top

Ženska obutev

Ženska obutev za ženske, ki jim gore, skale in pohodništvo predstavljajo življenjsko strast. Modeli, ki jih ponujamo, bodo kos tudi najzahtevnejšim okoljem in neugodnim vremenskim razmeram.
View as Grid List

1530 Izdelki

 1. -19%
  Ženski čevlji Danner Trail 2650 Campo - blue/orange

  Seznam želja

 2. -15%
  Ženski pohodniški čevlji Merrell Moab Speed - burlwood

  Seznam želja

 3. -20%
  Ženski čevlji Merrell Vapor Glove 6 LTR - marron

  Seznam želja

 4. -19%
  Ženski čevlji Asolo Supertrek GTX - earthbeige/chilired

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1530 Izdelki

Počisti

Ženska gorska obutev

Večinski del naše ponudbe izdelkov je specializirana obutev, zasnovana za različne gorske dejavnosti. Naša ponudba izdelkov med drugim vključuje ženske pohodniške čevlje, ki so kot nalašč za daljše in zahtevne poti. Pohodniški čevlji pa se bodo dobro obnesli na lažjih terenih, saj odlično blažijo tresljaje pri hoji. Za toplejši del leta se bodo odlično izkazali čevlji za približevanje in čevlji z nizkim vrhom. Za najbolj izkušene uporabnike imamo na voljo tudi visokogorske čevlje. Gre za trpežno obutev, ki ščiti vaša stopala pri premagovanju skalnatih in zasneženih pobočij na visokih nadmorskih višinah. Za vse ljubitelje plezalnih športov smo pripravili široko ponudbo, vključno z ženskimi plezalnimi čevlji - za napredne plezalne navdušenke in njihove začetniške spremljevalke. Ženski planinski in športni čevlji, ki jih ponujamo, bodo kos tudi najbolj zahtevnemu okolju in neugodnim vremenskim razmeram, na katere lahko naletite na planinski poti ali gozdni stezi.

Ženska športna obutev

Naša ponudba izdelkov vključuje tudi ženske športne copate za tek, idealne za bolj dinamične dejavnosti v gorskem okolju. Ženski športni copati za gorski tek predstavljajo največjo skupino. Med razpoložljivimi modeli bo vsaka ljubiteljica teka našla model, ki bo ustrezal njenim potrebam, ne glede na njeno raven zmogljivosti. Na voljo je celotna izbira čevljev, tako za profesionalke, namenjenih tekmovanju na ultramaratonih, kot tudi čevljev za ženske, ki s tekom šele začenjajo.

Ženska obutev za vsakdan

V trgovini 8a.si je poleg tipične gorske obutve na voljo tudi široka ponudba ženske obutve za življenjski slog. Lahki športni čevlji, priljubljene "superge" in škornji, ki so jih navdihnili vrhunski plezalni modeli, so stalnica vsakdanjega videza vsake ženske, ki ljubi gore. Pomagali vam bomo tudi, da se na zimske razmere ustrezno pripravite. Z našimi nepremočljivimi zimskimi škornji s toplotno izolacijo in nedrsečimi podplati ste lahko prepričani, da boste na cilj prispeli v slogu, ne glede na količino snega. Za poletje pa vam ponujamo široko paleto sandalov in japonk.