top

Kolesarske torbe

Kolesarski kovčki so zanesljiv način prevoza prtljage na kratke in dolge razdalje. Ponudba kolesarskih kovčkov za sprednje in zadnje prtljažnike je primerna za vsakodnevne vožnje na delo in izlete s kolesom.
View as Grid List

22 Izdelki

 1. -10%
  Kolesarska torba Vaude Aqua Back Single - black

  Seznam želja

 2. -15%
  Kolesarska torba Blackburn Local Rear Pannier - black

  Seznam želja

 3. -27%
  Kolesarske torbe Thule Shield Pannier 13L Pair - blue

  Seznam želja

 4. -10%
  Kolesarska torba Vaude Karakorum Pro - black

  Seznam želja

 5. -26%
  Kolesarska torba Vaude Aqua Back - black

  Seznam želja

 6. -15%
  Kolesarska torba Deuter Weybridge 25+5 - reef

  Seznam želja

 7. -12%
  Kolesarska torba Deuter Weybridge 20+5 - reef

  Seznam želja

 8. -12%
  Kolesarska torba Deuter Weybridge 20+5 - fern

  Seznam želja

 9. -20%
  Ogrodje za prtljažnik Thule Pack´n Pedal Side Frames

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

22 Izdelki

Počisti

Kolesarske torbe so namenjene predvsem udobju

Prevažanje večje količine prtljage na kolesu je lahko izziv. Na srečo so v takem primeru zelo priročni kolesarski kovčki. To je izjemno praktična rešitev, ki vam omogoča, da nahrbtnik pustite doma, ves tovor pa spravite v prostorne torbe, nameščene ob straneh prtljažnika. Kolesarski kovčki so nepogrešljiv del opreme na vsakem kolesarskem potovanju. Zaradi velike prostornine takšnih torb lahko vanje brez težav spravite potrebno opremo tudi za večtedenske ekspedicije. Oblačila, hrana, kuhinjski pripomočki, šotor in rezervni deli za kolo se bodo prilegli v kolesarske kovčke. Večina modelov je opremljena s priročnimi rolo zapirali, ki zagotavljajo zelo širok dostop do notranjosti. Tako je iskanje predmeta, ki ga potrebujete v določenem trenutku, veliko hitrejše in enostavnejše.

Kako so izdelani kolesarski kovčki?

Dandanes je večina modelov izjemno praktičnih torbic. V njih uporabljeni pritrdilni sistemi omogočajo enostavno odstranjevanje torb s kolesa, kar je še posebej pomembno za mestne in potovalne modele. V prvem primeru lahko kolo parkirate in torbico z dragoceno vsebino vzamete s seboj. V drugem primeru se lahko odstranitev prtljage s kolesa izkaže za nujno pri natovarjanju kolesa na vlak, trajekt ali v številnih drugih primerih. Nosilci za torbe so lahko univerzalni, lahko pa so tudi prilagojeni določenemu modelu prtljažnika. Slednje zagotavlja popolno združljivost in najlažjo uporabo. Kolesarske torbe so izdelane iz debelih in močnih materialov. Poleg tega je prtljaga pogosto zaščitena z vodoodpornim zaključkom iz tkanine in rolo zapiranjem, ki zagotavlja tesnost. Poleg tega se pri številnih modelih uporabljajo dodatne ojačitve, ki dajejo prtljažnikom pravo obliko. To zagotavlja, da se prtljaga med vožnjo ne premika, kar omogoča pravilno porazdelitev tovora.

V trgovini 8a.si so na voljo kolesarski kovčki

Nudimo kolesarske torbe profesionalnih blagovnih znamk, kot je na primer švedska Thule Celotni sistemi kolesarskih torb in prtljažnikov vam bodo omogočili, da se opremite tudi za najdaljše poti. Visokokakovostni materiali zagotavljajo, da so torbice trpežne tudi pri intenzivni uporabi. Kolesarski kovčki imajo pogosto odsevne elemente, da so kolesarji po temi bolje vidni. Poleg tega je večina modelov opremljena s prostorom za priklop kolesarske luči. Med razpoložljivimi modeli so tudi torbice z različno prostornino za sprednje in zadnje nosilce, zato bo vsak kolesarski navdušenec izbral sebi primeren model.