top

Vezi Dynafit

Dynafitove turnosmučarske vezi so ponudba vrhunske blagovne znamke opreme za ski alpinizem in prosto turno smučanje, ki že vrsto let določa trende na tem področju. Mešanica lahkotnosti in vzdržljivosti v enem. Najvišja kakovost!
View as Grid List

5 Izdelki

 1. -23%
  Vezi za turno smučanje Dynafit SPEED RADICAL BINDING - natural
  Vezi za turno smučanje Dynafit SPEED RADICAL BINDING - natural
  vključno z DDV 307,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 357,99 € (-13%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 399,99 € (-23%)

  Seznam želja

 2. -40%
  Smučarske zavore Dynafit Brake SL - black
  Smučarske zavore Dynafit Brake SL - black
  vključno z DDV 50,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 52,49 € (-3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 84,99 € (-40%)

  Seznam želja

 3. -31%
  Vezi za turno smučanje Dynafit ST ROTATION - magnet
  Vezi za turno smučanje Dynafit ST ROTATION - magnet
  vključno z DDV 413,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 485,99 € (-14%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 599,99 € (-31%)

  Seznam želja

 4. -36%
  Vezi za turno smučanje Dynafit Low Tech Race 105 manu - black/silver
  Vezi za turno smučanje Dynafit Low Tech Race 105 manu - black/silver
  vključno z DDV 319,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 405,99 € (-21%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 499,99 € (-36%)

  Seznam želja

 5. -33%
  Vezi za turno smučanje Dynafit TLT Expedition
  Vezi za turno smučanje Dynafit TLT Expedition
  vključno z DDV 265,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 271,99 € (-2%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 399,99 € (-33%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

5 Izdelki

Počisti

Smučarske turne vezi so del opreme, ki je pogosto spregledan, ko razmišljamo o izbiri prave opreme. Navsezadnje vam nudijo varnost v primeru padca, poleg tega pa zagotavljajo vezavo čevlja s smučko med najzahtevnejšim smučanjem po pobočju. Dynafitove vertikalne vezi so najbolj napredne in inovativne konstrukcije, ki so na voljo na trgu. Odlikujejo jih visoka natančnost izdelave, nizka teža in najkakovostnejši materiali, uporabljeni za izdelavo. Vezi Dynafit so idealna izbira za ljubitelje smučarskega plezanja in turnega smučanja, ne glede na to, kako napredni ste in na kakšnem terenu smučate.

Veziva Dynafit so na voljo v široki paleti modelov

Podobno kot smuči lahko tudi vezi tega proizvajalca razdelimo v več skupin z različnimi lastnostmi in posledično uporabo. Kolekcija Race ponuja najbolj lahke rešitve. Ti minimalistični modeli so kot nalašč za prvenstva, kjer šteje vsak gram vaše opreme. So idealna izbira za vse tiste, ki iščejo najlažji komplet za turno smučanje. Proizvajalec vezi iz linije Pin Race priporoča vsem, ki nameravajo na uro doseči več kot 1000 cm nadmorske višine.
Serija Speed vključuje bolj vsestranske lahke vezi. Odlična so za hitrejše vzpone, ambiciozne gorske ekspedicije in pohode. To je raznolika skupina, ki tako manj kot bolj izkušenim turnim smučarjem ponuja prave rešitve za vezavo. Namenjene so alpinistom in smučarskim turistom, ki načrtujejo hitrejši vzpon - v razponu od 700 do 1000 m višinske razlike na uro. Gre za pin vezave, ki ne omejujejo ljudi v dobri kondiciji in z gorskimi ambicijami. Veziva Dynafit serije TLT niso po naključju postala skoraj legenda!
Serija Tour vključuje nekoliko bolj vsestranska veziva Dynafit. Ponujajo odlične zmogljivostne lastnosti, pripravljenost na različne snežne razmere, boljši občutek za smuči in varno delovanje. Vezave s čepi iz te serije ponujajo širok nabor možnosti nastavitev - tako glede razdalje med vezmi kot tudi glede sile sproščanja. Našli boste tudi neverjetno izpopolnjene pine s sistemom "vodenja" čevlja step-in (kot avtopilot!). Udobje, učinkovitost, najnovejše rešitve.
Vezave Free Dynafit v seriji vključujejo najbolj robustne vezi - zasnovane so za dinamično smučanje na zahtevnejših terenih. Oklepljene, enostavne za pripenjanje, omejujejo sile, ki med smučanjem po strmini (zaradi delujoče, prožne smuči) vplivajo na vezavo.

Vezave Dynafit, dobro usklajene s smučmi in čevlji, vam bodo omogočile popoln komplet opreme, ki vas ne bo pustil na cedilu niti v najtežjih razmerah.

Veziva Dynafit za turno smučanje - najboljša v preteklosti in najboljša v prihodnosti

Vezave s čepi TLT, ki jih je izumila blagovna znamka Dynafit, so se odlično obnesle na trgu turnih smuči. Osnovne konstrukcijske predpostavke so omogočile znatno zmanjšanje teže turnega smučarskega kompleta, kar se kaže v še večji lahkotnosti vzpenjanja na smučeh. Dynafit še danes ostaja vodilni proizvajalec najkakovostnejših turnih smučarskih vezi, ki se odlično obnesejo pri številnih smučarskih aktivnostih. Izboljšave in novi modeli, ki jih uvaja vsako sezono, mu omogočajo nenehno postavljanje novih trendov.