top

VSSL

VSSL je kanadska blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo pohodniških in survival kompletov. V ohišje v velikosti klasične svetilke so oblikovalci umestili lučko, kompas, vžigalice, osnovno palico, zasilne vrvice in trakove ter še marsikaj. V ponudbi najrazličnejši kompleti.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

VSSL je edinstvena zamisel za komplete za preživetje in pohodništvo

Zgodovina blagovne znamke se je pravzaprav začela v mladosti njenega ustanovitelja. Todd in njegovi prijatelji so bili že od mladih let, ko so živeli v Kanadi, navdušeni nad odpravami na prostem. Na prvih izletih sta hitro ugotovila, da jima najbolj ustreza potovati z malo opreme in le z najnujnejšimi potrebščinami. Zato so postali mojstri pri pripravi provizoričnih kompletov za preživetje. Vse izkušnje s teh odprav so se vrnile, ko je Todd kot odrasel vzel v roke klasično svetilko. Takrat se mu je porodila inovativna zamisel - kaj če bi v takšen paket lahko spravili celoten komplet opreme za preživetje? Kmalu se je rodila blagovna znamka VSSL - proizvajalec miniaturnih kompletov pohodniške opreme, ki omogočajo gibanje z minimalno opremo. Vsi modeli tega proizvajalca odlično združujejo preprosto, sodobno zasnovo in maksimalno funkcionalnost. Zaradi tega so optimalna izbira tako za kampiranje kot za preživetje.

Kaj je preživetveni ali pohodniški komplet VSSL?

Izdelki kanadske blagovne znamke temeljijo na preprosti ideji. Kako spraviti čim več funkcionalnih dodatkov v posodo velikosti povprečne svetilke? To je preprosto - vsak element je treba zmanjšati na minimum in v kompletu izbrati le najnujnejše. Čeprav podjetje ponuja možnost prilagajanja kompletov, je pripravilo predloge, ki vključujejo uravnotežen in dobro premišljen nabor komponent.

Klasični komplet za preživetje VSSL vsebuje več sestavnih delov. Glavni steber je svetilka. Zaradi uporabe diod LED in majhnih količin ne zavzema veliko prostora v posodi. Na drugem koncu valja je kompas, da lahko vedno najdete pravo pot. V notranjosti je mini komplet prve pomoči z obliži in povoji. Drugi predmet je komplet vžigalic z vžigalicami. Močna vrv z britvico je na posebnem mestu. Vključen je bil tudi komplet z ribiškimi trnki. Po temi vam bo prišla prav majhna sveča. Z žago v obliki vrvi lahko hitro pridobite drva za ognjišče. Na voljo je tudi prostor za tablete za prečiščevanje vode. Nekaj prostora zavzemajo tudi dodatni predmeti, kot so piščalka v sili, odpirač za pločevinke in lepilni trak za uporabo v sili.

Visoka kakovost in največja funkcionalnost

Znamka VSSL se ponaša z dejstvom, da so vsi njeni izdelki v celoti izdelani v Kanadi. Od zamisli in zasnove vsakega modela do izdelave posameznih delov in sestavljanja vseh sestavnih delov v celoto. Zato vsakega kompleta za preživetje in potovanje ne odlikuje le edinstvena zasnova, temveč predvsem najvišja kakovost izdelave. Vsak sestavni del kompleta mora biti natančno izdelan, da se brez težav prilega posebni cevi. Sestava posameznih kompletov temelji na dolgoletnih izkušnjah na prostem ljudi, ki sestavljajo blagovno znamko. Zato vključujejo predmete, ki so resnično nujni za pustolovščine v divjini. Z izbiro katerega koli izdelka blagovne znamke VSSL smo lahko prepričani, da je bilo pri njegovem načrtovanju in izdelavi vloženo vse potrebno, da bi zagotovili njegovo popolno delovanje v zahtevnih razmerah, kadar koli bomo potrebovali njegovo pomoč.

Polna izbira izdelkov VSSL v trgovini 8a.si

V naši trgovini ponujamo širok izbor izdelkov blagovne znamke VSSL. Osnova ponudbe so popolni kompleti za preživetje in pohodništvo, vključno s popolno opremo. Zaradi odlične izbire sestavnih delov so primerni za skoraj vsak izlet po gozdnih poteh ali gorskih pobočjih. Z ločeno dostopnimi zabojniki in posameznimi deli opreme si lahko vsak ustvari svoj komplet VSSL, ki je popolnoma prilagojen njegovim potrebam. Kanadska blagovna znamka dopolnjuje svojo ponudbo z dodatnimi rešitvami. Poleg kompletov za preživetje so na voljo tudi posode, ki v sebi skrivajo prostor za pijačo. To je odlična alternativa klasični bučki. Poleg tega je proizvajalec zasnoval zabojnike s popolnim kompletom za prvo pomoč, ki bo uporaben pri številnih dejavnostih, tudi vsakodnevnih. Ponudbo dopolnjujejo kompaktni mlinček za kavo in dodatki za pripravo kave med pustolovščinami na prostem. Ne glede na to, kateri izdelek izberete, vam zagotavljamo najvišjo kakovost izdelave in zanesljivost na tem področju.