top

Hrana za v hribe

Planinska hrana mora biti posebej pripravljena, da zagotavlja ustrezne hranilne lastnosti, tako da si telo po napornem pohodu ali vzponu lahko hitro opomore.
View as Grid List

214 Izdelki

 1. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Sixpack Alpha

  Seznam želja

 2. -16%
  Prigrizka Tactical Foodpack Gouda Cheese Bites 40 g

  Seznam želja

 3. -16%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Foxtrot

  Seznam želja

 4. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Ration India

  Seznam želja

 5. -15%
  Komplet Tactical FoodPack Ration Hotel

  Seznam želja

 6. -15%
  Liofilizat Tactical Foodpack Ribji curry 410 g

  Seznam želja

 7. -15%
  Komplet Tactical FoodPack SOS with Meat

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

214 Izdelki

Počisti

Hrana za pohodništvo in gorske odprave - liofilizirana hrana

V spletni trgovini 8a.si je na voljo veliko različnih vrst živil, ki so kot nalašč za glavne dnevne obroke. Izjemno cenjena mrzlo sušena živila so popolni obroki, ki jim manjka le voda. Zaradi možnosti hitre priprave in visoke hranilne vrednosti so popolna ekspedicijska hrana, ki vam v vsakem trenutku zagotavlja vse potrebne snovi. Liofilizirana živila so na voljo v najrazličnejših okusih, kar vam omogoča, da zlahka prekinete rutino pohodniške kuhinje. S pravilno sestavljenim jedilnikom lahko brez težav vsak dan uživate v kulinariki z drugega konca sveta.

Hrana za pot v gore - energijske ploščice

Med pohodniškimi odpravami je izjemno pomembno, da telo sistematično oskrbimo z dodatno energijo in tako preprečimo krizo. Majhni planinski prigrizki so odlični za ta namen. Zato morajo dobro načrtovane zaloge hrane za gore vključevati posebne energijske ploščice. Z njimi lahko na poti hitro napolnite svojo energijo in nemoteno prispete do tabora. Pogosto se uporabljajo tudi med treningi in največjimi obremenitvami, ki se pojavijo med vse bolj priljubljenimi gorskimi teki. Energijske ploščice so na voljo v številnih različnih okusih, zato lahko brez težav izberete najbolj okusno možnost.

Sušeno meso - odličen prigrizek v gorah

Množica pohodnikov bo med gorskimi odpravami cenila tudi suho govedino, pripravljeno s tradicionalnimi metodami konzerviranja hrane. Meso vrhunske kakovosti je izjemno lahek in prostorsko varčen ter odličen vir beljakovin. Čeprav se dobro obnese kot hrana za v gore, ga zaradi njegovega okusa pogosto izberemo tudi kot okusen prigrizek med vsakodnevnimi dejavnostmi. Široka ponudba pohodniške hrane v trgovini 8.co.uk bo vsakomur omogočila, da sestavi pravi jedilnik za vsako potovanje. Tu lahko kupite hrano za odpravo za daljše pohode, pa tudi hrano za izlet v gore. Posebna gorniška hrana ni primerna le za vzpon na najvišje vrhove, temveč tudi za krajše pohode, športne aktivnosti ali daljša potovanja.