top

Oakley

Blagovna znamke Oakley je ena izmed najbolj razpoznavnih proizvajalcev športnih očal na svetu. Značilni logotip lahko srečamo na skoraj vsakem športnem tekmovanju. Preverite očala Oakley v trgovini 8a.si!
View as Grid List

272 Izdelki

  1. Sončna očala Oakley Si M Frame 2.0 - matte black/clear

    Seznam želja

  2. Očala za otroke Oakley Resistor - black/prizm grey

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

272 Izdelki

Počisti

Oakley je popolna kombinacija sloga in tehnologije

Oakley je ena od kultnih ameriških blagovnih znamk, ki se je že uveljavila med športniki, ljubitelji gorskih izzivov in vsemi aktivnimi ljudmi. Očala in očala Oakley, ki jih pripravlja ta proizvajalec, so izpopolnjena do najmanjše podrobnosti. Izjemno uspešno združujejo privlačno obliko z odličnimi tehničnimi zmogljivostmi, ki jih potrebujejo najzahtevnejši uporabniki. Nič čudnega, da so očala Oakley izbira vrhunskih športnikov in ljubiteljev gora. Konec koncev potrebujejo zanesljivo zaščito oči pred vetrom, soncem in drugimi nevarnostmi, ko se lotevajo novih izzivov. Profesionalna kakovost očal in očal ameriškega proizvajalca Oakley, njihova idealna oblika ali robustni okvirji so na voljo vsem, ki iščejo najvišjo kakovost izdelave in zanesljivost tako na terenskih potovanjih kot pri vsakdanji uporabi.

Oakley svojo priljubljenost med drugim dolguje uporabi najnovejše razpoložljive tehnologije v svojih izdelkih. Najpomembnejši so seveda optično napredni objektivi Ti so odgovorni za kakovost vida in zaščito oči pred škodljivim UV-sevanjem. Najsodobnejši materiali zagotavljajo, da leče, s katerimi so opremljena očala Oakley, zagotavljajo visoko ostrino vida in zmanjšujejo popačenje slike skoraj do nič. Posebna tehnologija izdelave obeh leč iz enega kosa materiala pomeni, da vsak par očal Oakley, narejen s to tehnologijo, zagotavlja odlično optično zmogljivost. Oakley je zelo skrbno poskrbel tudi za okvirje. Posebni materiali so uporabljeni tudi v nosnih blazinicah ali templjih. Zaradi visoke stopnje oprijema očala Oakley ostanejo na svojem mestu tudi med najbolj dinamičnimi dejavnostmi. Očala so tudi zelo udobna in ne ovirajo vaših športnih dejavnosti.

Sončna očala, ustvarjena posebej za športnike

Oakley se osredotoča na razvoj inovativnih rešitev, ki so idealne za različne športne dejavnosti. Med navdušenci te blagovne znamke so izjemno priljubljena kolesarska očala. Zagotavljajo odlično aerodinamiko in zaščito oči pred močnim vetrom. Okvirji in ščitniki, ki so optimalno prilagojeni čeladam, zagotavljajo udobje tako cestnim kot gorskim kolesarjem. Oakleyjeva sončna očala se ponašajo z optimalnimi lastnostmi leč, ki omogočajo večji kontrast v izjemno sončnih razmerah, zaradi česar je še lažje spremljati progo in morebitne ovire na poti.

Lahka sončna očala z velikimi lečami pa so kot nalašč za gorski tek. Minimalistični okvirji zagotavljajo široko vidno polje in omogočajo, da opazite vsako podrobnost na poti. Nizka teža pomeni, da sončna očala tudi med dinamičnim tekom ne poskakujejo in se ne premikajo. Sončna očala Oakley so primerna tudi za druge športne dejavnosti, saj ponujajo široko vidno polje in odlične optične lastnosti. Visokokakovostne leče in okvirji ter različne kategorije odtenkov zagotavljajo, da bo med izdelki ameriške blagovne znamke vsakdo našel optimalno vrsto in obliko očal.

Slonečna očala Oakley za vsak dan

Med sončnimi očali Oakley, namenjenimi za vsakodnevno uporabo, morajo ljudje z različnimi okusi najti pravi model. Ameriški proizvajalec ponuja široko paleto sončnih očal z različnimi oblikami okvirjev, velikostmi, oblikami leč in značilnostmi. Ljubitelji klasičnega sloga iz osemdesetih in devetdesetih let prejšnjega stoletja bodo posegli po tradicionalnih sončnih očalih Oakley V tistem času so predstavljala merilo sodobnih očal. Proizvajalec ima številne modele iz tega obdobja, ki so modelirani ali celo realistični.

Če iščete očala, ki niso tako privlačna za oči, boste zadovoljni z okvirji, katerih oblike se popolnoma prilegajo vašemu obrazu. Po drugi strani bodo tisti, ki radi izstopajo iz množice, cenili najnaprednejša tehnična sončna očala Oakley s futurističnimi oblikami. Kljub sodobni zasnovi je stalnica značilen logotip, ki ga proizvajalec namesti na vsaka očala in vedno pomeni, da se nanje lahko 100-odstotno zanesete. To je zagotovilo za najvišjo kakovost izdelave in odličen vid, zaradi česar so sončna očala Oakley izbira najzahtevnejših uporabnikov.

Oakleyjeva očala - za smučarje in deskarje na snegu

Znamka je dobro znana tudi vsem ljubiteljem zimskih športov. Izbrali so jo najboljši svetovni deskarji na snegu in smučarji. Prefinjena Oakleyjeva smučarska očala zagotavljajo odlično zaščito pred navalom zraka, vremenskimi razmerami in sončnim sevanjem. Z njimi bo smučanje v megli, snežnih nevihtah ali sunkovitem in mrzlem vetru veliko lažje. Zaradi številnih oblik očal lahko vsak izbere model, ki najbolj ustreza njegovemu obrazu in čeladi.

Očala so na voljo tudi v različnih oblikah.

Med očali Oakley boste našli modele, pripravljene za različne vremenske razmere. Posebna zasteklitev za večji kontrast se dobro obnese v megli in sneženju. Po drugi strani pa so močno zatemnjena zrcalna očala najpogostejša izbira za sončne razmere. Zajemajo ali odbijajo večino sončnih žarkov in tako učinkovito ščitijo oči pred utrujenostjo. Vsa očala Oakley so razvita tako, da zagotavljajo najboljši možni kontrast. Z njo namreč lahko iz belega snega razberete obrise morebitnih snežnih plazov in drugih ovir.

Kupite originalne izdelke Oakley pri 8a.si

Ta proizvajalec je priznan predvsem po svojih vrhunskih lečah za očala. Nenehno uvajanje inovativnih tehnologij omogoča razvoj še popolnejših modelov. V trgovini 8a.si vam ponujamo široko paleto originalnih očal Oakley, pripravljenih posebej za najzahtevnejše uporabnike. So optimalna izbira, če želite visoko raven zaščite oči in popoln vid ne glede na vreme. Izdelki ameriške blagovne znamke za vse vremenske razmere vam omogočajo, da uživate v svojih najljubših športih in dejavnostih v soncu, mraku ali megli. Z ustreznim okvirjem Oakleyjeva očala ali očala ne le ščitijo vaše oči, temveč tudi znatno izboljšajo vaš vid v neugodnih vremenskih razmerah.

Iščete določene izdelke ameriške blagovne znamke? Oglejte si ga!

Oakley sončna očala Oakley očala Oakley goggles Oakley Glacier Glasses Oakleyjeva tekaška očala