top

Ženske hlače

Ženske hlače nudijo udobje in visoko zanesljivost na prostem. Dobre ženske pohodniške hlače morajo biti udobne in zelo odporne na poškodbe in neugodne vremenske razmere.
View as Grid List

835 Izdelki

  1. -6%
    Ženske pajkice Patagonia Pack Out Tights - smolder blue

    Seznam želja

  2. -12%
    Ženske hlače Mons Royale Decade Pants - black

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

835 Izdelki

Počisti

Ženske hlače za pohodništvo in treking

Ženske hlače za na prostem se lahko med seboj precej razlikujejo. To je predvsem posledica njihovega namena in uporabljenih materialov. Hlače se namreč glede na letni čas uporabljajo v dežju, mrazu in vetru, pa tudi v vročini in ostrem soncu. Lahki in hitro sušeči modeli za poletje, izolirane zimske hlače ali robustne gorske hlače - imamo modele za vse dejavnosti in vremenske razmere, tudi z membrano GORE-TEX®. Ponujamo najširšo paleto pohodniških hlač. Ženske poletne pohodniške hlače so izdelane iz lahkih in zračnih materialov. Imajo lastnosti hitrega sušenja, zato boste, ko se zmočijo, hitreje pripravljeni na nadaljevanje poti. Zelo pogosto so opremljene s profiliranimi koleni, tako da med gorskimi aktivnostmi ne omejujejo vašega gibanja. Treking modeli za zimo in prehodne letne čase so izdelani iz softshell tkanin. Zagotavljajo odlično zaščito pred vetrom in mrazom. So odličen dodatek ženskim softshell jaknam, s katerim lahko ustvarite vsestransko oblačilo za različne vremenske razmere.

Plezalne hlače

Za ljubiteljice plezanja ponujamo ženske plezalne hlače, ki so običajno izdelane iz bombaža. V njih sta odlično združeni trpežnost in tkanina, prijetna na otip. Na višjih nadmorskih višinah boste potrebovali gorske hlače. Zagotavljajo zelo visoko raven vzdržljivosti, dodatne ojačitve na kolenih in na spodnjem delu nog pa jih odlično ščitijo pred tem, da bi jih zlahka odrgnili s skalami ali porezali z rakom.

Ženske zimske hlače - smučarske hlače in izolirane hlače

Zimski modeli so ločena kategorija. Ti vključujejo izolirane ženske smučarske in turnosmučarske hlače. To so specializirana oblačila, ki se bodo dobro obnesla pri temperaturah pod ničlo. Hlače za dež GORE-TEX® so priljubljena izbira skozi vse leto. Hlače, ki jih ponujamo, niso le izjemno funkcionalni in praktični kosi - ponašajo se tudi s skrbno izdelavo in pozornostjo do podrobnosti.

Široka ponudba ženskih pohodniških, treking in gorskih hlač na enem mestu

V spletni trgovini 8a.si so na voljo različne vrste ženskih pohodniških hlač, namenjene ljubiteljicam potovanj, gorskega pohodništva in plezanja. Z najbolj znanimi svetovnimi blagovnimi znamkami je na voljo ustrezen model za vsako navdušenko, ki se ukvarja z aktivnim preživljanjem prostega časa na prostem. Blagovne znamke, kot so The North Face, Salewa, Columbia in druge, zagotavljajo visoko kakovost in popoln kroj, ki ne obljublja le udobja, temveč predvsem popolno svobodo gibanja in zanesljivost - tako za tedne na poti kot za kratke vikend pohode.