top

Ženski planinski čevlji

Ženski visokogorski plezalni čevlji morajo biti odporni na ekstremne vremenske razmere in zahtevne terene ter omogočati gibanje na visoki nadmorski višini.
View as Grid List

58 Izdelki

 1. -22%
  Ženski planinski čevlji Scarpa Triolet GTX - green blue

  Seznam želja

 2. -19%
  Ženski čevlji Hanwag Makra Combi GTX - black/ocean

  Seznam želja

 3. -28%
  Ženski čevlji Hanwag Ferrata II GTX - black/ocean

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

58 Izdelki

Počisti

Ženska visokogorska obutev za zahtevne odprave

Ženski visoki gorski čevlji, ki jih ponuja trgovina 8a.si, so specializirana obutev, zasnovana za najbolj napredne uporabnice. Vsak element čevlja, začenši s podplatom, vmesnim podplatom, zgornjim delom, sistemom zavezovanja in podlogo, mora zagotavljati največjo možno zanesljivost, da vas ne pokvari, ko to najmanj pričakujete. Zato so ženski in moški visokogorski čevlji eni najnaprednejših modelov v zbirki vsakega proizvajalca, pri njihovi izdelavi pa je potrebna posebna skrb. Nizke temperature, snežne padavine, močan veter in skalnata tla, prekrita z ledom in snegom - vse to je v njihovem elementu. Naša trgovina ponuja najboljše ženske visokogorske čevlje blagovnih znamk, kot so La Sportiva, Salewa, Scarpa, Montura, TNF in Zamberlan.

Ženska visokogorska obutev - značilnosti

Modeli v tej kategoriji se zelo razlikujejo od drugih pohodniških čevljev. Zelo toga struktura in podplat sta odlična za strme in skalnate terene. Ženski visokogorski čevlji omogočajo uporabo avtomatskih ali polavtomatskih krempljev, ki se odlično obnesejo v zimskih razmerah. Izjemno trpežen zgornji del je zaščiten z močno ojačitvijo okoli podplata, zato se dobro upirajo ostrim skalam in ledu. Njihova namensko zasnovana struktura stabilizira vaša stopala pri vsakem koraku. Ti škornji zagotavljajo odlično zaščito pred vodo in snegom. Številni modeli za to niso zaslužni le zaradi dobro impregniranega zgornjega dela, temveč predvsem zaradi izjemno učinkovite membrane GORE-TEX®. Ta zagotavlja visoko odpornost proti vodi in hkrati zagotavlja zračnost, ki je potrebna za vzdrževanje ustrezne klime v notranjosti škornjev.

Ženska visokogorska obutev je zagotovilo zanesljivosti

Nabor izdelkov trgovine 8a.si vključuje ženske visokogorske škornje najbolj priznanih proizvajalcev. Blagovne znamke, kot so La Sportiva, Scarpa, Salewa, The North Face in Zamberlan, zagotavljajo vrhunsko kakovost. To pomeni, da se pri njihovi proizvodnji uporabljajo le najboljše surovine in inovativne tehnologije. Ne glede na to, kako visok vrh nameravate osvojiti, trgovina 8a.si ponuja visokogorsko obutev, ki je kos vsem izzivom.