top

Nahrbtniki Osprey

Osprey ® ponuja široko paleto modelov nahrbtnikov za odprave, pohodništvo, dnevna potovanja in vsakodnevno uporabo. Nahrbtnike te ameriške blagovne znamke odlikujejo izjemna vzdržljivost, odlična izdelava in inovativne tehnološke rešitve.
View as Grid List

39 Izdelki

 1. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 25 - postal blue

  Seznam želja

 2. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 20 - black

  Seznam želja

 3. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 12 - coal grey

  Seznam želja

 4. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 5 - black

  Seznam želja

 5. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 12 - black

  Seznam želja

 6. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Siskin 12 - postal blue

  Seznam želja

 7. -25%
  Gorski nahrbtnik Osprey Mutant 22 - mars orange

  Seznam želja

 8. -23%
  Nahrbtnik za tek Osprey Dyna 15 - verdigris green

  Seznam želja

 9. -24%
  Nahrbtnik za tek Osprey Duro 15 - blue sky

  Seznam želja

 10. -20%
  Mestni nahrbtnik Osprey Daylite Cinch - dream purple

  Seznam želja

 11. -10%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Stratos 24 - poinsettia red

  Seznam želja

 12. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Talon 22 - stealth black

  Seznam želja

 13. -11%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Talon 55 - ceramic blue

  Seznam želja

 14. -11%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Exos 48 - blue ribbon

  Seznam želja

 15. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Aether Plus 60 - black

  Seznam želja

 16. -10%
  Nahrbtnik Osprey Daylite Plus - cosmic red

  Seznam želja

 17. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Tempest 40 - violac purple

  Seznam želja

 18. -22%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Tempest Pro 28 - titanium

  Seznam želja

 19. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Talon 26 - ceramic blue

  Seznam želja

 20. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Talon 26 - limon green

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

39 Izdelki

Počisti

Nahrbtniki Osprey so odlična izbira za fizično aktivne ljudi!

Ameriška blagovna znamka Osprey, ki jo lahko najdete v naši trgovini 8a.si outdoor, ponuja široko paleto gorskih, potovalnih in urbanih nahrbtnikov. Vsaka aktivna oseba, ki obožuje pohodništvo, plezanje, tek, gorsko kolesarjenje ali smučanje, bo zagotovo našla svoj idealni model. Vsak nahrbtnik je zasnovan tako, da zagotavlja 100-odstotno udobje pri določeni gorski dejavnosti. Plezalni nahrbtniki Osprey imajo ozko in vitko obliko, da ne omejujejo vaših gibov.

Treking modeli so opremljeni z udobnim sistemom za nošenje, ki zagotavlja udobje med celotnim celodnevnim trekingom. Tekaški modeli se popolnoma prilegajo telesu uporabnika in so tako lahki, da jih komaj čutite. Pohodniški nahrbtniki pa so bili zasnovani za potovanja na dolge razdalje, pohodništvo in pohodništvo z nahrbtnikom. Odlikuje jih veliko število žepov in enostaven dostop do glavnega predala. Preden izberete model zase, je dobro razmisliti, kje in v kakšen namen boste nahrbtnik uporabljali, da ga boste kar najbolje izkoristili!

Na kaj moram biti pozoren pri izbiri nahrbtnika Osprey?

Najprej razmislite, kje in za kakšen namen boste uporabljali nahrbtnik. Treking nahrbtniki Osprey imajo zelo udoben nastavljiv sistem za nošenje. Ta omogoča prilagajanje nahrbtnika anatomiji uporabnika, kar zagotavlja ergonomsko prileganje. Nosilni sistem zagotavlja ustrezno stabilizacijo in porazdelitev teže. Mrežast kolčni pas je oblazinjen s peno, ki absorbira udarce, in se prilagaja anatomiji uporabnika. Zaradi teh dveh rešitev so nahrbtniki Osprey kljub veliki prostornini udobni tudi med daljšimi pohodi. Blagovna znamka ponuja ženske in moške modele. Glavne značilnosti, po katerih se razlikujeta obe liniji izdelkov, so nekoliko krajši nosilni sistem, prilagojen ženski anatomiji, kolčni pas z izboljšanim blaženjem ter ustrezno profilirane naramnice.

Pri izbiri nahrbtnika morate biti pozorni na število in razporeditev žepov ter zmogljivost glavnega predala in razširljivega dela. Pogosto lahko 50-litrski nahrbtnik zadostuje z dodatnimi 10 ali 15 litri, ki jih lahko spravite v razširljivi del. Razporeditev žepov je prav tako pomembna. V večini ultralahkih modelov je število žepov bistveno manjše. Po drugi strani pa pohodniški ali treking nahrbtniki ponujajo bistveno več prostora za shranjevanje. Pogosto imajo prostorne žepe v klopi, ki je pri nekaterih modelih snemljiva, na primer kadar želite zmanjšati težo nahrbtnika. Nahrbtniki Osprey imajo stranske in sprednje žepe iz elastičnega materiala, zaradi česar so zelo prostorni. Poleg tega lahko manjše žepe najdete tudi v ledvenem pasu, kamor lahko shranite najnujnejše predmete, ki jih želite imeti pri roki, kot so telefon, dokumenti ali fotoaparat.

Osprey nahrbtniki - inovativne tehnologije in funkcionalne rešitve

Gorski nahrbtniki Osprey vam bodo všeč zaradi svoje visoke stopnje funkcionalnosti. Poleg zgoraj omenjenih lastnosti so nahrbtniki te blagovne znamke izdelani iz materiala, ki je odporen na mehanske poškodbe, na primer ob stiku z ostro skalo ali ostrim robom smuči. Lahko ste prepričani, da vam bo nahrbtnik služil več let, na številnih pustolovščinah na prostem! Material je obdelan z vodoodpornim premazom, za optimalno zaščito pred dežjem pa so nahrbtniki opremljeni s prevlekami za dež. Še ena lastnost, ki jo boste cenili, so številni trakovi in zanke, na katere boste lahko pritrdili rolo, šotor ali tekaške palice. Pri modelih za turno smučanje so trakovi dodatno ojačani, da se ob stiku z ostrimi robovi smuči ne poškodujejo. Zankami pa je mogoče pritrditi tudi ledno sekiro.

Preveri nahrbtnike Osprey na 8a.si

V naši outdoor trgovini boste našli različne modele nahrbtnikov za različne gorske športe. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad gorskimi pohodi ali navdušen in izkušen pohodnik, boste zagotovo našli popoln model zase. Nahrbtniki Osprey vas bodo navdušili s svojo funkcionalnostjo, inovativnimi rešitvami in odpornostjo na mehanske poškodbe. Izberite svoj popoln model in uživajte v udobju uporabe!