top

Majice za tekače

Majice za tekače so obvezen element vsake vadbene opreme. Ustvarjene so za strogo določene naloge, zato oblikovalci skrbno razvijejo kroj iz skrbno izbrane tkanine.
View as Grid List

189 Izdelki

 1. -10%
  Majica za tek Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - grey

  Seznam želja

 2. -10%
  Majica za tek Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - navy

  Seznam želja

 3. -10%
  Tekaška majica Inov-8 Graphic Tee SS Forged - navy

  Seznam želja

 4. -25%
  Tekaška majica On Running Tank-T - cobalt/black

  Seznam želja

 5. -25%
  Ženski top On Running Tank-T - creek/black

  Seznam želja

 6. -25%
  Majica za tek Maloja Gordes 1/2 - midnight multi

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

189 Izdelki

Počisti

Majice za tekače začetnike

Ko se ukvarjate s katerim koli športom, je zelo pomembno, da poskrbite za ustrezne "pripomočke". Ne gre le za pravilno izvajanje gibov s tehničnega vidika. Majice za tekače so zasnovane tako, da izpolnjujejo pričakovanja ne le profesionalcev, temveč tudi amaterjev in ljubiteljev mirnejšega teka. Da bi se trud in energija, vložena v vadbo, prevedla v izboljšanje telesne pripravljenosti in počutja, je treba sestaviti funkcionalno športno obleko. Morda se zdi, da to velja le za profesionalce in napredne športnike. To ne bi moglo biti dlje od resnice. Vsakdo, ki se odloči, da se bo ukvarjal s športno dejavnostjo, mora k tej strasti pristopiti celostno. Dobra prehrana, pravilna razporeditev regeneracijskih intervalov in udobna oblačila, vključno s tekaško majico, so vidiki, ki jih morajo upoštevati tudi začetniki. V nasprotnem primeru opravljene dejavnosti morda ne bodo zadovoljivo učinkovite.

Posebne lastnosti majic za tekače

Modeli oblačil, namenjeni nošenju med različnimi športi, so med aktivnimi ljudmi vse bolj priljubljeni. Tako blagovne znamke, ki so znane po ustvarjanju profesionalnih oblačil, kot blagovne znamke, specializirane za mestne kolekcije, poskušajo v svojo ponudbo vključiti majice za tekače. Za takšne predloge so značilne številne lastnosti, po katerih se razlikujejo od običajnih različic. Za ponudbo najpomembnejših prednosti je odgovoren predvsem tehnični material. Posebne mešanice vlaken uporabljajo številni proizvajalci pod različnimi imeni. Njihova skupna značilnost je podoben mehanizem zagotavljanja udobja. Posebna struktura je običajno odgovorna za podporo optimizaciji kroženja zraka, boljšo zračnost, sposobnost učinkovitejšega upravljanja z vlago ali uravnavanje toplotnega upravljanja.

Tehnična tekaška majica v številnih slogih

V spletni trgovini 8a.si je izbira stilov zelo velika. Razlikovanje se ne nanaša le na delitev na ženske in moške modele. Oblikovalci so pozorni na takšne značilnosti kroja, ki v veliki meri prispevajo k zagotavljanju svobode gibanja in zmanjševanju neudobja. Vsaka tekaška majica se morda zdi podobna, vendar vključeni vložki, šivi ali klini razlikujejo predloge posameznih blagovnih znamk. Spremenjena je tudi dolžina telesa, rokavov in globina izrezov. Vse to je narejeno ob upoštevanju enega samega cilja - uporabniku zagotoviti svobodno izbiro. Natančno izbiro lahko opravite ob upoštevanju individualnih želja, telesne zgradbe in pogojev, v katerih boste tekaško majico nosili. Modele, ki so prilagojeni, profilirani in dopolnjeni z vložki, ki povečujejo obseg gibanja, lahko najdete v asortimanu številnih blagovnih znamk. Podjetja običajno ponujajo modele za različne dele leta - primerne tako za toplejše kot hladnejše vreme.

Majice za tekače imajo številne prednosti

Tehnična oblačila morajo uporabljati inovativne rešitve, da bi čim bolje opravljala svojo funkcijo. Na trgu ne manjka specializiranih tkanin. Majice za tekače lahko odlikujeta ne le svežina za daljši čas ali sposobnost toplotne regulacije. Po eni strani parametre zračnosti ali na primer bakteriostatičnosti dopolnjujejo prednosti, ki izhajajo iz zgradbe strukture materiala. Prilagodljiva vlakna so ena od metod za doseganje ustreznega prileganja vaši specifični postavi. Raztegljive strukture se bolje prilagodijo telesu in ne omejujejo obsega gibanja. Dodatna značilnost vključuje tudi odstopanje od šivov, uporabo tehnike varjenja ali zmanjšanje obsega šivanja in uporabo ravnih povezav med posameznimi deli materiala.

Hibridne majice za tekače

Najnovejše tehnične rešitve, ki se uporabljajo v materialih, so navdušujoče. Vendar pa so oblikovalci naredili še korak dlje, da bi dosegli še boljše parametre celote. Hibridne tekaške majice so izraz za tiste modele, ki niso izdelani iz ene tkanine, temveč kot rezultat kombinacije materialov z različnimi lastnostmi. Tehnika mapiranja zagotavlja najboljše prileganje zahtevam določenih delov telesa. Še posebej dobro se obnese, kadar so tekaške majice namenjene nošenju v hladnejših razmerah. Zato se na mestih, ki so bolj izpostavljena pregrevanju in kjer se nabirajo večje količine vlage, pojavi tkanina z boljšo zračnostjo. Na drugih delih se oblikovalci pogosto odločijo za uporabo nekoliko debelejših materialov, ki bodo podpirali ohranjanje ustrezne ravni toplote.