top

Dodatna prtljaga

Dodatna prtljaga bo pomagala zaščititi naše stvari pred škodljivimi vremenskimi vplivi in mehanskimi poškodbami. Omogočila vam bo tudi, da manjše predmete organizirate tako v turistični torbi kot v pohodniškem nahrbtniku.
View as Grid List

341 Izdelki

 1. -14%
  Kozmetična torbica Tatonka Care Barrel - black

  Seznam želja

 2. -10%
  Vreča za opremo Hyberg DryBag Large DCF 12L - gray

  Seznam želja

 3. -14%
  Kozmetična torbica Deuter Wash Bag I - jade

  Seznam želja

 4. -12%
  Kozmetična torbica Deuter Wash Bag II - chestnut

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

341 Izdelki

Počisti

Varnost dokumentov na poti - vrečke in torbice za vsako priložnost

Ne glede na to, ali potujete v tujino ali opravljate vsakodnevna opravila, s seboj nosite denarnico, denar, osnovne dokumente in nekaj drobnarij. Da bi se učinkovito zaščitili pred krajo, lahko izberete vratno torbico, da bodo vaše najpomembnejše stvari vedno pri roki. Zelo priljubljene so tudi majhne torbice za kolk. To je odlična rešitev, če v oblačilih nimate žepov in še ne potrebujete nahrbtnika. Posebne različice minimalističnih vrečk, ki se prilegajo telesu, so odlična izbira za potovanja, saj omogočajo učinkovito skrivanje rezervnega denarja ali potovalnih dokumentov.

Nujni potovalni pripomočki - kozmetične torbice, kompleti prve pomoči in vodoodporne torbe

Trgovina 8a.si ponuja celotno paleto dodatkov za prtljago, tako da boste popolnoma pripravljeni na vsako potovanje, ne glede na to, ali gre za vikend v evropski prestolnici ali večtedensko pohodniško odpravo v gore. Potovalni kompleti prve pomoči bodo poskrbeli, da boste vedno pripravljeni na nepričakovane nesreče. Opremljeni kompaktni modeli so odlični za poti, medtem ko so večji modeli idealni za skupinske pohode in daljša kampiranja. Bistven del opreme so tudi turistične kozmetične torbice. Priročni modeli z ogledalom vam bodo omogočili, da poskrbite za svojo higieno daleč od civilizacije. Vodoodporne torbice pa bodo potrebne, ko se bo vreme poslabšalo. Ključne elemente opreme bodo zaščitile pred poplavo, tako da jih boste lahko uporabljali ne glede na vreme na poti.