top

Ženske majice s kratkimi in dolgimi rokavi

Ženske funkcionalne majice in srajce so nepogrešljiv del garderobe vsakega navdušenca nad naravo. S praktičnimi modeli majic v svoji omari boste pripravljeni na doseganje številnih ciljev.
View as Grid List

746 Izdelki

na stran
View as Grid List

746 Izdelki

Počisti

Ženske majice in srajce za vsako priložnost

Premenljivo vreme, različne razmere na terenu in individualne želje določajo, katere majice in srajce izberejo ženske. Modeli z ovratnikom slogom, ki so sestavljeni za pohodništvo po gorskih poteh in v gozdni divjini, dodajo nekoliko eleganten pridih. Zelo dobro se obnesejo tudi v mestu, saj imajo ležeren značaj. Pogosto združujejo izjemen dizajn in tradicionalen kroj. Pogosto so sešiti iz najsodobnejših vlaken s tehničnimi lastnostmi, zato imajo kljub mestnemu videzu zelo dobre parametre delovanja. Ljubitelji ležernega sloga bodo ugotovili, da bodo ženske pohodniške majice poskrbele, da bodo njihovi cilji dosegljivi. Ohlapni kroji - kar ne pomeni, da se slabo prilegajo - se zelo dobro obnesejo tako pri lagodnih sprehodih kot pri pohodništvu na zahtevnejših območjih. Pohodniške majice imajo številne prednosti, zaradi katerih so idealne za poletne dni. Najdejo se v nahrbtniku vsake popotnice, ki ji je pomembno udobje.

Stične ženske srajce

Tehnična zmogljivost je izjemno pomembna, vendar je bistvena tudi vizualna privlačnost oblačila. Pri ženskih majicah in srajcah se ženski pridih uporablja predvsem pri vzorcih in barvah tkanin. Oblikovalci pripravljajo klasične različice za minimalistke in drznejše sloge za dame, ki ne želijo biti spregledane v množici. Širok izbor krojev je še bogatejši zaradi dejstva, da se šivajo v različnih slogih. Preprosta majica ni nujno dolgočasna. Oblikovalske različice dobro znanih krojev predstavljajo popolnoma nov videz. Že samo izviren potisk daje nevsiljivi majici nenavaden značaj. Zato lahko tudi model popestri vsak stajling, ne da bi pri tem ogrozil udobje. Ni vam treba biti navdušen športnik ali svetovni popotnik, ki lahko ure in ure prepotuje neznane naravne terene, da bi posegli po majici v outdoor slogu. Številne ponudbe športnih in običajno gorskih blagovnih znamk so oblikovane tako, da jih lahko nosite vsak dan. Kar ostaja nespremenjeno, je visoka kakovost in zelo dobre lastnosti tkanin.

Ženske tehnične majice

Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo ženskih tehničnih majic in srajc, imajo številne lastnosti, ki jih cenijo ženske, ki se ukvarjajo s športom in uživajo v dejavnostih na prostem. Te tkanine zagotavljajo podporo, ki jo potrebujete za učinkovito vadbo, zato so odlične za oblačila za tek ali kolesarjenje. Lastnosti hitrega sušenja in odvajanja vlage bodo bistvena prednost med naprednejšimi dejavnostmi ali zahtevnimi pohodi. Ženske majice, namenjene športnim dejavnostim, uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo na tem področju. Tkanine na primer vsebujejo srebrove ione, da oblačila dlje časa ostanejo sveža. Posebni premazi tkanin so zasnovani tako, da podpirajo sposobnost telesa, da upravlja z vlago. Poleg tega ne gre spregledati dejstva, da so tkanine prijetne na otip in se ob ustreznem kroju dobro prilegajo ženski postavi. Kaj lahko ženske tehnične majice še ponudijo uporabnicam? Ustrezna zaščita kože pred škodljivimi UV-žarki je bistvenega pomena v brezvetrnih dneh. Proizvajalci se tega dobro zavedajo. V najbolj vročih dneh, zlasti v gorah, so oblačila, ki preprečujejo ali ovirajo dostop UV-žarkov do kože, še posebej cenjena.

Ženske majice in majice za pohodništvo in treking

Turistične majice so odlična oblačila za poletne dni. Dame, ki želijo ohraniti edinstven slog tako vsak dan kot med pohodniškimi izleti, naj jih imajo v svoji garderobi. So odlična alternativa običajnim ženskim majicam. Ne prilegajo se tako močno kot raztegljive termoaktivne majice in zagotavljajo zelo veliko svobodo gibanja. V poletnih mesecih bodo odlična izbira različice s kratkimi rokavi. Modeli z dolgimi rokavi so boljša izbira za hladnejše dni. Gre za izjemno vsestranska oblačila, zato se bodo izkazala za izjemno uporabna v številnih situacijah. Treking majice vrhunskih blagovnih znamk za pohodništvo in plezanje so odlične tako za izlete v naravi kot za vsakodnevno nošenje. Sodobni modeli so pogosto hibridi, sestavljeni iz materialov z različnimi lastnostmi. Zaradi tega še bolje izpolnjujejo zahteve aktivnih žensk.