top

Nahrbtniki z mehom

Hidracijski nahrbtniki so kot nalašč za različne dejavnosti na prostem. So odlična rešitev za daljše odprave v vročem vremenu. V naši ponudbi najdete nahrbtnike s sistemom za hidracijo, ki so idealni za kolesarjenje ali tek!
View as Grid List

17 Izdelki

 1. -21%
  Nahrbtnik z mehom za vodo CamelBak Lobo 9 2L - black

  Seznam želja

 2. -10%
  Ženski nahrbtnik Gregory Sula 16 H2O - antigua green

  Seznam želja

 3. -20%
  Ženski nahrbtnik Gregory Sula 8 H2O - antigua green

  Seznam želja

 4. -16%
  Kolesarski nahrbtnik Evoc Ride 8 + 2L Bladder - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

17 Izdelki

Počisti

Hidracijski nahrbtniki za daljša kolesarska, tekaška in pohodniška potovanja

Ne glede na to, ali je zunaj prijetno toplo ali vroče, je ustrezna hidracija bistvenega pomena. Ne glede na vrsto izzivov na prostem morate svojemu telesu zagotoviti ustrezno količino vode. Na krajših razdaljah se bodo dobro obnesle plastenke z vodo. Na daljših izletih, pa tudi v primerih, ko je nujno, da imate proste roke, pa bo najboljša rešitev hidracijski nahrbtnik. Njegova velika zmogljivost omogoča prenašanje večje količine vode, ki lahko pogosto zadostuje tudi za cel dan. Poleg tega imajo hidracijski nahrbtniki udobno cev, ki omogoča, da imate proste roke, kar je še posebej pomembno pri ukvarjanju s športom. Kolesarski nahrbtnik s hidracijskim mehurjem vam bo omogočil, da se ves čas držite krmila, tudi ko pijete. Tekaški model bo odpravil potrebo po polnjenju med maratoni, pohodniški model pa bo poskrbel, da bo vaše telo ostalo hidrirano tudi, ko boste v rokah držali palice. Hidracijski nahrbtniki vodilnih proizvajalcev so običajno zelo kompaktni in se odlično prilegajo telesu. Idealni so za enodnevne izlete v gore, ko potrebujete le osnovno opremo.

Kateri nahrbtnik za hidracijo naj izberem?

Čeprav se lahko sam hidracijski mehur uporablja v večini modelov treking ali pohodniških nahrbtnikov, je tipičen hidracijski nahrbtnik običajno precej kompakten. Ti modeli so večinoma namenjeni kolesarjem in tekačem. V najmanjše nahrbtnike za hidracijo boste spravili le mehur za hidracijo in nekaj dodatnih predmetov, kot so dokumenti, ključi ali pametni telefon. Najbolj priljubljena izbira so modeli s prostornino več litrov, v katere lahko spravite tudi jakno, hrano ali drugo potrebno opremo. Pri izbiri kolesarskega modela hidracijskega nahrbtnika morate biti pozorni na ustrezno stabilizacijo celotne konstrukcije. Za terensko kolesarjenje mora biti model opremljen s pasovi za boke in prsni koš, ki preprečujejo pretirano premikanje med dinamičnimi gibi. Prav tako se morate prepričati, da bo izbrani model omogočal namestitev črpalke, zračnice, obližev in ključev. Modeli za tekače imajo nekoliko drugačno zasnovo. Tekaški modeli hidracijskih nahrbtnikov pogosto spominjajo na telovnik, ki se popolnoma prilega telesu in sledi vsakemu vašemu gibu tako pri napornih vzponih kot pri hitrih spustih. Ključno vprašanje pri izbiri najbolj optimalnega modela je enostaven dostop do žepov, saj boste med tekom morda morali hitro poseči po različnih predmetih, kot so energetski geli.

Najboljši nahrbtnik za hidracijo lahko kupite pri 8a.si!

Nudimo širok izbor modelov vrhunskih blagovnih znamk, ki se uporabljajo v naravi in v gorah. Skrbno zasnovan hidracijski nahrbtnik bo popoln tudi za najbolj dinamične dejavnosti. Katere so značilnosti, ki hidracijske nahrbtnike razlikujejo od drugih modelov? Najprej imajo hidracijski nahrbtniki vrhunskih proizvajalcev mehurje iz visokokakovostnih materialov, ki jih je lažje čistiti in zagotavljajo, da voda ostane dlje časa sveža brez priokusa. Večina modelov mehurjev omogoča tudi boljši dostop do notranjega dela, zaradi česar je čiščenje lažje kot pri plastenkah za vodo. Hidracijski nahrbtniki v naši ponudbi imajo tudi udobne ventile za grizenje. Dobro zasnovan in skrbno izdelan ventil je izjemno pomemben za zagotavljanje udobja pri pitju in visoke tesnosti, ko sistema ne uporabljate. Preverite in izberite najboljši hidracijski nahrbtnik za kolesarjenje, tek ali pohodništvo!