top

Naglavne svetilke Black Diamond

Čelne svetilke Black Diamond so odlične za osvetlitev na poti, plezalnih poteh ali smučarskih izletih. V ponudbi so naglavne svetilke, ki so popolnoma prilagojene vrsti določene dejavnosti.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Črni diamantni žarometi

Popolno izdelane naglavne svetilke Black Diamond so odlična pomoč tako na gorskih izletih, tekaških treningih, pustolovskih tekmah kot tudi pri vsakodnevni uporabi. Izjemno priročne naglavne svetilke tega ameriškega proizvajalca so zelo udobne za uporabo. Vse modele odlikuje visoka zanesljivost, zato so odlični tudi za najzahtevnejše razmere. Naglavne svetilke Black Diamond so izbira številka ena vseh plezalcev, pa tudi ljubiteljev trekinga in drugih gorskih dejavnosti. Široka paleta modelov vam omogoča, da čelno svetilko popolnoma prilagodite terenu in vremenskim razmeram. Ponudba sega od najpreprostejših modelov, namenjenih običajnemu kampiranju, do naprednih čelnih svetilk, ki so kot nalašč za plezanje ali gorske pohode v ekstremnih vremenskih razmerah.

Čelne svetilke Black Diamond za vsako dejavnost

Široka ponudba tega ameriškega proizvajalca je omogočila izdelavo najrazličnejših žarometov, ki se enako dobro obnesejo pri različnih opravilih. Najzmogljivejša čelna svetilka v celotni zbirki - Black Diamond Icon - je izbira najzahtevnejših uporabnikov. Odlično opravlja svoje delo v zahtevnem gorskem okolju, saj omogoča optimalno osvetlitev vsake ovire. To je odlična izbira za smučanje in planinarjenje. Zaradi zelo visoke svetilnosti luči in možnosti pritrditve posode z baterijo na trak ali pospravljanja v žep je odličen model za celoletno uporabo. Čelne svetilke Black Diamond Spot so zelo priljubljene. Ta model je najbolj vsestranska možnost, zato ga izberejo tako pohodniki in ljubitelji trekinga kot tudi ljudje, ki se odpravljajo na poletno taborjenje. Zelo priročna in lahka je v kombinaciji s primerno svetilnostjo svetlobe. Blagovna znamka BD ponuja tudi modele, namenjene gorskemu teku, kot je Sprinter. Gre za popolnoma uravnoteženo čelno svetilko z akumulatorsko baterijo, nameščeno na zadnji strani, ki omogoča, da naprava ostane na glavi tudi med intenzivnim tekom. Posebej izbrano konkavno zrcalo omogoča, da čelna svetilka osvetljuje pot in okolico, kar je ključnega pomena med hitrim gibanjem po zahtevnem terenu. Najpreprostejši modeli čelnih svetilk, kot sta Black Diamond Astro ali Ion, so odlična izbira za lahke terene, pa tudi za kampiranje ali počitniško potovanje. Zelo priljubljeni so modeli s polnilnimi baterijami, ki jih je mogoče preprosto napolniti. Ta tehnologija, uporabljena pri BD ReVolt, uporabniku omogoča, da pogosto uporablja čelno svetilko, ne da bi mu bilo treba kupiti neskončno število baterij.

Izjemni naglavni žarometi Black Diamond

Vrhunski naglavni žarometi Black Diamond imajo nekaj izjemnih lastnosti, zaradi katerih je njihova uporaba zelo preprosta in udobna. Večina modelov je opremljena z možnostjo nemotenega prilagajanja svetlosti, kar vsakemu uporabniku omogoča, da si intenzivnost svetlobe popolnoma prilagodi svojim potrebam. Tako ni treba izbrati le enega od omejenih načinov osvetlitve. Poleg tega številne čelne svetilke tega proizvajalca ponujajo tehnologijo Power Tap, ki uporabniku omogoča, da z enim samim hitrim dotikom ohišja svetilke poveča svetlost na največjo vrednost. Ta rešitev omogoča takojšen dostop do največje svetilnosti čelne svetilke v nujnih okoliščinah. Oba modela naglavnih svetilk Black Diamond napajata akumulatorske in klasične baterije, zato lahko navdušenci nad eno ali drugo rešitvijo najdejo pravo naglavno svetilko zase.