top

Vponka z matico Climbing Technology Aerial PRO SG - light blue

vključno z DDV 10,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 10,49 € (+5%)
Proizvajalčeva priporočena cena 16,99 € (-35%)

Dostava v 2-4 delovnih dneh

Stroški dostave od 5,00 € Podrobnosti
ID izdelka: 8056734832358

Pošljite vprašanje
Pošlji vprašanje o izdelku
Spletna stran je zaščitena s sistemom reCAPTCHA in Googlovim pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe storitev.
Stroški dostave
Stosujemy ENOTNE CENE DOSTAVE – teža in mere paketa ne vplivajo na ceno dostave!
Pošta Slovenije
Skupna cena naročenih izdelkov Strošek dostave
Predplačilo Gotovino po povzetju
0 - 24,99 € 5 € 6 €
>25 € 0 €! 1 €

Karabin Climbing Technology Aerial PRO SG - svetlo modra - je izjemno funkcionalen in vsestranski model, ki po velikosti in obliki ustreza tistim, ki jih poznamo iz ekspresov. Na voljo je v različici z barvno (modro) anodizacijo, ki ni le estetska pridobitev, temveč vam omogoča tudi lažje iskanje opreme.

Karabin Climbing Technology Aerial PRO SG - svetlo modra karabinka v obliki črke D je prav tako priročna kot tiste iz ekspresov, vendar bo našla še na desetine drugih uporab. Opremljen je z brezzobi ključavnico CF (Catch-Free) z možnostjo zasuka (SG - Screw Gate). Serija karabinov Climbing Technology Aerial je bila zasnovana za plezalce, ki cenijo predvsem udobje in varnost, hkrati pa veliko pozornosti namenjajo tehničnim rešitvam in teži opreme, ki jo morajo nositi v nahrbtniku ali postroju.

Telo karabina Climbing Technology Aerial PRO SG - svetlo modra ima vroče kovani, večplastni 3D profil, ki je omogočil znatno zmanjšanje teže karabina. Ta napredna tehnologija oblikovanja karabinov se zdi prihodnost v prizadevanjih za izdelavo lažje plezalne opreme ob hkratnem izboljšanju trdnosti. Z njo se zmanjša količina kovine na področjih, kjer ni pomembna za trdnost. Zaradi tega je teža karabina polne velikosti s polno ključavnico do 10 % manjša od klasične oblike (in je enaka teži karabinov z žično ključavnico, ki se običajno štejejo za lažje). Čeprav pri posamezni enoti to morda ne pomeni velike razlike, gre pri obsežnem kompletu za dolge smeri (ali večvrvne izzive v gorah) že za več sto prihranjenih gramov, ki smo jih upoštevali pri izbiri plezalne opreme. Climbing Technology Aerial PRO SG - svetlo modra je privijačena lahka karabinka v obliki črke D, kar je doseženo s pravilnim iztiskanjem "telesa" in ne z njegovim zmanjševanjem.

Model se odlično prilega roki. Optimizacija oblike in pozornost, namenjena ergonomiji, omogočata enostavno rokovanje. Ustrezna ojačitev robov, ki so najbolj izpostavljeni trenju, zagotavlja največjo varnost, ki se zahteva od plezalne opreme. Nežne vdolbine na najbolj oddaljenih točkah pravilno namestijo trak in vrv v karabin. Sistem Catch Free (brez zob) preprečuje, da bi se ključavnica nenamerno ujela na drugo plezalno opremo (zanke, inštrumente, plezalce). Tako kot vsak karabin Climbing Technology je tudi karabin Aerial individualno testiran s podpražno obremenitvijo 12 kN, preden zapusti tovarno.

Karabin Climbing Technology Aerial PRO SG - svetlo modra - ključne lastnosti:

  • CF (Catch-Free) brezzobna ključavnica z možnostjo vijačenja (SG - Screw Gate);
  • vroče kovani, večdimenzionalni 3D profil;
  • vijačna ključavnica;
  • dobro se prilega roki;
  • EN 12275:2013-B.

Tehnična specifikacija
Barva modra
Spol Unisex
No-code Ne
CE V (0333)
EN 12275
Material Lahka zlitina
Teža ~ 38 g
Dimenzije ~ 99 x 56 mm
Keylock V
Razdalja 18 mm
Vrsta B
UIAA V
Trdnost 23.9.8 kN
Zadrga Screw Gate
Dejavnost Alpinizem / Visokogorsko plezanje, Plezanje/ Bouldering

Climbing Technology Aerial PRO SG - customer reviews

0.0