top

Smučarske podkape

Smučarske balaklave so odličen dodatek k opremi vsakega smučarja. Zagotavljajo največje udobje in termoregulacijske lastnosti. Te dobro oblikovane smučarske balaklave bodo zlahka nadomestile kapo.
View as Grid List

38 Izdelki

 1. -12%
  Podkapa Mons Royale Decade Merino Fleece Hood

  Seznam želja

 2. -10%
  Podkapa Fjallraven Keb Fleece Balaclava - black

  Seznam želja

 3. -25%
  Kapuca Majesty Heatshield Hood - grey

  Seznam želja

 4. -2%
  Podkapa Ortovox Whiteout Mask - black raven

  Seznam želja

 5. -17%
  Podkapa Buff Dryflx+ Balaclava - black

  Seznam želja

 6. -15%
  Podkapa BlackYak Mountain Shemagh - poseidon

  Seznam želja

 7. -19%
  Podkapa Buff Thermonet Balaclava - solid black

  Seznam želja

 8. -32%
  Podkapa Extremities Guide Balaclava - black

  Seznam želja

 9. Podkapa Brubeck Unisex - black

  Seznam želja

 10. -26%
  Zimska maska Salewa Ortles 2 WS Facemask - black out

  Seznam želja

 11. -14%
  Podkapa Kanfor Tarn - black
  Podkapa Kanfor Tarn - black
  14,49 € 16,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

38 Izdelki

Počisti

Ski balaklave

Lahke smučarske balaklave so optimalno krojeni modeli, ki se zlahka prilegajo pod vaš , in zagotavljajo visoko udobje med celodnevnim uživanjem na smučišču. Smučarska balaklava je vsestranska izbira, ki bo odličen dodatek vaši čeladi, saj bo vaš nos in čelo zaščitila pred hitrim prehladom. Trgovina 8a.si ponuja široko izbiro balaklav vrhunskih proizvajalcev.

Sprejemnik dveh desk - smučarske balaklave

Smučarska čelada je kot nalašč za smučanje v toplejših dneh. Vse, kar potrebujete, je, da si izberete ustrezen šal za vrat, in že lahko ves dan uživate v snegu in soncu. Ko pa postane hladneje, čelada ne bo zagotavljala prave izolacije. Takrat morate poseči po smučarskih balaklavah - modelih, ki so namenjeni navdušencem nad snežnimi vragolijami. Večina modelov je precej tankih, zato se odlično prilegajo pod čelado. Zato lahko tudi po tem, ko si nadenete celoten komplet, uživate v popolnem udobju. Uporaba tehničnih materialov zagotavlja odlične toplotne lastnosti in hitro odvajanje vlage. To vam omogoča vzdrževanje optimalne klime v bližini glave tako med hitrim in napornim spustom kot tudi na smučarski vlečnici. Nekoliko debelejše smučarske balaklave so posebej zasnovane za nizke temperature. Modeli za hud mraz imajo pogosto plošče z neprepustno membrano, zato zagotavljajo popolno zaščito pred hladnim vetrom.

Polna ponudba smučarskih balaklav v spletni trgovini 8a.si

Nudimo vam bogato ponudbo, ki vključuje tanke in debele ter neprepustne smučarske balaklave pod čelado. Vrhunske blagovne znamke zagotavljajo visoko kakovost izdelave in uporabo najboljših razpoložljivih materialov. Večina smučarskih balaklav je zelo raztegljivih, zato lahko ena ali dve velikosti ustrezata vsem uporabnikom. Izbrane smučarske balaklave lahko brez težav uporabite tudi za druge namene. Zlahka jih lahko spremenite v kapo ali zaščito obraza. Glede na njihovo veliko vsestranskost bi moral biti vsak smučar opremljen z vsaj eno profesionalno smučarsko balaklavo.