top

Torbe

V trgovini 8a.si so torbe kategorija, v kateri se lahko opremite za vsako potovanje in izlet v mesto. Zato lahko, kamor koli greste, s seboj vzamete vse potrebne predmete.
View as Grid List

344 Izdelki

 1. -15%
  Torba Patagonia Black Hole Duffel 40 l - belay blue

  Seznam želja

 2. -15%
  Torba Patagonia Black Hole Duffel 40 l - touring red

  Seznam želja

 3. -14%
  Komplet organizatorjev Tatonka Stuffsack Set III

  Seznam želja

 4. -15%
  Potovalna torba Osprey Transporter 40 - red mountain

  Seznam želja

 5. -15%
  Potovalna torba Gregory Alpaca 60 - redrock

  Seznam želja

 6. -15%
  Potovalna torba Gregory Alpaca 60 - obsidian black

  Seznam želja

 7. -15%
  Potovalna torba Gregory Alpaca 40 - obsidian black

  Seznam želja

 8. -15%
  Potovalna torba Gregory Alpaca 40 - fit green

  Seznam želja

 9. -15%
  Potovalna torba Gregory Supply 40 - obsidian black

  Seznam želja

 10. -15%
  Mestna torba Fjallraven Kanken Weekender - navy

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

344 Izdelki

Počisti

Vreče za dolgo potovanje

Potovalne torbe tipauffel, ki jih ponujajo The North Face, Patagonia ali Marmota, so med najbolj prostornimi in vzdržljivimi. Vanje lahko spravite plezalno opremo, čevlje in oblačila, vrv in druge potrebne predmete za odpravo v gore. Če se odpravljate na treking v oddaljene Ande, v takšni torbi prepeljete opremo, da jo ob vznožju gora naložite na nahrbtnik. V ponudbi trgovine 8a.si so tudi modeli z manjšo prostornino, ki bodo kot nalašč za poslovna potovanja ali izlete na poljsko obalo. Torbe, ki jih iščete v naši trgovini, odlikuje visoka vzdržljivost. To je posledica dejstva, da proizvajalci uporabljajo poliamidne tkanine, ki so pogosto tkane z metodo rip stop. To pomeni, da bodo takšne torbe prenesle težave pri ravnanju v letališkem prtljažnem sistemu ali pri prevozu na zadnjem delu pickupa, s katerim vas Čilenec odpelje na vrh Andov, ki ga želite videti.

Priročna torba za mestne izzive

Mestne modele odlikuje največje udobje pri prenašanju, ki je pogosto posledica robustne zasnove naramnice. Tako se lahko veliko lažje odpravite v službo, na univerzo ali na srečanje s prijatelji. 8a.si ponuja mestne torbe blagovnih znamk Salewa, Columbia ali Pacsafe. Vsaka od njih ima predale in žepe, v katere lahko spravite vso potrebno opremo. Zahvaljujoč temu boste uvedli red in organizirali vse, kar nosite s seboj. Nekatere mestne torbe imajo zasnovo proti kraji. Njihova konstrukcija je trpežnejša, tveganje za prerez premaza je manjše, ključavnice pa so zaščitene pred neželenim odpiranjem. Poleg tega takšne torbe uporabljajo tehnologijo RFID, ki ščiti pred elektronsko krajo podatkov s plačilnih kartic in dokumentov. Torbe za prenosne računalnike, ki omogočajo priročno prenašanje osebnega računalnika, so ločena kategorija. Komora, namenjena zanj, ima posebno podlogo, ki blaži udarce, nastale med potovanjem po mestu.

Vrečke za noge

Vreče za noge pri 8a.si so sinonim za udobje in funkcionalnost, saj, kot vemo, nošenje potrebnih stvari v žepih hlač ni praktično. V torbah za kolke lahko nosite telefon, denarnico, ključe, majhne prigrizke in druge drobne predmete, brez katerih ne morete. Svojo opremo lahko enostavno organizirate, zato so torbe za kolke zelo smiselna rešitev za vsakega mestnega potepuha. Ti modeli so izdelani iz trpežnih materialov, kot sta najlon ali poliester rip stop, zato bodo funkcionalni še več sezon. Nekatere torbe so podprte z rešitvijo proti kraji, ki povečuje varnost predmetov, ki jih prenašate.

Potovalni organizatorji za urejanje torbe ali nahrbtnika

Ta element kategorije torb vam pomaga učinkovito organizirati predmete. Potovalni organizatorji imajo posebne komore in predale, kamor lahko spravite čevlje, čista in umazana oblačila ter toaletne potrebščine. Profil teh konstrukcij se prilega potovalnim torbam, kovčkom ali nahrbtnikom in tako ukroti kaos. Poleg tega preprečuje, da bi se majice zlahka zmečkale, kot če bi jih preprosto vrgli v nahrbtnik. Ti modeli so izdelani iz trpežnih materialov, nekateri žepi pa so izdelani iz počasi vpijajoče se tkanine. Zahvaljujoč temu lahko vanje pospravite mokra oblačila, preostala pa zaščitite pred umazanijo.

Zamki za torbe

Kategorija torb vključuje tudi potovalne ključavnice. Njihov namen je zapenjanje zadrg na nahrbtnikih, kovčkih ali torbah med gibanjem. To bo še posebej uporabno med poletom z letalom ali dolgo vožnjo z avtobusom, ko svojega paketa nimamo vedno na očeh. Vložne ključavnice za torbe imajo kombinirano ključavnico ali ključavnico s ključem, zato bodo ljubitelji obeh rešitev našli nekaj zase. Velja dodati, da je večina modelov enaka zahtevam ameriške agencije za letalski promet TSA. To pomeni, da se na letališču ob pregledu prtljage ključavnica ne bo zlomila.