top

Deuter Otroški nahrbtniki

Ta linija potovalnih nahrbtnikov Deuter® je zasnovana z mislijo na otroke. Vključuje nahrbtnike s sistemi za nošenje in konstrukcijo, ki so prilagojeni tako najmlajšim pohodnikom kot najstnikom, navdušencem nad potovanji. Zasnovani so z mislijo na udobje, varnost in zdrav razvoj hrbtenice.
View as Grid List

31 Izdelki

na stran
View as Grid List

31 Izdelki

Počisti

Deuterjevi nahrbtniki za otroke in najstnike

Linije otroških nahrbtnikov znane blagovne znamke Deuter ne vključuje le šolskih nahrbtnikov, temveč tudi druge udobne modele za mlajše uporabnike. Tisti, ki so namenjeni vsakodnevni uporabi, imajo manjšo zmogljivost in manj zapleteno zasnovo. Šolski nahrbtniki pa so vsekakor trpežnejši in odpornejši proti poškodbam, ne le zaradi neposredne otrokove uporabe, temveč tudi zaradi težjih bremen, ki jih nosi v njih.

Deuterjevi nahrbtniki za vse otroke

Pred odhodom na potovanje mora vsak popotnik spakirati. To velja tudi za male popotnike, ki prav tako želijo imeti pri roki najnujnejše stvari. Znana blagovna znamka je posebej zanje pripravila nekoliko spremenjene modele nahrbtnikov, ki se bodo veliko bolje prilegali hrbtom manjših uporabnikov. Zaradi posebej zasnovanih sistemov za nošenje modeli niso popolni le za vsakdanjo uporabo, temveč tudi za šolo - vanje se bodo prilegli vsi učbeniki in šolske potrebščine, ki jih otrok morda potrebuje.

Deuterjevi nahrbtniki za otroke, ki privlačijo oči

Poleg tega, da so nahrbtniki Deuter zelo trpežni, tudi pri velikih obremenitvah, je njihova prednost tudi njihova vizualna privlačnost. To je prva stvar, ki pade v oči. V široki ponudbi izdelkov bodo tako dekleta kot fantje našli model, ki jim bo všeč. Seveda imajo nahrbtniki tudi praktične lastnosti, številne rešitve, ki izboljšujejo celotno zasnovo, pa vplivajo tudi na udobje pri uporabi. Vaš otrok se bo že ob prvi uporabi zaljubil v nahrbtnik Deuter in ga vzel s seboj na vsako potovanje. Če želite svojemu malčku pomagati pri bolj priročni organizaciji njegovih najnujnejših stvari, poskrbite, da mu boste spakirali tudi vrečko za pranje

Vsak mali deček in deklica, ki ljubita pustolovščine, bosta navdušena nad lastnim modelom.