top

Liofilizati

Liofilizirani pohodniški obroki so s hranili bogata in zdrava živila, ki so bila dehidrirana pri zelo nizkih temperaturah. Za pripravo liofiliziranega obroka je potrebna le vrela voda, kar zmanjšuje količino prtljage.
View as Grid List

164 Izdelki

 1. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Sixpack Alpha

  Seznam želja

 2. -16%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Foxtrot

  Seznam želja

 3. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Ration India

  Seznam želja

 4. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Hotel

  Seznam želja

 5. -15%
  Liofilizat Tactical Foodpack Ribji curry 410 g

  Seznam želja

 6. -15%
  Komplet Tactical FoodPack SOS with Meat

  Seznam želja

 7. -15%
  Komplet Tactical FoodPack SixPack Charlie

  Seznam želja

 8. -15%
  Komplet Tactical FoodPack WeekPack Alpha

  Seznam želja

 9. -15%
  Komplet Tactical FoodPack WeekPack Juliett

  Seznam želja

 10. -15%
  Liofilizat Tactical Foodpack Riž z zelenjavo 400 g

  Seznam želja

 11. -15%
  Liofilizat Tactical Foodpack Testenine s tuno 410 g

  Seznam želja

 12. -15%
  Komplet Tactical FoodPack SOS without Meat

  Seznam želja

 13. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Sixpack Bravo

  Seznam želja

 14. -16%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Delta

  Seznam želja

 15. -16%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Echo

  Seznam želja

 16. -16%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Golf

  Seznam želja

 17. -16%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Vegan 1 meal

  Seznam želja

 18. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Vegan 3 meal

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

164 Izdelki

Počisti

Mrzlo sušena hrana - trgovina 8a.si ponuja enostavno pripravljeno zamrznjeno hrano

Spreprost potovalni kuhalnik na kartuše in majhna posoda z vodo sta vse, kar potrebuješ za pripravo zamrznjenega obroka Celoten postopek traja le nekaj trenutkov in ti omogoča uživanje v klasičnih jedeh, kot so chili con carne, špageti carbonara ali govedina z rižem in zelenjavo. Liofilizirani pohodniški obroki, ki jih ponuja naša trgovina, so običajno zaliti z vodo neposredno v vrečki, zato vam sploh ni treba nositi dodatnega krožnika ali sklede. Liofilizirana hrana, ki jo ponuja trgovina 8a.si, lahko ohrani najboljše hranilne vrednosti, je okusna in zelo raznolika. Liofilizirani izdelki niso naključna mešanica posušenih sestavin. Pri najboljših proizvajalcih je vrstni red priprave resnično "domač": najprej se pripravi celotna jed - speče, skuha, začinijo - in šele nato se opravi postopek liofilizacije (tj. dehidracije pri zelo nizkih temperaturah). Jed ohrani globok okus, sestavine pa ohranijo svojo naravno obliko. Zato boste v paketu liofilizirane hrane našli koščke mesa, prepoznali boste posamezno zelenjavo in začutili pravi okus sira.

Poglejte si okusne liofilizirane obroke najboljših proizvajalcev!

Nudimo izjemno široko paleto mrzlo suhih jedi V naši trgovini so na voljo vegetarijanska in brezglutenska zamrznjena živila, kosila, juhe, sladice in hranljivi zajtrki. Najboljše blagovne znamke, ki proizvajajo liofilizirane jedi, kot so Travellunch, MX3 Aventure, Lyo Food in Trek'n Eat vam omogočajo, da sestavite zanimiv jedilnik tudi za dolga potovanja (tudi najboljša hrana lahko postane grda, če jo morate jesti dan za dnem na enomesečnem potovanju). Pri nas boste našli popolno raznolikost kuhinj in bogastvo okusov! Rok trajanja mrzlo sušene hrane je dovolj dolg, da jo lahko udobno vzamete s seboj na večtedenske/večmesečne odprave; in tudi tisto, kar boste morebiti prinesli domov, se ne bo pokvarilo do naslednjega potovanja. Oddelek zamrznjeno sušene hrane v trgovini 8a.si je bil razvit z mislijo na potrebe popotnikov - ne glede na to, ali gre za morsko potovanje, planinarjenje ali zgolj pohodniški izlet; vemo, da so tu pomembni teža, enostavnost priprave in dvig energije. To kombinacijo lahko zagotovi le dober liofiliziran obrok!