top

Gogla Oakley

Očala Oakley so vrhunska zaščita oči pred vetrom, snegom in žarečim soncem. So odlično dopolnilo opreme vsakega smučarja in deskarja na snegu.
View as Grid List

18 Izdelki

  1. -29%
    Smučarska očala Oakley Flight Tracker M - posiedon

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

18 Izdelki

Počisti

Udobna in praktična očala Oakley

Visokokakovostna očala Oakley so že leta prisotna na urejenih smučiščih in izven njih. Trgovina 8a.si ponuja širok izbor modelov, tako bolj profesionalnih kot osnovnih različic. Vsak ljubitelj gorskih športov lahko zlahka najde prava očala, ki popolnoma ustrezajo njegovim pričakovanjem. Znana ameriška blagovna znamka je zagotovilo najvišje kakovosti. Sodoben dizajn, popolna optika, najnovejše tehnologije in preizkušene rešitve - to so značilne lastnosti očal Oakley.

Oakleyjeva smučarska očala so odlična izbira tako za neprofesionalce kot za profesionalce.

Smučarska in deskarska očala predstavljajo pomemben del ponudbe te ameriške blagovne znamke. Zasnovana so posebej za vse tiste, ki si zimskega dela leta ne morejo predstavljati, ne da bi lahko uživali v njegovih čarih na smučišču. Zaradi popolne kakovosti izdelave so priljubljena izbira profesionalcev, izkušenih uporabnikov in smučarjev začetnikov. Učinkovite lastnosti očal Oakley so kombinacija zanesljive konstrukcije in visokokakovostnih leč. Prve so odgovorne za visoko vzdržljivost, ki je bistvena za ekstremne smučarske izzive. Poleg tega se odlično prilegajo vašemu obrazu in večini smučarskih čelad. Leče, izdelane z visoko natančnostjo, pa zagotavljajo popolno optiko. Ta omogoča zmanjšanje popačenj na minimum, kar pomeni visoko ostrino vida v gorskih razmerah. To omogoča natančno opazovanje zasneženega pobočja, na katerem zlahka opazite vdolbine v tleh ali druge terenske ovire.

Oakleyjeva očala na 8a.si

V spletni trgovini so na voljo tako osnovna kot tudi tehnološko naprednejša očala s profesionalnimi lečami z odličnimi optičnimi lastnostmi. Poleg očal so v asortimanu tudi Solčna očala Oakley Tako lahko vsak uporabnik najde model, ki je idealno prilagojen ne le vremenskim razmeram, temveč tudi uporabnikovim pričakovanjem. Modeli s povečanim prezračevanjem in svetlimi lečami so kot nalašč za meglo in padavine, saj povečujejo ostrino vida ter odlično ščitijo oči pred vetrom in snegom. Medtem ko so smučarska očala Oakley z zrcalnimi lečami odgovor na potrebe ljudi, ki se spopadajo s sončnimi razmerami. V takšnih razmerah ne potrebujete le zaščite oči pred soncem, temveč tudi pred svetlobo, ki se odbija od snega. V teh primerih smučarska očala tega ameriškega proizvajalca ponujajo vrhunsko zmogljivost.

Preveri tudi druge izdelke, ki so uporabni med zimskim divjanjem v gorah: