top

Ženski nahrbtniki

Ženski nahrbtniki bodo odlično služili za potovanja in vsakodnevno uporabo. Ponujamo široko paleto nahrbtnikov za ženske. Med njimi so športni, outdoor in vsakdanji modeli.
View as Grid List

259 Izdelki

 1. -15%
  Mestni nahrbtnik The North Face Borealis - berry/red

  Seznam želja

 2. -11%
  Ženski nahrbtnik Ortovox Free Rider 26 S - mountain rose

  Seznam želja

 3. -16%
  Mestni nahrbtnik Gregory Rhune 22 - coyote brown

  Seznam želja

 4. -15%
  Ženski nahrbtnik Gregory Maya 25 - storm blue

  Seznam želja

 5. -15%
  Ženski nahrbtnik Gregory Maya 25 - iris red

  Seznam želja

 6. -15%
  Mestni nahrbtnik Gregory Nano 24 - ocn teal

  Seznam želja

 7. -15%
  Ženski nahrbtnik Gregory Targhee 30 - jade green

  Seznam želja

 8. -15%
  Ženski nahrbtnik Gregory Targhee 24 - jade green

  Seznam želja

 9. -21%
  Mestni nahrbtnik XD Design Bizz Backpack - black

  Seznam želja

 10. -21%
  Mestni nahrbtnik XD Design Bizz Backpack - navy

  Seznam želja

 11. -16%
  Ženski nahrbtnik Mammut Lithium 25 Women - jade/black

  Seznam želja

 12. -18%
  Ženski nahrbtnik Mystery Ranch Bridger 35 - aura

  Seznam želja

 13. -10%
  Ženski nahrbtnik Gregory Maya 15 - sunset grey

  Seznam želja

 14. -20%
  Ženski nahrbtnik Gregory Jade 33 - mist grey

  Seznam želja

 15. -20%
  Ženski nahrbtnik Gregory Jade 38 - mist grey

  Seznam želja

 16. -20%
  Ženski nahrbtnik Gregory Jade 53 - mist grey

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

259 Izdelki

Počisti

Ženski nahrbtniki za aktivne ženske

Nahrbtnik je eden najpriročnejših načinov prenašanja stvari. Nekoč so ga povezovali predvsem s šolo in turizmom, danes pa se pojavlja na vseh področjih življenja. Ponujamo izjemno širok izbor nahrbtnikov za ženske vodilnih blagovnih znamk s področja športa in rekreacije na prostem. Ponujamo sodobne ženske športne nahrbtnike, majhne nahrbtnike za mesto ali zelo funkcionalne ženske nahrbtnike za prenosne računalnike, ki so odlični za vsakodnevno pot v službo ali šolo.

Katere so značilnosti nahrbtnikov za ženske?

Med nahrbtniki so tako tako imenovane unisex različice, ki so primerne tako za moške kot za ženske, kot tudi tiste, ki so ustvarjene predvsem za ženske. V njihovem primeru bodo najbolj razlikovalna značilnost zagotovo ustrezno izbrane barvne kombinacije. Ženski nahrbtniki, bodisi za šport ali vsakdanjo uporabo, sledijo bleščeči modi. Tako lahko, če želite, ženski nahrbtnik brez težav kombinirate z modnim kompletom oblačil, pa naj gre za oblačila za nošenje v mestu ali smučarsko ali plezalno opremo. Nahrbtniki za ženske namreč vključujejo široko paleto barv in stilov. Vendar pa je ženski nahrbtnik veliko več kot le videz. Modeli, razviti za ženske, so pogosto opremljeni s sistemi za nošenje, ki so zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo ženski postavi. Skrajšana plošča, ki se stika s hrbtom, ali drugače oblikovani ramenski in kolčni pasovi kot pri moških različicah zagotavljajo najvišjo raven udobja. Ne glede na to, ali izberete majhen nahrbtnik za mesto ali zelo velik nahrbtnik za večdnevni pohod, bo ženska različica zagotovila veliko bolj udobno nošenje.

Ženski športni in vsakdanji nahrbtniki

Našo ponudbo sestavlja široka paleta športnih in zunanjih modelov. Ti segajo od nahrbtnikov za dolge odprave v neznano, manjših ženskih nahrbtnikov za krajša potovanja do praktičnih modelov, v katere lahko pospravite stvari za večerno vadbo v telovadnici. Vse združujejo najkakovostnejši materiali in popolna izvedba vsake podrobnosti. Vodilni proizvajalci ženskih nahrbtnikov zagotavljajo, da se ti pri dejavnostih, za katere so namenjeni, obnesejo kar najbolje. Pri športnih modelih in tistih za pohodništvo bosta najpomembnejša največja funkcionalnost in vzdržljivost med intenzivno uporabo. Seveda med nahrbtniki, ki jih ponujajo vodilne gorske blagovne znamke, ne more manjkati tudi modelov, ki so pripravljeni na spopadanje z vsakdanjo realnostjo. S priročnimi in dizajnerskimi ženskimi nahrbtniki za šolo ali praktičnimi modeli prenosnih računalnikov, izbranimi za službo, premikanje po mestu s potrebnimi dokumenti, drugim zajtrkom in obleko za večerni trening ne bo noben problem.

Nakup najboljših ženskih nahrbtnikov na spletu pri 8a.si

Na voljo imamo široko paleto ženskih nahrbtnikov vodilnih proizvajalcev outdoor in gorske opreme. Sodobni ženski nahrbtniki se prilegajo vsakemu življenjskemu slogu, ponujajo visoko udobje in edinstven dizajn. Z raznolikimi kolekcijami boste lahko izbrali optimalen ženski nahrbtnik za vsakodnevno uporabo, za izlete v gore, potovanja ali počitniško potovanje.