top

Varovala Crash Pads

Blazine za balinanje so profesionalne blazine za balinanje z visoko sposobnostjo absorpcije udarcev, ki vas ščitijo pred poškodbami. Ponujamo samo natančno prilagojene modele priznanih blagovnih znamk, kot sta Ocun in Black Diamond.
View as Grid List

10 Izdelki

 1. -10%
  Crashpad Ocun Sitpad - yellow

  Seznam želja

 2. -10%
  Crashpad Ocun Sitpad - dark blue

  Seznam želja

 3. -5%
  Crashpad Ocun Joker FTS - red
  Crashpad Ocun Joker FTS - red
  189,99 € 199,99 €

  Seznam želja

 4. -10%
  Crashpad Ocun Joker FTS - pink

  Seznam želja

 5. -10%
  Crashpad Ocun Joker FTS - dark blue

  Seznam želja

 6. -20%
  Crashpad Beal Air Light - blue
  Crashpad Beal Air Light - blue
  134,99 € 169,99 €

  Seznam želja

 7. -10%
  Crashpad Snap Grand Stamina - dark khaki

  Seznam želja

 8. -27%
  Crashpad Black Diamond Drop Zone
  Crashpad Black Diamond Drop Zone
  201,99 € 279,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

10 Izdelki

Počisti

Podloge za nesreče - česa ne vidite

Čeprav se na prvi pogled zdijo varnostne blazinice kot kos vzmetnice, je njihova struktura v resnici veliko bolj zapletena. Za njihovo pravilno delovanje je treba uporabiti plošče iz pene z ustreznimi blažilnimi lastnostmi. Tako kot ležišča se tudi varnostne blazine razlikujejo po velikosti, debelini in lastnostih blaženja udarcev. Na zunanji strani so obdelane z robustnimi materiali z visoko odpornostjo proti obrabi, zaradi česar bo blazina za padce dolgo služila. Zato se zanašamo le na preverjene, dobro znane proizvajalce, katerih izdelke so preizkusili številni plezalci.

Udobna uporaba varnostnih blazinic na terenu

V večini primerov so blazinice za padce, ki jih ponuja trgovina 8a.si, popolnoma prilagojene za uporabo na prostem. Zato so opremljene z udobnimi naramnicami, ki olajšajo njihovo prenašanje - tudi na daljše razdalje. Podlogo za padec si preprosto nadenete, kot bi si nadeli nahrbtnik. Večje modele je mogoče zložiti, tako da shranjevanje in prevoz ne predstavljata težav. Velika izbira debelin vam omogoča, da izberete varnostno blazino, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Debelejši modeli zagotavljajo boljše blaženje udarcev v primeru padca, medtem ko tanjši modeli zagotavljajo osnovno zaščito, vendar so tudi veliko lažji in jih je lažje prenašati. Podloge za padce so poleg plezalnih čevljev in krede nepogrešljiv pripomoček vsakega navdušenca nad balvanskim plezanjem. Naša trgovina ponuja najširšo možno izbiro crash padov priznanih blagovnih znamk.