen oprijem tako na trdni skali kot na mešanem terenu. Vse to je zasluga oprijemljivih mehkih gumenih zmesi in dobro oblikovanih tekalnih plasti! Omembe vredna je tudi tehnologija VECTIV™. Zasnovana je tako, da podpira kotaljenje stopala in čim bolj poveča sproščanje energije med odrivom.

The North Face trail čevlji v ponudbi trgovine 8a.si

V ponudbi trgovine 8a.si lahko najdete tako moške kot ženske čevlje The North Face Glede na vaše želje in teren, po katerem tečete, lahko izberete modele za skale in tiste z univerzalno konstrukcijo, ki vam omogočajo premagovanje dolgih razdalj. Ne glede na to, kaj boste izbrali, ste lahko prepričani, da bodo trail čevlji The North Face zaradi svoje visoke kakovosti in brezkompromisne, sodobne konstrukcije popoln partner za vaš naslednji tek.