top

adidas TERREX

adidas TERREX

adidas TERREX je specializirana kolekcija oblačil in obutve, zasnovana posebej za ljubitelje gora. Tu boste našli pohodniške škornje, jakne ter membranske in softshell hlače, smučarska oblačila ali nahrbtnike za gore. Izdelki adidas TERREX so kot nalašč za zahtevne vremenske razmere tako poleti kot pozimi.

View as Grid List

363 Izdelki

  1. -15%
    Termo pajkice adidas TERREX Xperior Tights - black

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

363 Izdelki

Počisti

adidas TERREX - outdoor kolekcija ene največjih športnih znamk na svetu

Nemški proizvajalec adidas je nedvomno eden najbolj prepoznavnih in spoštovanih proizvajalcev športnih oblačil in obutve na svetu. Podjetje ima v svoji ponudbi izdelke za skoraj vse športe. Kljub videzu adidasovih oblačil in obutve ne boste videli le na igriščih, igriščih ali travnatih površinah, ampak tudi v gorah. adidas TERREX je vsestranska kolekcija za uporabo na prostem. Vključuje izdelke za pohodništvo, tek na smučeh in zimske športe. Blagovna znamka v svojih izdelkih uporablja najmočnejše in najnaprednejše tehnične rešitve, ki so na voljo na trgu. Zato ni nič nenavadnega, da so jakne in škornji adidas terrex opremljeni z membranami iz družine GORE-TEX®.

Novatorski avtor tehnoloških rešitev

Znamka zaradi svojih izkušenj ustvarja izjemno napredne izdelke. adidas je sinonim za izjemno visoko kakovost izdelave in največjo podporo. Čevlji adidas TERREX imajo pogosto napredne podplate, ustvarjene v sodelovanju z blagovno znamko Continental. Odlikujeta jih visoka odpornost proti obrabi in odličen oprijem. Glede na svoje želje lahko izberete čevlje z membrano GORE-TEX® ali brez nje. Prvi odlično ščiti vaša stopala pred zmočenjem, drugi pa zagotavlja neovirano zračenje.
Oblačila adidas TERREX, namenjena aktivnim tudi oprta, so o najnovejših boljših tehnologijah. Blagovna znamka izkorišča tako materiale, ki jih dobavljajo partnerji, kot tudi lastne napredne tehnologije. Zaradi tega se majice, jakne ali hlače te blagovne znamke odlično izkažejo med prizadevanji za intelektuanje. Znoj, ki nastane med aktivnostjo, se lahko hitro in učinkovito odvaja, kar pomembno vpliva na udobje, ki ga občutimo.

adidas TERREX - vsestranskost in ekologija

Znamka iz Nemčije si prizadeva ustvarjati ne le izjemno vsestranske in napredne, ampak tudi okolju prijazne izdelke. Številni so izdelani iz recikliranih materialov. Zaradi tega je postopek proizvodnje oblačil bolj "zelen" in veliko manj škodljiv za okolje. Znamka izkorišča v svojih modelih inovativne rešitve, kot so BOOST, ki so revolucionirale tekaško sceno. Ta posebna pena zagotavlja, da so naši sklepi zaščiteni pred obremenitvami zaradi odličnega blaženja in vračanja energije. To zelo napredno tehnologijo najdete v seriji čevljev adidas TERREX AGRAVIC

adidas TERREX je tudi napredna obutev za gorske ture. Kombinacija rešitev, znanih iz pohodniških čevljev, in inovativnih tehnologij te blagovne znamke pomeni, da modeli, kot je adidas TERREX swift solo, že leta zmagujejo in so zmagovalci neštetih tekmovanj in seznamov najboljših pohodniških čevljev na trgu. Z izdelki TERREX izberete kakovost blagovne znamke adidas, napredne rešitve in privlačen dizajn, ki ne bo deloval le v gorah, temveč tudi v urbanem okolju.