top

Čevlji za turno smučanje Fischer

Smučarski turni čevlji FISCHER ® nudijo udobje in lahkotnost tako pri doseganju vrha kot pri spustu po strmini. Osredotočajo se na enostavno prileganje stopalu, udobje in odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Oglejte si najnovejše Fischerjeve čevlje za moške in ženske!
View as Grid List

8 Izdelki

na stran
View as Grid List

8 Izdelki

Počisti

Smučarski čevlji za turno smuko Fischer - najvišja kakovost in izkušnje

Fischer je zelo izkušen in mednarodno priznan proizvajalec smučarske opreme. Dolgoletne izkušnje v kombinaciji s sodobno tehnologijo in najboljšimi materiali omogočajo blagovni znamki izdelavo izjemnih modelov. Fischer skit touring shoes so odličen primer tega. Lahka konstrukcija zagotavlja pravi upogib, ki omogoča agresivno smučanje in takojšen prenos moči s čevlja na smuči Številni patenti znamke omogočajo tudi izjemno udoben vzpon. Preklop iz načina vzpona v način spusta je zaradi dodatnih varnostnih funkcij otročje lahkoten.

Moderna konstrukcija za lahkotno in togo delovanje.

Fischerjevi čevlji za turno smučanje so modeli, katerih lupine so večinoma izdelane iz grilamida, kar omogoča doseganje nizke teže in togosti, ki si ju želijo turni smučarji. Prenos moči na smuči je zaradi tega materiala gladek in hiter. Prileganje in ustrezno oporo nogi zagotavljajo zaponke v kombinaciji s sodobnim sistemom Boa® Ta zagotavlja izjemno natančen sistem mikro nastavitev, s katerim lahko nastavite natančno količino potrebnega pritiska. Fischerjevi turno smučarski čevlji nudijo ogromno upogljivost zgornjega dela do 80°, kar je brez primere na trgu. To omogoča, da s temi čevlji udobno hodite po tehnično zahtevnih terenih. Modeli so opremljeni s toplotno oblikovanimi škornji, ki jih je mogoče prilagoditi, da se prepreči nastanek točk pritiska. Vse zgoraj opisane lastnosti pomenijo, da vam čevlji tega proizvajalca omogočajo, da pri vzponu varčujete z močmi in uživate v polnem užitku smučanja po zasneženem pobočju.

V spletni trgovini 8a.si si oglejte Fischerjeve čevlje za turno smučanje.

V naši spletni trgovini 8a.si boste našli veliko izbiro Fischer opreme za turno smučanje Izkušena blagovna znamka ustvarja svoje čevlje z uporabo inovativnih tehnologij in najboljših materialov na trgu. Torej, če od svoje opreme zahtevate nizko težo in brezkompromisno zmogljivost pri spustu, potem so Fischer ski touring čevlji popolna izbira za vas. Modeli so na voljo v širokem razponu velikosti školjk, tako da lahko tako ženske kot moški najdejo pravo prileganje za svoja stopala.