top

Kompleti za turno smučanje

Komplet za turno smučanje vsebuje vse elemente, ki jih potrebujete za smučanje, zbrane v enem izdelku. Nimate časa, da bi pregledovali na desetine smuči, turnih smučarskih vezi in kož? Izberite enega od naših turnosmučarskih kompletov!
View as Grid List

23 Izdelki

 1. -11%
  Turne smuči komplet Dynafit Radical Set - moon

  Seznam želja

 2. -10%
  Turne smuči komplet Hagan Pure 85 + Dynafit Speed Turn

  Seznam želja

 3. -10%
  Turne smuči komplet Hagan Pure 90 + Dynafit Speed Turn

  Seznam želja

 4. -10%
  Turne smuči komplet ZAG Ubac 102 Lady - red/white

  Seznam želja

 5. -10%
  Turne smuči komplet ZAG Adret 85 - black/orange

  Seznam želja

 6. -9%
  Turne smuči komplet ZAG Ubac 89 Lady - green/white

  Seznam želja

 7. -10%
  Turne smuči komplet ZAG Bakan - black/pink

  Seznam želja

 8. -10%
  Turne smuči komplet ZAG Ubac 102 - red/white

  Seznam želja

 9. -10%
  Turne smuči komplet ZAG Adret 85 Lady - grey/orange

  Seznam želja

 10. -9%
  Turne smuči komplet ZAG Ubac 89 - blue/white

  Seznam želja

 11. -10%
  Turne smuči komplet ZAG Ubac 95 Lady - clear blue/white

  Seznam želja

 12. -30%
  Turne smuči komplet Volkl Rise 84 SMU

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

23 Izdelki

Počisti

Smučarski turni komplet za največje udobje

Želite se podati na smučarsko turno smuko? Pregledate na desetine parov smuči, vezi, kož in nimate pojma, kje začeti? Niste prepričani, ali se bo vse skupaj ujemalo? Oglejte si turnosmučarski komplet, ki ga je pripravila trgovina 8a.si! Pripravljen komplet opreme za turno smučanje je odlična izbira, še posebej za tiste, ki se šele odpravljajo na pustolovščino s tem športom. Vsi elementi, kot so turne smuči, vezi in kože, so med seboj optimalno usklajeni. Tako vam ni treba izgubljati časa z ugotavljanjem, ali so smuči združljive ali ustrezne velikosti. Raznovrstni turni smučarski kompleti so lahko odlična izbira tudi za bolj izkušene ljubitelje turnega smučanja, ki preprosto morajo zamenjati vso opremo ali pa iščejo še en komplet z drugačnimi parametri.

Kaj sestavlja turnosmučarski komplet?

Osnovni element vsakega kompleta je par turnih smuči. Od njih je odvisen namen celotnega kompleta. Med njimi ponujamo modele tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene turne smučarje. Prve smuči morajo biti lažje obvladljive, zaradi česar bo smučanje po hribu navzdol varnejše. Modeli za izkušene smučarje omogočajo smučanje pri višjih hitrostih, vendar je za njihovo obvladovanje potrebno nekaj spretnosti. Vaše smuči bodo zagotovo potrebovale turno smučarske vezi. Dobro izbrani model se bo izkazal za uporabnega ne le pri spustih, temveč tudi pri približevanju. Še en nujen element pri turnem smučanju so plezalne kože. Z njimi lahko osvojite skoraj vsak vrh. Pravilno prilagojene smuči vam bodo omogočile varno in učinkovito plezanje. Zelo pomembna lastnost vsakega turnosmučarskega kompleta je njegova teža. Lažja kot je oprema, lažje in hitreje boste dosegli vrh.

Nakup idealnega kompleta za turno smučanje v trgovini 8a.si

Nudimo različne vrste turnosmučarskih kompletov. Ponujamo celotne komplete, ki jih sestavljajo smuči, vezi in kože, ter komplete, ki vsebujejo samo smuči in vezi. Glede na vaše potrebe bo vsak ljubitelj snežnega divjanja na zasneženih pobočjih našel opremo, ki ustreza njegovim potrebam.