top

Ženske kratke hlače in krila

Ženske kratke hlače in krila so odlična poletna izbira za pohodništvo in treking. Kratke hlače so poleti nujne v gorah, pa tudi pri intenzivnih športih, kot je tek ali vadba v telovadnici.
View as Grid List

322 Izdelki

  1. -26%
    Ženske kolesarske kratke hlače 100% Airmatic - black

    Seznam želja

  2. -16%
    Športna obleka Protest Prtcis Tunic - true black

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

322 Izdelki

Počisti

Ženske pohodniške in treking hlače, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam

Gorska trgovina 8a.si ponuja visokokakovostne ženske športne in pohodniške hlače z različnimi kroji in vzorci, tako da lahko pravi model izberejo tudi najzahtevnejše uporabnice. Naša ponudba obsega od športnih hlač, hlač s 3/4 dolžino (capri) do tradicionalnih ženskih pohodniških hlač. Vse te hlače so kot nalašč za poletno vročino, saj zagotavljajo visoko funkcionalnost in odlično prezračevanje. Ponujamo široko paleto ženskih pohodniških hlač, ki so idealne za gorske poti in skalnate poti, posebej za vse pohodnice. Materiali, iz katerih so izdelane, se ponašajo z visoko vzdržljivostjo in nizko težo. Njihov kroj ne omejuje vašega gibanja in vam omogoča, da se učinkovito spopadete tudi z najtežjimi odseki poti. Ta vrsta hlač je pogosto opremljena s funkcionalnimi žepi, v katere lahko shranite vse najnujnejše stvari, ki jih potrebujete na poti. Za potovanja in manj naporno turistiko ženske rade izberejo ženske kratke hlače kapri (3/4 kroj). Modeli, ki segajo čez kolena, se dobro obnesejo tudi v spremenljivem vremenu, saj odlično združujejo prednosti ženskih kratkih in dolgih hlač. Ponujamo tudi ženske kratke hlače za tek. To so običajno zelo lahki in zračni modeli z oprijetim ali ohlapnim krojem. So odlična izbira tako za daljše treninge kot za tekmovanja.

Polno izbiro krojev in barv ženskih kril in kratkih hlač najdete pri 8a.si

Če iščete dobro prilagojene ženske kratke hlače za poletje, si morate nujno ogledati našo ponudbo izdelkov. Ženske pohodniške hlače sproščenega kroja različnih dolžin (nad in pod koleni), tehnične tekaške hlače, plezalne hlače, hlače s tovornimi žepi in še veliko več - največja izbira oblačil, primernih za vse gorske dejavnosti v poletni vročini. Ponujamo izdelke vodilnih ameriških in evropskih blagovnih znamk, kot so TNF, Salewa, Black Diamond, Arcteryx, Dynafit in številne druge. Zaradi visoke kakovosti in pozornosti do podrobnosti te kratke hlače ne bodo razočarale tako na poti kot med vsakodnevno uporabo.