top

Termovke in termo lončki

Turistične termoske in termo vrči zagotavljajo vedno toplo hrano in pijačo. Če ste ljubitelj toplih napitkov in jedi na poti, se bo pohodniški termos izkazal za nepogrešljiv del opreme.
View as Grid List

232 Izdelki

 1. -23%
  Termo lonček Miir Flip Traveler 470 ml - tidal blue

  Seznam želja

 2. -23%
  Termo lonček Miir Flip Traveler 470 ml - black

  Seznam želja

 3. -15%
  Termovka Kambukka Bora 400 ml - baby pink

  Seznam želja

 4. -10%
  Posoda Kambukka Snack Container 75 ml - grey

  Seznam želja

 5. -13%
  Posoda Kambukka Micro Compartment 400 ml - grey

  Seznam želja

 6. -9%
  Lonček Hydro Flask 6 Oz Mug - goji

  Seznam želja

 7. -26%
  Lonček Hydro Flask 12 Oz Mug - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

232 Izdelki

Počisti

Termoforji in termo vrči so odlična rešitev na poti in v vsakdanjem življenju

Potovalne termoske so priljubljene med aktivnimi ljudmi, saj jim omogočajo, da dlje časa ohranjajo želeno temperaturo pijače ali hrane. So najboljši način, da si zagotovite vroč čaj ali topel obrok, medtem ko ves dan hodite v gore. S seboj vam ni treba nositi potovalnega kuhalnika ali plinskih kartuš. Enostavno odprete termos in uživate v pijači ali hrani pri optimalni temperaturi. Turistične termoske povezujemo predvsem s hladnejšimi letnimi časi, vendar so uporabni tudi v vročem vremenu za prenašanje hladne pijače. V naši trgovini boste našli pohodniške termoske vseh najboljših blagovnih znamk. Izdelane so natančno in z okusom ter odlično ohranjajo temperaturo tekočin več ur po tem, ko so bile napolnjene.

Termoske in termo vrči se pogosto uporabljajo za vsakodnevne dejavnosti, ko vam urnik ne dopušča, da bi skuhali večerjo. Topel obrok lahko doma pripravite veliko prej, zaradi termoske pa bo hrana ostala na optimalni temperaturi več ur. Prav tako je to zelo dober način, da čez dan uživate v toplem čaju ali kavi. Ni ti treba prekiniti dela, da bi skuhal še eno skodelico ali vrč. Terme za pohodništvo različnih prostornin zagotavljajo, da lahko izbereš pravo velikost ne glede na to, kakšen pohodniški ali mestni nahrbtnik uporabljaš za prenašanje.

Klasične pohodniške termoske za kavo ali čaj

Tradicionalni, podolgovati modeli so najbolj priljubljeni. Namenjeni so za shranjevanje pijač. V nahrbtniku zavzamejo malo prostora. Niso veliko večji od klasičnih steklenic za vodo in omogočajo, da pijačo dlje časa ohranite na optimalni temperaturi. Odlične lastnosti termosov so posledica njihove strukture. Termosi za pohodništvo najboljših blagovnih znamk imajo dvojne stene, med katerimi je vakuum. To je odličen izolator, zaradi česar je termos učinkovit pri vzdrževanju ustrezne temperature. Preden se temperatura izenači s temperaturo okolice, mine več ur, zato lahko v topli pijači uživate dlje časa. Za lažje rokovanje so turistični termosi opremljeni s klasičnimi navojnimi pokrovčki ali samodejnimi navojnimi pokrovčki z gumbom Pogosto priložena dodatna skodelica je prav tako praktičen dodatek, ki vam omogoča, da pijačo delite z drugo osebo.

Specialni modeli za shranjevanje hrane

Termosi za kosilo za hrano imajo odprtino večjega premera. Omogoča enostaven dostop do notranjosti in omogoča, da hrano enostavno vstavite in jo nato postrežete. Visokokakovostni potovalni termos za hrano bo običajno izdelan iz nerjavečega jekla. Tako kot pri modelih za pijačo tudi tu prazen prostor med dvojnimi stenami odlično deluje kot izolator. Tako zasnovan termos ohranja vsebino dobro izolirano od zunanjih razmer. Številni modeli so opremljeni tudi z dodatnimi skodelicami ali skodelicami za priročnejše prehranjevanje.

Formatiranje potovalnega termosa ali kako poskrbeti, da bo hrana še dlje časa topla?

Čeprav dobri pohodniški termoforji zelo dolgo ohranjajo visoko temperaturo, se lahko ta čas še nekoliko podaljša. Vse, kar morate storiti, je, da v termosko za nekaj trenutkov nalijete vrelo vodo in jo odstranite, preden napolnite termosko s pijačo ali hrano. S tem boste predhodno segreli notranje stene termoske, ki ne bodo absorbirale toplote pijače ali hrane, ki jo boste nalili pozneje. Tako pripravljena termoska bo ohranila visoko temperaturo tudi več ur, zato boste lahko uživali v pijači in hrani pri priljubljeni temperaturi ves dan, ne glede na to, ali ju uživate na poti, v šotoru ali na gorskem vrhu.

Termični vrč - odlična rešitev za mesto in gore

Če vam je pohodniški termos nekoliko prevelik, bo termični vrč odlična alternativa za vsakodnevno uporabo. Ima priročno velikost in vam omogoča, da v pijači uživate kadar koli, pa naj bo to v avtomobilu ali za pisalno mizo. Ponujamo vam termalne vrče najbolj priznanih proizvajalcev po privlačnih cenah. Pomembno je, da termalni vrč ne pušča, ko ga prenašate, in da je varen za shranjevanje vročih ali hladnih pijač. Termo vrči so odlična zamenjava za velike potovalne termoske, ne le na potovanjih, temveč tudi za vsakodnevno vožnjo v službo.

Termosi in termo vrči v spletni trgovini 8a.si

V spletni trgovini 8a.si lahko najdete veliko izbiro teh praktičnih izdelkov. Številne priznane blagovne znamke, kot so Esbit, Hydro Flask in Klean Kanteen, jih ustvarjajo z uporabo okolju prijaznih in varnih materialov. Zato boste v naši trgovini uspešno našli izdelek s certifikatom BPA-Free Številni izdelki so izdelani iz robustnega nerjavečega jekla. Zaradi tega so izjemno trpežni, tako da vam bodo služili več turističnih sezon. S široko paleto zmogljivosti boste zlahka izbrali pravi izdelek za vas.