top

Tekaško spodnje perilo

Tekaško spodnje perilo je osnova za dopolnitev kompleta oblačil, namenjenega teku ali treningu za maraton. Začetniki in profesionalni športniki/športnice morajo poskrbeti za osnovo večplastnih oblačil.
View as Grid List

37 Izdelki

 1. -26%
  Termo pajkice Thermowave Aero Pants - black

  Seznam želja

 2. -26%
  Ženske termo pajkice Thermowave Aero Pants - black

  Seznam želja

 3. -15%
  Ženska majica Brubeck 3D Run PRO T-shirt - black

  Seznam želja

 4. -15%
  Termo majica Brubeck 3D Run PRO T-shirt - black

  Seznam želja

 5. -30%
  Športni nedrček Dynafit Alpine Bra - petrol

  Seznam želja

 6. -15%
  Termo pajkice Dynafit Speed Dryarn Tights - black out

  Seznam želja

 7. -31%
  Boksarice Sensor Coolmax Fresh Boxers - blue

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

37 Izdelki

Počisti

Begalno perilo za ženske in moške

Napor, ki ga vložimo v intenzivno premagovanje naslednjih kilometrov tekaških poti, ni nujno povezan z nelagodjem. Tekaško spodnje perilo postaja vse bolj priljubljeno tako med moškimi kot ženskimi tekači. Zasnovano je tako, da ne omejuje gibanja ter se ustrezno prilagaja telesu uporabnika in njegovim pričakovanjem. Izvajanje vseh aktivnih dejanj brez občutka tiščanja ali drgnjenja bo veliko bolj udobno in se bo zagotovo odrazilo v doseženih rezultatih. Povečanje raztegljivosti omogoča doseganje posebne konstrukcije materiala ali raztegljivih primesi.

Po čem tekaško spodnje perilo izstopa?

Preden se odločite za nakup, je vredno spremljati značilnosti tekaškega spodnjega perila. Pri izbiri najprej upoštevajte material oblačila. Očitno je, da mora imeti tisto, ki je namenjeno nošenju med aktivnim časom, posebne lastnosti. Zato se pri tkaninah za športna oblačila uporabljajo različne tehnologije in inovativne rešitve. Enako velja za osnovne plasti. Tekaško spodnje perilo se mora dobro prilegati telesu in ne sme povzročati nelagodja, hkrati pa mora podpirati toplotno regulacijo telesa. Zato proizvajalci uporabljajo na primer merino volno ali poliamidna vlakna, ki svojo posebno zgradbo dolgujejo sposobnosti izhlapevanja večje količine znoja. Zanimiva novost je dolgotrajna antibakterijska prevleka, ki jo pridobimo s tehniko nanašanja srebrovih ionov na material.

Tekmovalno perilo za različne dele leta

Za prave tekače sezona dejansko traja vse leto. Tekaško spodnje perilo je izdelano v takšnih različicah, da tem športnikom nudi podporo v razmerah, ko so temperature nizke in visoke. V hladnih dneh, ko treniramo z visoko intenzivnostjo, se zlahka pregrejemo. Da bi ohranili optimalno ozračje okoli kože, morate poseči po bluzah in gatah iz lahkih materialov, ki zagotavljajo zračnost. Takšne, ki hkrati zmanjšujejo tveganje za ohladitev. Tehnologija kartiranja telesa pomaga doseči takšen rezultat. Gre za natančno razporeditev določenih vrst materialov na ključnih mestih glede na potrebe telesa. Deli, ki so bolj izpostavljeni ohlajanju, so tako oviti v toplejšo tkanino, na preostalih delih pa se pojavijo lahka vlakna, ki zagotavljajo boljšo zračnost.

Begalno perilo kot del sistema večplastnih oblačil

Tekalci, ki ljubijo dinamične razdalje različnih stopenj, vse pogosteje izbirajo tekaško spodnje perilo kot osnovni sloj. Oblikovalci različnih blagovnih znamk zagotavljajo, da imajo predlogi blagovnih znamk strukture, ki se zlahka kombinirajo z drugimi sloji oblačil. Zato uporabljajo prilagodljive in prilegajoče se materiale. Ta učinek se pogosto doseže tudi z zmanjšanjem obsega šivov ali njihovo popolno opustitvijo. Zahvaljujoč temu se tekaško perilo po obleki dodatnih delov oblačil ne zvija, ne povzroča stiskanja in nelagodja.

Funkcionalno spodnje perilo za tek najvišje kakovosti

Tako kot športna oblačila, oprema ali dodatki je tudi tekaško spodnje perilo na voljo v različnih različicah. V široki ponudbi trgovine 8a.si ni težko najti modelov, ki popolnoma ustrezajo zahtevam. Hkrati so izdelani iz visokokakovostnih materialov. Dopolnitev tehničnih tkanin z udobnim krojem in skrbno izvedbo po najvišjih standardih zagotavlja, da vaša izbira ne bo povzročila razočaranja. Pri tem morajo biti za kupca pomembne informacije o načinu pridobivanja in virih materialov, okoljskih in kakovostnih certifikatih. Tako boste lažje opazili razlike med navidezno enakimi alternativami in dobili vpogled v pomembne vidike, ki s prostim očesom niso vidni. Če vam ni vseeno za okolje in vam niso vseeno ekološke dejavnosti, vam bodo ti podatki omogočili, da izberete izdelek blagovne znamke, ki uresničuje enake ideje kot vi.