top

Kolesarske jope

Kolesarske majice so odlične za hladnejše dni. Zagotavljajo veliko svobode gibanja in osnovno toplotno udobje. Najtanjše kolesarske jopice ščitijo vaše roke pred žgočim soncem v brezoblačnih dneh na gorskih poteh.
View as Grid List

160 Izdelki

 1. -40%
  Kolesarska jopa 100% R-Core-X LE - sunset/sunset

  Seznam želja

 2. -30%
  Kolesarska jopa 100% Airmatic - dijon

  Seznam želja

 3. -30%
  Kolesarska jopa 100% R-Core - black/racer red

  Seznam želja

 4. -16%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Patrol - red

  Seznam želja

 5. -15%
  Kolesarska jopa Rocday Evo Race - black/green

  Seznam želja

 6. -25%
  Majica z dolgimi rokavi Rocday Stage - black/grey

  Seznam želja

 7. -15%
  Kolesarska jopa Rocday Patrol - black/grey

  Seznam želja

 8. -15%
  Kolesarska jopa Rocday Patrol - black/yellow

  Seznam želja

 9. -16%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Camber - melange/black

  Seznam želja

 10. -15%
  Kolesarska jopa Five Ten Long Sleeve Jersey - black

  Seznam želja

 11. -25%
  Jopa enduro Maloja Valendas - midnight multi

  Seznam želja

 12. -25%
  Jopa enduro Maloja Haunold - oak multi

  Seznam želja

 13. -26%
  Kolesarska jopa Maloja Schober 1/1 - moonless

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

160 Izdelki

Počisti

Kolesarske majice - za vsako pot

Kdor pogosto kolesari, bi moral imeti v svoji omari lahkotno jopico. To je popolna rešitev, ko je prevroče za jakno, a prehladno za majico. Po čem se kolesarske jopice razlikujejo od številnih drugih modelov? Večina jih ima tipičen kolesarski kroj. Zagotavljati mora visoko stopnjo svobode gibanja. Nekoliko podaljšani rokavi se ne bodo zavihali, ko bomo pedalirali v nagnjenem položaju. Značilen je tudi rahlo podaljšan hrbet. S tem je vaš hrbet še bolje zaščiten pred mrazom. Pri klasičnih modelih je običajno, da se majica potegne navzgor in s tem razkrije ledvice. Stil oblikovanja kolesarskih jopic je vedno prilagojen vrsti naše dejavnosti. Kolesarska majica s prostim krojem je najpogostejša izbira za navdušence nad terenskim kolesarjenjem. Zagotavlja izjemno svobodo in učinkovito zračenje. Nasprotno pa so tesneje prilegajoči se modeli namenjeni kolesarjem, ki se odločajo za cestna kolesa. Običajno se zelo tesno prilegajo telesu in pri hitri vožnji ustvarjajo veliko manjši upor.

Izolirane in lahke kolesarske majice za poletje

V nekaterih modelih kolesarskih majic proizvajalci uporabljajo dodatno izolacijo. Ta je pogosto nameščena le na sprednjem delu majice, tako da še bolje ščiti pred vetrom. Hrbtna stran je izdelana iz tanjših materialov, ki zagotavljajo čim bolj učinkovito prezračevanje. Zimska kolesarska majica nas mora ščititi pred nizkimi temperaturami, ki se stopnjujejo s poganjanjem zraka med vožnjo, hkrati pa ponuja odvajanje odvečne toplote. Potna majica bo v hladnem vremenu le vmesni sloj, ki ga bomo nosili pod zunanjo jakno. Pri zmernih temperaturah je topla izolirana kolesarska majica pogosto vse, kar potrebujemo za zagotavljanje optimalnega toplotnega udobja.

Čeprav je majica z dolgimi rokavi običajno povezana s hladnejšim vremenom, se številni ljubitelji dvokolesnikov za to vrsto oblačil odločajo tudi poleti. Najtanjše kolesarske jopice, izdelane iz sintetičnega materiala, ki hitro odvaja vlago, lahko zagotavljajo odlično zaščito pred močnim soncem. Če ste ves dan na gorskih poteh, kjer nobeno drevo ne nudi nekaj sence, vas lahko kolesarska majica učinkovito zaščiti pred pretirano izpostavljenostjo soncu. Modeli iz lahkih materialov so prav tako odlični za hladna poletna jutra in večere.

V trgovini 8a.si lahko kupite kolesarske majice z blagovno znamko

Nudimo vam široko paleto modelov vrhunskih blagovnih znamk. Med njimi prevladujejo gorskokolesarske majice za ljubitelje premagovanja enoslednic in tiste, ki se odpravljajo na klasične gorskokolesarske ture. Kolesarska jopa prostega kroja zagotavlja največjo svobodo gibanja in udobje na vsakem izletu. V naši ponudbi so tudi modeli za ljubitelje nekoliko bolj oprijetih majic za MTB in celo cestno kolesarjenje. Ne glede na to, ali so vam bolj všeč modeli z diskretnimi logotipi ali velikimi grafikami, vas popolna kolesarska majica zagotovo čaka pri nas!