top

Treking dodatki

Treking pripomočki niso le večnamensko orodje, kompas ali držalo za zemljevid. Če se odpravljate na raziskovanje naravnih pokrajin, si oglejte ponudbo gorske spletne trgovine.
View as Grid List

509 Izdelki

 1. Detergent Nikwax Wool Wash 5 L

  Seznam želja

 2. Detergent Nikwax Basefresh 5 L

  Seznam želja

 3. -2%
  Osvežilec Yota Freshed - moo

  Seznam želja

 4. -4%
  Detergent Nikwax Basewash 5 L
  Detergent Nikwax Basewash 5 L
  42,99 € 44,99 €

  Seznam želja

 5. -34%
  Sprej proti komarjem MUGGA Spray DEET 9,5% 75 ml

  Seznam želja

 6. -14%
  Sponka Ruffwear Double Track Coupler - basalt gray

  Seznam želja

 7. -15%
  Orodje Gerber Armbar Slim Drive - orange

  Seznam želja

 8. -2%
  Kresivo Morakniv Spark Fire Starter - black

  Seznam želja

 9. -3%
  Mrežica za čelado Blue Ice Helmet Holder - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

509 Izdelki

Počisti

Katero pohodniško opremo izbrati?

Vsak navdušenec nad pohodništvom dobro ve, da lahko pripomočki za pohodništvo bistveno povečajo udobje pri premagovanju naravnih območij. Med njimi lahko svetovni popotniki izberejo praktično držalo za zemljevid, kompas, čelno svetilko ali na primer kremplje ali brisače. Če imate na vsakem mestu s seboj najnujnejše predmete, se lahko počutite udobno - tudi če ste sredi gozda, daleč od civilizacije. Katero opremo morate izbrati za svoje potovanje, je odvisno od narave potovanja. Če načrtujete daljše bivanje v naravi, s seboj vzemite kuhinjske pripomočke, večnamensko orodje in vodne filtre. Zaradi njih se boste med kampiranjem počutili kot doma, bivanje pa boste lahko bolje in lažje organizirali. Spakirajte turistični dežnik in hitro sušeče se brisače, da vas vremenske razmere ne bodo presenetile.

Najpotrebnejši pohodniški pripomočki v gorah

Mladi ljubitelji počitnic v gorskem okolju ter ljubitelji kampiranja in prenočevanja v šotorih ne smejo pozabiti, da v svoj nahrbtnik vključijo najnujnejše pohodniške pripomočke. Med njimi je na primer kompas, ki se bo izkazal za neprecenljivo pomoč na terenu, ko se boste izgubili. Zlasti tisti, ki se odločajo za premagovanje divjih poti, naj se odločijo, da ga bodo spravili v žep. Držalo za zemljevid je dodaten priročen element, ko potujete po neznanih območjih. V slabem vremenu in težkih razmerah bo zaščitil zemljevid pred poškodbami in preprečil, da bi se zmočil ali umazal.

Vrhunska pohodniška oprema

Ne glede na to, ali izberete večnamensko orodje, karabine ali kremplje - pohodniški pripomočki morajo biti visokokakovostni, da lahko odlično služijo svetovnemu popotniku. Številni proizvajalci opreme za treking ponujajo različne izdelke iz tega področja. Izbira pravih izdelkov ne bo težka, če boste upoštevali vse najpomembnejše lastnosti uporabnih pripomočkov. Ne smete pozabiti, da vizualno podobni pripomočki niso nujno enaki glede funkcionalnosti. Tudi njihova kakovost je lahko različna. Zato je dobro izbrati predmete preverjenih blagovnih znamk, ki uživajo visok položaj na trgu in zagotavljajo, da bodo njihovi pripomočki zvesto služili tudi v težjih razmerah. Zato kupujte stvari iz dobro znanega vira in bodite pozorni ne le na materiale, iz katerih so izdelane, temveč tudi na način pridobivanja surovin. V številnih primerih lahko izberete bolj zeleno različico predmeta, ki ima enake lastnosti kot njegova neekološka alternativa.

Priznane blagovne znamke, ki proizvajajo pohodniško opremo

V spletni trgovini 8a.si so na voljo pohodniški pripomočki za vsakogar. V njeni široki ponudbi bo vsak svetovni popotnik našel nekaj zase in ne bo razočaran nad izbiro. Med več sto izdelki lahko izberete tako opremo kot tudi pripomočke, oblačila in dodatke. Če se odpravljate na počitnice na prostem in se želite samo sprostiti, izberite šotor in spalno vrečo. Če želite čas preživeti aktivno, uporabite pohodniške palice. Tisti, ki svoje bivanje v gorah jemljejo kot priložnost za sprejemanje gorskih izzivov, naj poiščejo udobne čevlje in tehnična oblačila, s katerimi bo premagovanje številnih kilometrov pravi užitek. Vse to in še veliko več najdete v ponudbi trgovine. Iščete izdelke določenih blagovnih znamk, kot so: Sea To Submit, Source, Ledlenser, Esbit ali Salewa? Tudi te lahko udobno naročite, ne da bi zapustili svoj dom.