top

Ženske nogavice

Ženske nogavice so nepogrešljiv pripomoček na vsaki poti. Večina žensk posveča veliko pozornosti izbiri pravih čevljev za dejavnost, ki jo opravljajo. Enako načelo bi moralo veljati za pohodniške, pohodniške in športne nogavice.
View as Grid List

358 Izdelki

 1. -15%
  Pohodniške nogavice Stance Gamut 2 3 Pack - black

  Seznam želja

 2. -14%
  Pohodniške nogavice Stance Versa Crew - black

  Seznam želja

 3. -10%
  Smučarske nogavice Stance Baron Snow - teal

  Seznam želja

 4. -15%
  Ženske tekaške nogavice Stance Exotic 3 Pack - black

  Seznam želja

 5. -13%
  Ženske nogavice Stance Night Owl - teal

  Seznam želja

 6. -15%
  Ženske nogavice Stance Nocturnal 3 Pack - teal

  Seznam želja

 7. -15%
  Ženske nogavice Stance Dusk To Dawn Crew - black

  Seznam želja

 8. -7%
  Tekaške nogavice Inov-8 Active Low - black

  Seznam želja

 9. -7%
  Tekaške nogavice Inov-8 Active Low - navy

  Seznam želja

 10. -10%
  Nogavice Inov-8 Active High - navy

  Seznam želja

 11. -8%
  Nogavice Inov-8 Active Merino - grey melange

  Seznam želja

 12. -10%
  Tekaške nogavice Inov-8 Active Mid - navy

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

358 Izdelki

Počisti

Ženske pohodniške nogavice - optimalno prilagojene vašim potrebam

Ženske pohodniške nogavice se odlično ujemajo z trekking čevlji za ženske. Stopala aktivnih žensk so izpostavljena številnim nevarnostim. Otiščanci, boleči mehurji, mehanske poškodbe, podhladitev ali pregrevanje - če naštejemo le nekatere. Da vas pri uresničevanju vaših gorskih strasti ne bi nič ustavilo, svojim stopalom zagotovite najboljšo možno zaščito in udobje. Naše blagovne znamke ženskih pohodniških in športnih nogavic vam bodo to omogočile! Z njihovim nošenjem zaščitite svoja stopala pred mrazom, vlago in odrgninami - pa tudi pred prekomernim potenjem, ko z neba lije vročina in visokih pohodniških čevljev ne morete zamenjati za ženske sandale Tako boste med svojimi priljubljenimi športi in dolgimi pohodi uživali v neomejeni svobodi in udobju. Nogavice so oblikovane tudi tako, da zagotavljajo visoko raven udobja na poteh. So v neposrednem in stalnem stiku z nogo in kot take neposredno vplivajo na vaše udobje. Ustrezno izdelane ženske pohodniške nogavice zmanjšajo tveganje za nastanek otiščancev in odrgnin ter vam omogočajo, da prehodite več deset kilometrov.

Nakup ženskih pohodniških nogavic v trgovini 8a.si

Naša ponudba izdelkov vključuje tako vsestranske športne nogavice, idealne za intenzivno in pogosto uporabo, kot tudi specializirane modele, namenjene ljubiteljicam določene telesne dejavnosti. Med njimi zagotovo izstopajo izjemno trpežne ženske pohodniške nogavice, tople in visoko krojene smučarske nogavice, odlično prezračevane tekaške nogavice in tople nogavice merino. Trgovina 8a.si ponuja celotno paleto nogavic za vse priložnosti, ki se ponašajo s toplotno izolacijskimi lastnostmi, oblikovanim krojem in prileganjem stopalu ter modnim in barvitim dizajnom.