top

Čevlji za turno smučanje Dynafit

Smučarski turni čevlji DYNAFIT ® zagotavljajo največje udobje tako med vzponom kot med smučanjem navzdol. Gre za najnovejše rešitve zapiranja zgornjega dela, vpenjanja v vezi, montaže krpelj ali oblike školjke. Čevlji Dynafit določajo trende in smer razvoja najlažje opreme.
View as Grid List

18 Izdelki

na stran
View as Grid List

18 Izdelki

Počisti

Dynafit - najkakovostnejši turnosmučarski čevlji

Dynafitovi strokovnjaki oblikujejo turnosmučarske čevlje z največjo pozornostjo do podrobnosti. Vsak od njih pomeni premišljeno konstrukcijo, pri kateri posamezni elementi tvorijo popolnoma usklajeno celoto. Zaradi tega je na pobočjih izven smučarskih prog pravi užitek. Školjke so izdelane iz najnovejših materialov, kot so Pebax, Grilamid in ogljikova vlakna. Zaradi njih so čevlji dovolj lahki in togi. Zanesljivi sistemi zaponk omogočajo preklapljanje čevljev med dvema načinoma - hojo in smučanjem. Prvi način ponuja širok razpon gibanja zgornjega dela čevlja naprej in nazaj za udoben vzpon tudi na strmih pobočjih. Drugi način zagotavlja togost, ki je bistvenega pomena pri smučanju po hribu navzdol. Poleg tega imajo turnosmučarski čevlji Dynafit visokokakovostne notranje škornje, ki zagotavljajo optimalno prileganje vašim stopalom.

Smučarski turni čevlji Dynafit za vse uporabnike

Smučarska trgovina 8a.si ponuja širok izbor tehničnih smučarskih čevljev. Modeli za prostočasne dejavnosti in modele za začetnike zagotavljajo veliko vzdržljivost in udobje, zato lahko na smučeh preživite dolge ure. Za izkušenejše turne smučarje so na voljo tudi lažje različice večine modelov. Najvišji turni smučarski čevlji Dynafit so namenjeni profesionalnim smučarjem. Ultralahke modele odlikujejo karbonska vlakna, ki po eni strani zagotavljajo izjemno nizko težo, po drugi strani pa zagotavljajo visoko togost, ki je potrebna na zahtevnih smučiščih.
Ne glede na to, ali so vaša prednostna naloga hitri vzponi, ki zahtevajo odlično tehniko, spusti ali smučarski turizem - v trgovini 8a.si lahko najdete popolne smučarske čevlje Dynafit za vse te dejavnosti.