top

La Sportiva

Blagovna znamka La Sportiva je dobro poznana med plezalci in alpinisti. V ponudbi lahko najdete plezalne in gorske čevlje, pa tudi tehnična oblačila za številne aktivnosti. Najnovejše modele La Sportiva najdete v trgovini 8a.si!
View as Grid List

608 Izdelki

na stran
View as Grid List

608 Izdelki

Počisti

Kompletna ponudba gorske obutve

Izjemno obsežna ponudba blagovne znamke La Sortiva vključuje ženske, moške in otroške čevlje, namenjene različnim uporabam. Ne glede na namen uporabe je obutev vedno najvišjega svetovnega razreda. Visokogorski čevlji zveze La Sportiva vam omogočajo osvajanje najvišjih vrhov sveta. Obsežne izkušnje pri njihovi izdelavi jim omogočajo, da uporabnikom ponudijo tako klasične modele iz naravnega usnja kot tudi sodobne, ultralahke modele, namenjene hitremu gibanju na visokogorskem terenu. Na lažjih terenih in daljših poteh so odlični pohodniški čevlji. V ponudbi La Sportiva tekaški copati za tek na prostem jih uporabljajo tako profesionalci, ki tekmujejo na najtežjih tekmah na svetu, kot amaterji, ki trenirajo na primestnih poteh. V povsem drugi kategoriji so plezalni čevlji La Sportiva Med njimi so modeli za profesionalne plezalce in plezalce začetnike ter plezalni čevlji za otroke.

Ne samo obutev

Proizvajalec že več sezon ponuja tudi visokokakovostna plezalna in gorska oblačila. Tako se je razvila v blagovno znamko, ki ponuja celovito gorsko opremo. Zaradi uporabljenega naravnega bombaža in sproščenih krojev je logotip tega proizvajalca pogosto mogoče najti na balvanih in skalah. Izdelke odlikujejo inovativne rešitve ter visoka vzdržljivost in zanesljivost, zato so pozorni na najvišjo kakovost. Obsežna ponudba La Sportiva na 8a.si pomeni veliko izbiro in čim bolj enostavno nakupovanje.

Zgodovina blagovne znamke La Sportiva

Poslanstvo blagovne znamke je zagotavljati tehnične izdelke vrhunske kakovosti za raziskovanje gora in preživljanje prostega časa v naravi. Že skoraj stoletje vsem navdušencem na prostem ponuja inovativno obutev in oblačila, s katerimi lahko dosežejo še višje in dlje. Blagovna znamka La Sportiva prihaja iz majhnega gorskega mesta in temelji na ljudeh, ki že več generacij izpopolnjujejo vsako podrobnost zaporednih generacij gorskih čevljev, bodisi za pohodnike, profesionalne plezalce ali himalajske alpiniste. Kljub mednarodnemu obsegu ima podjetje še vedno majhno tovarno z 250 zaposlenimi v Italiji, v kraju Ziano di Fiemme v osrčju Dolomitov. To je resničen pojav med najbolj znanimi blagovnimi znamkami na svetu. La Sportiva ima podružnico tudi v Ameriki, v ZDA. Kljub tako širokemu dosegu blagovna znamka ni izgubila svoje pristnosti in izvirnih konceptov. Nenehno išče nove rešitve, ne le pri opremi za plezanje in pohodništvo, temveč tudi pri opremi za tek na smučeh in alpinizem. Iz proizvajalca, znanega predvsem po gorski obutvi, je postala blagovna znamka, ki ponuja celovito paleto izdelkov za vse ljubitelje gora, ki se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi tako poleti kot pozimi.