top

Dodatki za pse

Pripomočki za pse, nepogrešljivi za pohodništvo in vsakdanjo uporabo! Na voljo so udobni pasji pasji pasovi in povodci, zložljive posode za vodo, vrečke za priboljške, pasje jakne in škornji ter še veliko več. Vsi pasji dodatki priznanih blagovnih znamk so odlični za kratke izlete v gozd, dolge pohode po gorskih poteh ali kampiranje na terenu.
View as Grid List

61 Izdelki

 1. -10%
  Reševalni jopič za pse Ruffwear Float Coat - red sumac

  Seznam želja

 2. -10%
  Igrača za psa Ruffwear Hydro Plane Toy - aurora teal

  Seznam želja

 3. -14%
  Sponka Ruffwear Double Track Coupler - basalt gray

  Seznam želja

 4. -12%
  Ovratnice za pse Ruffwear Crag Collar - sunset

  Seznam želja

 5. -12%
  Ovratnice za pse Ruffwear Crag Collar - seafoam

  Seznam želja

 6. -14%
  Pasji povodec Ruffwear Crag Leash - seafoam

  Seznam želja

 7. -14%
  Pasji povodec Ruffwear Crag Leash - sunset

  Seznam želja

 8. -4%
  Plašč za psa Ruffwear Furness Jacket - twilight grey

  Seznam želja

 9. -12%
  Plašč za psa Ruffwear Powder Hound Jacket - pool blue

  Seznam želja

 10. -44%
  Torba za psa Ultimate Direction Dog Vest - black

  Seznam želja

 11. -18%
  Obutev za psa Ruffwear Grip Trex - obsidian black

  Seznam želja

 12. -15%
  Ležišče za psa Ruffwear Mt Bachelor Pad - tumalo teal

  Seznam želja

 13. -15%
  Ležišče za psa Ruffwear Mt Bachelor Pad - tumalo teal

  Seznam želja

 14. -13%
  Igrača za psa Ruffwear Lunker - aurora teal

  Seznam želja

 15. -14%
  Obutev za psa Ruffwear Polar Trex - obsidian black

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

61 Izdelki

Počisti

Pripomočki za pse za pohodniške izlete

Ko se prvič odpravimo na pohod z našimi hišnimi ljubljenčki, ne vemo povsem natančno, katere pripomočke za psa bomo potrebovali na poti. Vendar pa bomo po nekaj izletih zagotovo ugotovili, da potovanje s hišnim ljubljenčkom ni kratek sprehod, in naš hišni ljubljenček, ki naj bi bil za nas mačka, bo moral zagotoviti ustrezno turistično opremo. Psu mora biti zagotovljeno udobje, hkrati pa mora biti pod nadzorom, zlasti če gremo v divjino. Pravilno izbrani pasji pasji pasovi bodo zmanjšali pritisk in poskrbeli, da bo naš najljubši pes užival na vsakem koraku. Seveda moramo, če smo že izbrali postroj, kupiti tudi dober vodnik za pse To sta dva ključna potovalna pripomočka za vašega psa, ki bosta prišla prav na vsakem izletu. S pravim kompletom lahko psa omejite, če poskuša preganjati divjad. Če se odpravljate na kamnite poti, je vredno poskrbeti tudi za tačke vašega ljubljenčka. Škornji za pse so v gorah pogost pojav. Tako se blazinice ne obrabijo tako hitro in so dodatno zaščitene pred urezninami zaradi ostrih kamnov. Dobri pasji škornji imajo tudi primeren podplat, ki bo vašemu ljubljenčku omogočil še boljši oprijem tal.

Pri dolgih sprehodih ne smemo pozabiti na ustrezno hidracijo. To je še posebej pomembno poleti. Nam je zadostovala navadna plastenka vode. Za psa je potrebno bo posoda, v katero nalijemo dragoceno tekočino. Složljive pasje sklede lahko preprosto vzamete s seboj tudi na pot, tako da lahko pes med počitkom udobno pije vodo. Po drugi strani pa med zimskimi sprehodi moramo zagotoviti toplotno udobje ne le sebi, temveč tudi našemu najbolj zvestemu prijatelju. S toplo jakno za psa bodo tudi potovanja pri nižjih temperaturah bolj udobna. Izolirane jakne za pse so še posebej odlične za daljše zimske izlete, ko bo vaš pes po daljšem bivanju na snegu preprosto začel zmrzovati.

Vse potovalne pripomočke za psa lahko kupite na spletu na spletni strani 8a.si

Skušamo zagotoviti širok izbor predmetov za pse, ki so potrebni za izlete v gozd, gorske ekspedicije ali kampiranje. Naša ponudba vključuje pasje dodatke vrhunskih blagovnih znamk, kot je Ruffwear Ta oprema je namenjena vsem aktivnim lastnikom štirinožcev, ki svoje ljubljenčke vzamejo s seboj na vsak izlet v gore ali na morje. Lahki, trpežni in odlično prilegajoči se potovalni pripomočki za pse bodo poskrbeli za udobje vašega psa in poskrbeli, da bo vsako potovanje nekaj posebnega. In ne pozabimo, da tudi psi morajo imeti nekaj zabave in včasih motivacije med dolgimi sprehodi in odpravami. Zato smo našo ponudbo pripomočkov za pse dopolnili z igračkami za pse in vrečkami s priboljški Najljubši prigrizek bo vašega kosmatinca zagotovo motiviral, ko bo izgubil motivacijo za hojo. Igrače pa bodo na počivališčih prišle prav, saj bodo našega ljubljenčka zaposlile. Vse te stvari za psa ponujajo na spletu, tako da se lahko zlahka pripravite na naslednje potovanje s svojim hišnim ljubljenčkom.