top

Ženski outdoor čevlji

Ženski čevlji za na prostem so osnovna oprema vsakega ljubitelja pustolovščin na prostem - modeli za ženske zagotavljajo idealno prileganje ženskemu stopalu.
View as Grid List

172 Izdelki

 1. -19%
  Ženski čevlji Danner Trail 2650 Campo - blue/orange

  Seznam želja

 2. -20%
  Ženski čevlji Merrell Vapor Glove 6 LTR - marron

  Seznam želja

 3. -19%
  Ženski čevlji Asolo Supertrek GTX - earthbeige/chilired

  Seznam želja

 4. -25%
  Ženski čevlji Hoka Transport - raisin/wistful mauve

  Seznam želja

 5. -24%
  Ženski čevlji ZeroC Ullevi GTX - yellow

  Seznam želja

 6. -25%
  Ženski čevlji Lomer Bio Naturale Low MTX - passion

  Seznam želja

 7. -27%
  Ženski čevlji Lomer Maipos Suede MTX - petrol/lotus

  Seznam želja

 8. -33%
  Ženski čevlji Lomer Maipos Suede MTX - borgogna/mint

  Seznam želja

 9. -22%
  Ženski čevlji Lomer Spider Mid Ultra MTX - lime

  Seznam želja

 10. -23%
  Ženski čevlji Keen WK400 - fawn/peach whip

  Seznam želja

 11. -23%
  Ženski čevlji Keen WK400 - keen yellow/black

  Seznam želja

 12. -25%
  Ženski čevlji Vibram Fivefingers V-Aqua - black

  Seznam želja

 13. -24%
  Ženski čevlji Vibram Fivefingers V-Soul - black

  Seznam želja

 14. -25%
  Kolesarski čevlji ION Seek - aop

  Seznam želja

 15. -16%
  Ženski čevlji Hanwag Coastrock Low Lady ES - navy/pink

  Seznam želja

 16. -33%
  Ženski čevlji Merrell Alpine Sneaker - rose/mineral

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

172 Izdelki

Počisti

Ženski čevlji za na prostem

Ženski čevlji za na prostem so narejeni za ženske. Obutev za gibanje na prostem je idealna tako za lažje gozdne poti kot tudi za gorske turistične poti. Lažja obutev je odlična za počitniške izlete, medtem ko so trši modeli odlična izbira za daljše pohode z nahrbtnikom. Čevlji za prosti čas, ki jih ponujamo, so modeli vrhunskih svetovnih blagovnih znamk, zato jih odlikujejo izjemne zmogljivosti in udobje.

Ženski čevlji za na prostem - katere izbrati?

Ob izjemno široki izbiri modelov boste za izbiro prave obutve morda potrebovali nekoliko več časa, vendar vam omogoča, da popolnoma izberete tisto, ki najbolj ustreza vaši vrsti dejavnosti. Najlažji modeli so kot nalašč za bivakiranje in taborniške pustolovščine. Izjemno lahka konstrukcija zagotavlja izjemno prepustnost zraka in visoko udobje. Nekoliko bolj grajene konstrukcije so priljubljena izbira za pohodništvo po poteh. Ojačitve na sprednjem delu zagotavljajo odlično zaščito pred naključnimi poškodbami na kamnih ali koreninah. Za daljše pohode z nahrbtnikom bodo najboljša izbira nekoliko višji ženski čevlji za prosti čas Zgornji del z visokim vrhom zagotavlja boljšo zaščito gležnja pred lažjim zvijanjem na zahtevnem terenu. Celota je hkrati razmeroma lahka, blaženje pa skrbi za udobje vaših nog med pohodi na dolge razdalje. Ženski visokozgornji čevlji za gibanje na prostem so običajno opremljeni tudi z membrano. Zaradi tega se odlično obnesejo v neugodnih vremenskih razmerah - med dežjem ali snegom.

Idealno izbrani, elegantni ženski čevlji za na prostem

V trgovini 8a.si ponujamo velik izbor ženskih čevljev za na prostem vrhunskih proizvajalcev. Klasični pohodniški čevlji so kot nalašč za dolge pohode. Napredne rešitve, ki temeljijo na naprednih materialih in spominjajo na športne čevlje, so primerne za bolj dinamične dejavnosti. Ženski čevlji za na prostem so na voljo tudi v velikem številu barvnih odtenkov. Tako ženske, ki imajo raje nežne, tradicionalne barve v rjavi in črni barvi, kot tudi ljubiteljice izjemno živahnih barv, ki vsekakor izstopajo od drugih čevljev, bodo med razpoložljivo ponudbo zagotovo našle svoj sanjski model. Ne glede na to, katera vrsta obutve vam je ljubša, lahko z izbiro najbolj znanih blagovnih znamk, kot so npr: Black Diamond, Scarpa, TNF, Columbia ali Sorel, ste lahko 100% prepričani o njihovi visoki kakovosti izdelave in odličnih lastnostih.