top

Esbit

Esbit banner

Esbit je nemška blagovna znamka, ki ponuja izdelke najvišje kakovosti. Termovke in termo lončki, aluminijaste in titanove lonce in kozice ter prenosne kuhalnike Esbit odlikuje zanesljivost in odličen izgled.

View as Grid List

195 Izdelki

 1. -30%
  Zamašek Esbit MG375S - black

  Seznam želja

 2. -10%
  Lonec Esbit Aluminium Pot 625 ml

  Seznam želja

 3. -10%
  Pohodniški komplet Esbit Solid Fuel Cookset 1500

  Seznam želja

 4. Lonec Esbit Aluminium Pot 1000

  Seznam želja

 5. -10%
  Komplet Esbit Solid Fuel Cookset 1000 - grey

  Seznam želja

 6. -10%
  Lonec Esbit Topf Aluminium 1200
  Lonec Esbit Topf Aluminium 1200
  53,49 € 59,99 €

  Seznam želja

 7. Zamašek Esbit Pictor Stopper

  Seznam želja

 8. Pokrov Esbit Majoris Flip Top

  Seznam želja

 9. Tesnilo Esbit Silicone Ring

  Seznam želja

 10. Zamašek Esbit VF - olive

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

195 Izdelki

Počisti

Zgodovina blagovne znamke Esbit

Nemška blagovna znamka iz Hamburga že skoraj 100 let vsem navdušencem na prostem ponuja vrhunske izdelke. Vse od izuma prvega žepnega pohodniškega kuhalnika in trdnega goriva za njegovo napajanje leta 1936 blagovna znamka Esbit skrbno prisluhne svojim strankam. Vsak nov izdelek v ponudbi blagovne znamke je razvit do najmanjše podrobnosti. Podjetje je še danes ohranilo družinski značaj, zato je še vedno mogoč natančen nadzor kakovosti. Danes je ponudba te blagovne znamke precej široka in vključuje številne potovalne pripomočke, vključno s kuhalniki na trda goriva, lonci, Esbit termovko, jedilnim priborom in še veliko več. Vsak je dobro premišljeno oblikovan in izdelan iz trpežnih materialov. Oblikovalci dajejo velik pomen oblikovanju, zato izdelki niso namenjeni le navdušencem na prostem, temveč vsem ljudem, ki potrebujejo zanesljive termoske, steklenice in vrče za vsakodnevno uporabo .

Esbit termosi in vrči - nemška kakovost in sodoben dizajn.

Znamka Esbit slovi po odlično zasnovanih in izdelanih termosih. Odlične so za krajša potovanja, saj zagotavljajo odlično izolacijo. Tako lahko pijačo ali hrano ohranjate na visoki temperaturi tudi dlje časa. Esbit ponuja termoske različnih prostornin in posebne termoske za hrano. Širši dostop do notranjosti vam bo omogočil enostavno prenašanje hrane. Priljubljeni so tako za pohodniške izlete kot za vsakdanjo uporabo. V mestu se odlično obnesejo tudi Esbit termalne skodelice V njih lahko prenašate tople napitke, kot sta kava ali čaj. Posebna kategorija so elegantne steklenice za vodo, ki bodo poskrbele, da boste čez dan ostali hidrirani.

Praktični potovalni lonci in jedilni pribor Esbit

Nemška blagovna znamka ponuja vse potrebno za pripravo in uživanje obroka na terenu. Izdelani iz zanesljivega aluminija so kot nalašč za šotorjenje in pohodništvo. Za ekstremne izzive je ta proizvajalec izdelal ultralahek lonec iz titana. Za udoben obrok bo nepogrešljiv zložljiv jedilni pribor Esbit, ki ga zlahka spravite v kotiček nahrbtnika ali celo v žep.

Esbitovi štedilniki na trdo gorivo omogočajo kuhanje kjer koli.

Nemška blagovna znamka je specializirana tudi za proizvodnjo trdega goriva za turistične štedilnike. Takšne rešitve so idealne za krajša potovanja, kjer sta najpomembnejša teža prtljage in kompaktna velikost. To je odličen način za segrevanje obroka ali pripravo vroče pijače.