top

Moške majice s kratkimi in dolgimi rokavi

Moške pohodniške majice in srajce so osnovni pripomočki, ki jih potrebujete za uspešen gorski pohod. Z njimi boste lažje premagali vsak naslednji kilometer. V naši široki ponudbi izdelkov boste našli model za vas.
View as Grid List

936 Izdelki

 1. -17%
  Majica z dolgimi rokavi Turbat Cozy Logo 2 LS - caviar

  Seznam želja

 2. -18%
  Bombažna majica Montane Forest T-Shirt - acer red

  Seznam želja

 3. -18%
  Majica s potiskom Montane Forest T-Shirt - oak green

  Seznam želja

 4. -4%
  Polo majica Helly Hansen Malcesine Polo - alert red

  Seznam želja

 5. -12%
  Majica Edelrid Rope T-Shirt II - iceaxe

  Seznam želja

 6. -12%
  Majica Edelrid Onset T-Shirt - ecru

  Seznam želja

 7. -14%
  Športna majica Vaude Sveit Shirt - black

  Seznam želja

 8. -1%
  Majica s potiskom Nograd Not Novice - black/white

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

936 Izdelki

Počisti

Moške bombažne majice - za lažje pohode

Bombaž, tradicionalni material, se dobro obnese pri tako imenovanem pohodništvu, ko z lahkim nahrbtnikom hodite po gorskih poteh. Naravna vlakna znatno povečajo vaše toplotno udobje v toplih dneh in zagotavljajo prijetno zračenje. To v kombinaciji s kratkim krojem rokava pomeni, da bodo možnosti za pregrevanje minimalne. Moške bombažne pohodniške majice so tudi izjemno mehke. To pomeni, da ne povzročajo nadležnega draženja kože, kar bistveno poveča zaznano udobje. Številne blagovne znamke oblačil, kot je Patagonia, ponujajo pohodniške majice iz recikliranih ali trajnostno pridobljenih tkanin. Ta rešitev se odziva na globalne okoljske trende, zato se boste pohoda lotili z mirno vestjo. Ta kategorija vključuje tudi modele z urbanim pridihom, potiskane majice in pohodniške polo majice, ki jih lahko nosite vsak dan. Tako boste lahko svojo strast do narave izrazili vsem okoli sebe, hkrati pa še vedno uživali v udobju, ki ga tako dobro poznate s poti.

Moške pohodniške majice - klasični slog in sodobna tehnologija

Naši dedki in očetje so nosili pohodniške srajce iz flanele, ki je bila takrat edina možnost. Vendar v današnjem svetu blagovne znamke, ki izdelujejo pohodniške srajce, uporabljajo sodobno tehnologijo tkanin v kombinaciji s klasičnim slogom. Zato boste pri 8a.si našli hitro sušeče se modele, namenjene zmanjšanju tveganja pregrevanja. To pomeni, da boste ohranili del naravne zračnosti kože in boste lahko dlje časa uživali v prijetnem občutku suhosti. Večdnevni pohodi zahtevajo, da pohodnik s seboj vzame le najbolj funkcionalna oblačila. Zato so v moške pohodniške majice pogosto vključene tehnologije za zmanjševanje neprijetnih vonjav. To je posledica njihovih antibakterijskih lastnosti, zato boste svoja oblačila na prostem dlje časa ohranili sveža. Večina modelov pohodniških majic je podprta z UV-filtri. Tako se boste izognili opeklinam na koži, poleg tega pa bo tudi sama zasnova ostala trpežna še več sezon.

Moške pohodniške majice Merino - termoaktivno udobje

Za izkušene gorske pohodnike trgovina 8a.si ponuja pohodniške majice iz volne Merino. Njena učinkovita sposobnost termoregulacije preprečuje pregrevanje v vročih dneh in izgubo toplote v hladnejših dneh. Tako se boste lažje spopadli z najzahtevnejšimi pohodi, pa tudi z lažjimi izleti rekreativne narave. Proizvajalci, kot so Icebreaker, Sensor in Salewa, svoje pohodniške majice ustvarjajo tudi na podlagi antibakterijskih lastnosti volne merino. To pomeni, da lahko v tovrstnem modelu hodite na pohode dlje časa in da bo ohranil svojo svežino. S tem se zmanjša razvoj neprijetnih vonjav, kar nedvomno poveča udobje pohodnika. Te pohodniške majice imajo dodatek najlona za večjo vzdržljivost. To pomeni, da bodo oblačila ohranila svojo funkcionalnost še veliko sezon. Merino volna v pohodniški majici je tudi odlična zaščita pred draženjem kože. Je zelo občutljiva, zato njeno nošenje ne bo povzročilo tega neprijetnega pojava.

Hitro sušeče se moške majice za gorske teke in urbano vadbo

Široka ponudba izdelkov v trgovini 8a.si je izdelana iz hitro sušečih se materialov. Njihove bistvene lastnosti vključujejo sposobnost ohranjanja naravne zračnosti kože, kar zmanjšuje pregrevanje. Ta rešitev se uporablja tako pri oblačilih za tek kot za pohodništvo, zaradi česar je dejavnost, ki jo izvajate, izjemno udobna. Prav tako vam omogoča, da majico uporabite kot prvi sloj oblačil, na katerega nadenete toplo jopico in dežno jakno. Na ta način je prenos vlage s kože v ozračje dovolj učinkovit, kar vas spodbudi, da se spopadete z vsemi izzivi na prostem.