top

Trail tekaški čevlji Merrell

Sodobni Merrellovi tekaški copati so kot nalašč za hitro premagovanje gozdnih in gorskih poti. V ponudbi te blagovne znamke so tako klasični, dobro oblazinjeni čevlji kot minimalistični modeli. Oglejte si Merrellove tekaške copate Merrell in uživajte v njihovi majhni teži in udobju na tekaških pohodih, med treningi in športnimi tekmovanji!
View as Grid List

31 Izdelki

 1. -4%
  Moški tekaški čevlji Merrell Trail Glove 7 - sea

  Seznam želja

 2. -33%
  Trail tekaški čevlji Merrell MTL Long Sky 2 - viz/jade

  Seznam želja

 3. -31%
  Ženski tekaški čevlji Merrell Vapor Glove 6 - black

  Seznam želja

 4. -26%
  Moški tekaški čevlji Merrell Nova 3 - clay

  Seznam želja

 5. -30%
  Trail tekaški čevlji Merrell Nova 3 - black/black

  Seznam želja

 6. -30%
  Trail tekaški čevlji Merrell Fly Strike - black

  Seznam želja

 7. -23%
  Trail tekaški čevlji Merrell Fly Strike - clay/melon

  Seznam želja

 8. -36%
  Ženski tekaški čevlji Merrell Moab Flight - black

  Seznam želja

 9. -30%
  Moški tekaški čevlji Merrell Moab Flight - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

31 Izdelki

Počisti

Merrellovi tekaški copati - širok izbor minimalističnih modelov

Znamka Merrell je eden najbolj prepoznavnih proizvajalcev tekaške obutve z ničelnim padcem. Če iščete minimalistične modele tekaških čevljev, jih boste zagotovo našli v portfelju te ameriške blagovne znamke. Merrell trail running shoes so na voljo tudi v široki paleti modelov z bolj klasično obliko. Ali se boste odločili za ultralahke tekaške copate ali model s povečanim blaženjem, je povsem odvisno od vas. Vsak Merrellov model obutve je bil izdelan s spoštovanjem do okolja. Nekateri materiali, uporabljeni v čevljih, izvirajo iz recikliranja, kar zmanjšuje ogljični odtis proizvodnega procesa blagovne znamke! Merrellova obutev za tek po stezi je zato najbolj praktična in okolju prijazna izbira!

Moderna zasnova za največje udobje

Merrellovi tekaški copati so izdelani iz naprednih materialov, ki omogočajo izjemno lahko strukturo, ki je hkrati trpežna in zračna. Omogočajo ohranjanje optimalne temperature za vaša stopala, kar zmanjšuje tveganje pregrevanja. Pri številnih modelih te blagovne znamke je uporabljena izjemno trpežna tkanina Cordura®. V Merrellovi ponudbi lahko najdete čevlje z minimalistično zasnovo z ničelnim padcem, pa tudi klasične tekaške copate z debelim slojem blažilne pene. Tekaška obutev za tek po stezi mora poleg udobja in podpore pri gibanju zagotavljati tudi odličen oprijem. Zato so podplati v vsakem modelu izdelani v sodelovanju z znano blagovno znamko Vibram®. Skrbno izbrane gumijaste zmesi omogočajo ohranjanje dobrega oprijema ne glede na površino, ne glede na to, ali se gibljete po spolzkem blatu ali trdni skali.

Preveri Merrellove tekaške copate na poti na 8a.si

V naši trgovini boste našli širok izbor izdelkov te kultne blagovne znamke. Ker so tekaški copati Merrell na voljo v različnih izvedbah, bo v naši trgovini vsakdo našel svoj popoln model, tako v ženski kot moški različici, v izvedbah s klasično ali minimalistično zasnovo z ničelnim padcem. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi vam bodo čevlji dolgo služili.