top

Climbing Technology

Climbing Technology je eden največjih proizvajalcev plezalne opreme, opreme za delo na višini ter zimske opreme za planince in alpiniste. Italijanska blagovna znamka je garancija za visoko zanesljivost.
View as Grid List

749 Izdelki

 1. -33%
  Sponke za dereze Climbing Technology Standard Bar

  Seznam želja

 2. -10%
  Vponka Climbing Technology OVX - blue/mustard

  Seznam želja

 3. -10%
  Komplet za ferate Climbing Technology VF Kit Joy

  Seznam želja

 4. -30%
  Sponke za dereze Climbing Technology Long Bar

  Seznam želja

 5. -35%
  Komplet za ferate Climbing Technology VF Kit Junior Dyno

  Seznam želja

 6. -10%
  Sistem vponk Climbing Technology Ice Hook 17 cm - blue

  Seznam želja

 7. -10%
  Sistem vponk Climbing Technology Ice Hook 22 cm - grey

  Seznam želja

 8. -17%
  Sponke za dereze Climbing Technology Long Flex Bar-B

  Seznam želja

 9. -10%
  Sponke za dereze Climbing Technology Flex Bar-B

  Seznam želja

 10. -10%
  Plezalni pas Climbing Technology Ascent - black/gray

  Seznam želja

 11. -10%
  Plezalni pas Climbing Technology Ascent - blue/silver

  Seznam želja

 12. -20%
  Varovalo Climbing Technology Be-Up - blue marine

  Seznam želja

 13. -10%
  Varovalo Climbing Technology Be-Up - gray

  Seznam želja

 14. -5%
  Varovalo Climbing Technology Be-Up - blue/blue

  Seznam želja

 15. -10%
  Vponka Climbing Technology Lime WG - gray/blue

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

749 Izdelki

Počisti

Climbing Technology je blagovna znamka, ki je že vrsto let specializirana za oblikovanje in proizvodnjo plezalne in alpinistične opreme. Podjetje s sedežem v Italiji je eden vodilnih dobaviteljev opreme za rekreativno plezanje, športno plezanje in alpinizem. Ponudba blagovne znamke vključuje tudi obsežen oddelek opreme za reševanje na velikih višinah in delo na višini. Celovita ponudba plezalne tehnologije plezalne opreme omogoča izbiro ustreznih rešitev tako za začetnike v tem športu kot za profesionalce, ki se lotevajo najtežjih gorskih izzivov. Blagovno znamko CT odlikuje visoka kakovost vseh izdelkov. Večina jih je izdelanih v Italiji, zaradi visokih standardov nadzora kakovosti pa je vsak izdelek izpopolnjen do najmanjše podrobnosti.

Plezalna oprema Climbing Technology - inovativne rešitve in popolna zmogljivost

Znamka Climbing Technology ponuja vrsto plezalne opreme, ki se uporablja za športne in alpinistične vzpone. Velika izbira modelov omogoča, da plezalno opremo prilagodite potrebam in znanju plezalcev. To vključuje lahke karabine in plezalne eksponentke za uporabo na ploščah, kratkih športnih smereh in pri plezanju po velikosti. Inovativne varovalne naprave zagotavljajo največjo varnost tako na steni kot v gorah. Moški in ženski plezalni pasovi so stalni del ponudbe.

Visokogorska oprema z visoko zanesljivostjo.

Profesionalci, ki se ukvarjajo z vrvnim dostopom, in tisti, ki jim grozi nevarnost padca z velike višine, bodo zagotovo cenili znamko CT zaradi zanesljive opreme za privezovanje. Naprave za vpenjanje za učinkovit dostop po vrvi, vrvi z blažilci energije, kavlji, delovne čelade in zavore za žične vrvi so le majhen izbor iz široke ponudbe. Različni modeli so kot nalašč za industrijski alpinizem in delo v gorskih razmerah. Med opremo so številne naprave, ki se uporabljajo pri reševanju na velikih višinah.

Zimska planinska oprema CT - nujna pri osvajanju zasneženih vrhov.

Plezalnike Climbing Technology, kremplje in vijake za led neposredno od italijanskega proizvajalca hvalijo najbolj izkušeni alpinisti in himalajci. Zimska oprema obsega modele za napredne uporabnike in pohodnike, ki šele začenjajo svojo zimsko gorsko pustolovščino. Plezanje Tehnologija Pohodniški raki se bodo uspešno izkazali na lažjih poteh. V gorah se pogosto uporabljajo že kultni raki Climbing Technology Nuptse v košari, polavtomatski in avtomatski različici. Veliko izbiro omogoča tudi več vrst čekov. Plezalna ledna sekira ali turna sekira CT zagotavljata učinkovito gibanje in varnost ne glede na teren.

Odlična plezalna oprema za via ferrate in vrvne parke

V ponudbi italijanskega proizvajalca seveda ne sme manjkati širok izbor opreme za via ferrate, ki so v tej državi zelo priljubljene. Zato so v katalogu Climbing Technology na voljo različni oprimki, pasovi in čelade, ki zagotavljajo maksimalno udobje in varnost pri gibanju po feratah. Modeli za začetnike in naprednejše uporabnike bodo omogočili izlet po via ferrati vseh težavnostnih stopenj. Razpoložljivo opremo dopolnjujejo najpreprostejši modeli, namenjeni intenzivni uporabi v vrvnih parkih. Trpežni in intuitivni pasovi in čelade so kot nalašč za zabavo na tovrstnih objektih.