top

Ženske kolesarske majice

Ženske kolesarske majice pomenijo odlične barve in udobje na vsakem potovanju. Oglejte si udobne kolesarske majice za MTB in enduro, ki so narejene posebej za ženske. To je optimalna izbira za hribe in enoslednice.
View as Grid List

92 Izdelki

 1. -25%
  Ženska kolesarska majica Rocday Monty - black/red

  Seznam želja

 2. -25%
  Ženska kolesarska majica Maloja Wallis - midnight

  Seznam želja

 3. -25%
  Kolesarska majica Maloja Schober 1/2 Breeze - midnight

  Seznam želja

 4. -24%
  Športna majica Maloja Sulvadi - snow

  Seznam želja

 5. -25%
  Ženska kolesarska majica Maloja Vanil 1/2 - fir

  Seznam želja

 6. -25%
  Ženska kolesarska majica Rocday Woody - burgundy

  Seznam želja

 7. -25%
  Ženska kolesarska majica Rocday Woody - navy

  Seznam želja

 8. -31%
  Ženska kolesarska majica Rocday Monty - burgundy

  Seznam želja

 9. -25%
  Ženska kolesarska majica Rocday Monty - navy

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

92 Izdelki

Počisti

Ženske kolesarske majice - optimalna izbira za ljubiteljice MTB in Endura

Ženske kolesarske majice, ki so pripravljene predvsem zaradi toplejšega vremena, so odlična izbira za vse ljubitelje vožnje po terenu in še več. Zaradi uporabe lahkih in sodobnih materialov jih odlikujejo odlične zmogljivostne lastnosti. Zaradi visoke zračnosti zagotavljajo optimalno raven prezračevanja v vročih dneh, ki jih preživite na kolesu. Poleg tega uporabljene tkanine hitro odvajajo vlago in se hitro sušijo. Zaradi tega bo vsaka ženska kolesarska majica prijetna na otip in udobna tudi na daljših vzponih. Tudi kroj, uporabljen pri majicah, ki je bil izbran z namenom upoštevanja ženske postave in položaja na kolesu, ni brez pomena. Zaradi tega kolesarska oblačila ne omejujejo gibanja in nudijo visoko raven udobja tudi med celodnevnimi izleti.

Različna ženska kolesarska majica za MTB in Enduro

Med kolesarskimi majicami za ženske bomo našli veliko različnih modelov, ki bodo izpolnili pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. Med kolesarskimi majicami Enduro prevladujejo ohlapni kroji, običajno brez žepov. To je idealna izbira za zabavo na enoslednicah ali kratke izlete po gorskih cestah. Vse v popolni barvni shemi. Seveda so na voljo tudi majice MTB z nekoliko bolj tradicionalnim krojem, opremljene z zadrgo in zadnjimi žepi, v katere lahko spravite manjšo opremo. Zanje je značilno tesnejše prileganje in se bodo odlično obnesle na celodnevnih kolesarskih izletih. Ne glede na to, s katerim kolesom se vozite in katere kros proge imate najraje, boste med njimi zagotovo našli majico, ki bo zadovoljila vse potrebe.

Kolesarske majice z blagovno znamko za aktivne ženske

V naši ponudbi so ženske kolesarske majice vrhunskih gorskih in kolesarskih blagovnih znamk. To nam zagotavlja najvišjo kakovost in trajnost izdelkov. Natančno izdelani šivi, napredne tkanine ali anatomski kroj - to so lastnosti, ki odlikujejo vrhunske izdelke. Kolesarske majice te vrste se bodo odlično obnesle v poletni vročini, saj ponujajo visoko raven udobja ne glede na to, ali imate raje raznolike poti MTB ali tiste s prevlado spustov na kolesu Enduro.