top

Moške jakne The North Face

Moške jakne North Face so na voljo v toliko različicah, da boste zlahka našli model, ki vam bo popolnoma ustrezal. Znana blagovna znamka ponuja jakne za turiste, plezalce, tekače in smučarje.
View as Grid List

189 Izdelki

na stran
View as Grid List

189 Izdelki

Počisti

Moška jakna North Face je odlična zaščita pred muhastim vremenom.

Brez dvoma je jakna eden od osnovnih oblačil pri nižjih temperaturah. Vsak turist, plezalec ali smučar ima ta funkcionalni model prav gotovo v svoji opremi. Glede na uporabo jakne je vsekakor vredno biti pozoren na nekoliko drugačne lastnosti. Namen nošenja jakne pa ostaja enak, ne glede na okoliščine, v katerih jo nosite. Zagotoviti mora zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. To pomeni, da mora pravi model zagotavljati zaščito pred dežjem, mrazom, snegom in vetrom. Moška jakna North Face je na voljo v številnih različicah. Da bi to omogočili. Med številnimi kroji in modeli lahko izberete model, ki je ustrezno prilagojen vašim željam. Stvari, ki združujejo vse modele znamke The North Face, vključujejo visokokakovostno izdelavo, napredne materiale in visoko funkcionalnost.

Moške membranske jakne The North Face zagotavljajo zaščito pred vlago.

Membranske moške jakne The North Face so ponudba za uporabnike, ki iščejo zanesljivo zaščito pred dežjem in snegom, ki bo vzdržala tudi težke zunanje razmere. Vsakdo, ki se odpravlja v gore, bi moral imeti v svoji prtljagi udobno membransko jakno, saj je odlična vodoodporna plast. Omogočila bo ohranjanje prijetne klime okoli kože tudi med najbolj dinamično dejavnostjo. V gorskih razmerah, kjer je vreme lahko zelo muhasto, je takšen dodatek k obleki pravzaprav obvezna izbira. V prehodnih letnih časih tudi ne boste mogli hoditi po poteh, če v svojo opremo ne boste vključili dežne jakne.

Membranska ponudba priljubljenih jaken The North Face je na voljo v različnih različicah, tako da lahko optimalno zaščito popolnoma prilagodite razmeram. Najpreprostejši modeli so namenjeni predvsem turistom in so še posebej uporabni pri pohodništvu. Običajno jih odlikuje veliko število praktičnih žepov, ki so razporejeni tako, da je dostop do njih čim bolj intuitiven. Moške jakne The North Face, namenjene plezanju, so nekoliko bolj tehnične izvedbe. Odlikujejo jih materiali z izboljšano vzdržljivostjo, zato modeli kljub zahtevnim razmeram na prostem dobro stojijo. Medtem ko so kroji zasnovani tako, da zagotavljajo odlično mobilnost, tako pomembno med gorskimi dejavnostmi. Jakne za tek North Face tvorijo ločeno skupino. Lahki modeli so odlični, ko jih tekači nosijo med hitrimi pohodi.

Modeli za smučanje

Ko se zabavate na snegu, je pomembna vsaka plast vašega oblačila. Zato je proizvajalec The North Face moške jakne združil v ločeno kategorijo. Tu najdete izolirane modele, ki imajo dodatno membrano, zato lahko nudijo odlično zaščito pred snegom. Zbirka vključuje tudi jakne 3-v-1. Takšne vsestranske možnosti, pri katerih lahko po želji usklajujete posamezne plasti, vam bodo omogočile, da boste uživali v svojih dejavnostih, ne da bi vas skrbelo, da bo nelagodje vse skupaj pokvarilo. Moške jakne North Face imajo dodatne žepe, kot je na primer majhen žep za smučarsko vozovnico na rokavu. To so zelo praktične rešitve, ki povečujejo funkcionalnost jakne na smučišču. Snežni predpasniki pa so način, kako zmanjšati tveganje, da bi sneg vdrl v jakno - tudi če med smučanjem padete.

Moška jakna The North Face je na voljo v gorski trgovini 8a.si

V naši spletni trgovini 8a.si boste našli širok izbor jaken tega priznanega ameriškega proizvajalca. Ne glede na to, ali boste izbrali jakno s puhovim polnilom ali napreden FUTURELIGHT tehnološki model, vam bo zagotovo všeč zaradi visoke kakovosti in maksimalne funkcionalnosti. Blagovna znamka TNF® je ena izmed najbolj izkušenih in priznanih svetovnih podjetij za preživljanje prostega časa na prostem. S široko paleto kolekcij lahko jakno prilagodite vsaki dejavnosti, od manj zahtevnega turizma do alpinističnih odprav. Moške jakne The North Face so idealen dodatek k vsaki garderobi na prostem. Z izbiro ene od njih ne posegate le po izjemno praktičnih, temveč tudi po trajnostnih rešitvah. Znamka izdeluje vse več modelov iz recikliranih tkanin, impregnacija jaken The North Face pa ne vsebuje PFC.