top

Zamberlan

Zamberlan je italinaksa blagovna znamka, ki proizvaja treking in gorsko obutev najvišje kakovosti. Blagovna znamka je nastala iz družinskega podjetja. V trgovini 8a.si ponujamo pester nabor izdelkov pohodniških in visokogorskih čevljev te blagovne znamke.
View as Grid List

157 Izdelki

 1. -24%
  Pohodniški čevlji Zamberlan Zenith GTX RR - grey/black

  Seznam želja

 2. -17%
  Vezalke Zamberlan Round Laces - yellow/black

  Seznam želja

 3. -24%
  Pohodniški čevlji Zamberlan Stroll Evo GTX - grey

  Seznam želja

 4. -23%
  Pristopni čevlji Zamberlan Salathe RR - blue

  Seznam želja

 5. -23%
  Pristopni čevlji Zamberlan Salathe RR - yellow

  Seznam želja

 6. -23%
  Čevlji za ferate Zamberlan Salathe RR - taupe

  Seznam želja

 7. -25%
  Treking čevlji Zamberlan Rando GTX - black/blue

  Seznam želja

 8. -25%
  Treking čevlji Zamberlan Brenva Lite GTX CF - black

  Seznam želja

 9. -14%
  Treking čevlji Zamberlan Cresta GTX RR - waxed brick

  Seznam želja

 10. -17%
  Vložki za čevlje Zamberlan Cushion

  Seznam želja

 11. -20%
  Vezalke Zamberlan Flat Lace - white

  Seznam želja

 12. -40%
  Ženski pohodniški čevlji Zamberlan Stroll GTX - tan

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

157 Izdelki

Počisti

Zamberlanovi čevlji so kombinacija tradicije in sodobnosti

Oblikovalci obutve Zamberlan uporabljajo najboljše modele italijanskih čevljarskih mojstrov, hkrati pa uporabljajo najnovejše tehnologije in materiale, ki so na voljo. Rezultat te kombinacije je udobna, visokokakovostna planinska in pohodniška obutev, s katero lahko brez skrbi premagate več deset kilometrov na zahtevnih gorskih poteh. Kako se čevlji Zamberlan obnesejo na gorskem terenu? Ocene več sto zadovoljnih uporabnikov govorijo same zase in zaradi njih priljubljenost te blagovne znamke ves čas raste.

Optimalno prilegajoči se čevlji za vsakega uporabnika - raznolike kolekcije blagovne znamke

Področje blagovne znamke Zamberlan je razdeljeno na več različnih delov, od katerih je vsak namenjen drugačnim uporabnikom. Najlažja obutev je zasnovana za hitre poti z minimalno težo. To je obutev, ki uporablja nekatere značilnosti pohodniških čevljev, tekaških čevljev in klasičnih pohodniških čevljev. Modeli v tej kategoriji so zelo izbrani za poletne in prehodne sezone. Tradicionalni pohodniški čevlji so ločena možnost. Dobro se obnesejo na lažjih poteh, saj zagotavljajo potrebno udobje in samozavest pri vsakem koraku. Za ljubitelje pohodništva je na voljo višji čevelj z zelo stabilno konstrukcijo. Zagotavljajo ustrezno oporo gležnju pri gibanju s težkim nahrbtnikom. Krona ponudbe te blagovne znamke so njeni visokogorski čevlji. To so modeli, ki so primerni za višje nadmorske višine. Med njimi so tako visoki modeli za najvišje vrhove kot tudi lažji modeli, primerni za alpinizem in ledeniški turizem. Trgovina 8a.si ponuja širok izbor italijanske gorske obutve, ki združuje visoko udobje in zanesljivost.

Zamberlan - priljubljene kategorije

Zamberlan treking čevlji Zamberlanovi planinski čevlji Zamberlanovi čevlji za pristop Zamberlan pohodniški čevlji Zamberlan GORE-TEX škornji
Zamberlan sale Zamberlan Outlet