top

Plezalni dodatki

Plezalna oprema so drobne stvari, ki vam lahko pridejo prav tako na plošči kot pri treningu v skalah. Tukaj boste našli vse, kar bo pozitivno vplivalo na vaše udobje med dejavnostjo.
View as Grid List

271 Izdelki

 1. -18%
  Komplet za montažo oprimkov Metolius T-Nut Bag 25

  Seznam želja

 2. -16%
  Nerjaveča ploščica Petzl Batinox

  Seznam želja

 3. -15%
  Sidrišče Climbing Technology Plates Belay Station-S

  Seznam želja

 4. -23%
  Vrečka za magnezij 8bplus Helli

  Seznam želja

 5. -7%
  Krema ClimbOn Lotion Bar Original 0.5 oz

  Seznam želja

 6. -11%
  Ščetka za oprimke 8bplus Save The Ocean'

  Seznam želja

 7. -20%
  Vrečka za magnezij 8bplus Franklin

  Seznam želja

 8. -18%
  Vrečka za magnezij 8bplus Hanna

  Seznam želja

 9. -10%
  Zaščita Blue Ice Aero Caps - blue

  Seznam želja

 10. -7%
  Vrečka za magnezij Blue Ice Sender Chalk Bag - neon

  Seznam želja

 11. -11%
  Komplet Mammut Ophir 4 Slide Climbing Package - neutral

  Seznam želja

 12. -10%
  Ščetka za oprimke Mammut Sender Brush - black

  Seznam želja

 13. -10%
  Ščetka za oprimke Mammut Sloper Brush - black

  Seznam želja

 14. -13%
  Vrečka za magnezij Mammut Gym Print Chalk Bag - black

  Seznam želja

 15. -25%
  Vrečka za magnezij E9 Aglio C - sand grey

  Seznam želja

 16. -16%
  Trak za vadbo E9 Storng Hero Warm Up Band - assorted

  Seznam želja

 17. -24%
  Vrečka za magnezij E9 Botte2.3 - iron

  Seznam želja

 18. -16%
  Rokavice za plezanje Red Chili Jamrock - glowing red

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

271 Izdelki

Počisti

Plezalna oprema - praktični elementi plezalnega kompleta

Plezanje je šport, ki zahteva veliko priprav in predanosti. Zato naša trgovina ponuja široko paleto pripomočkov, ki vam bodo pomagali pri plezanju po stenah in varovanju novih smeri. Tu boste med drugim našli čopiče za čiščenje oprijema, kredo in vrečke za shranjevanje tega prahu za izboljšanje oprijema. Na voljo je tudi veliko dodatkov, ki lahko plezalne navdušence spremljajo vsak dan, kot so stilizirani obeski za ključe ali naprave za trening rok in prstov.

Plezalna oprema - nepogrešljiva na steni

Naša trgovina ponuja široko paleto različnih elementov opreme, da bi vsakemu navdušencu nad tem športom zagotovili čim bolj celovito ponudbo izdelkov. Med dodatki so tudi zložljivi vrvni noži za uporabo v nujnih primerih. Poleg tega so lahko uporabni tudi za številne druge namene, da ne omenjamo preproste priprave obroka. Na večraztežajnih poteh je nujno imeti več opreme, ki mora biti vedno pri roki. Takrat so vam lahko v pomoč dodatni plezalni pripomočki, kot so ramenski bandažniki in karabini. Omogočajo enostaven in hiter dostop do vsakega kosa opreme. Za vse, ki želijo povečati svoje udobje med navezovanjem, smo pripravili prizmatična očala za navezovanje. Z njimi boste lahko ohranili svoj naravni položaj glave, hkrati pa nenehno opazovali vodilnega plezalca. Za intenzivne treninge in dolge smeri boste potrebovali tudi nekaj trakov in regeneracijskih balzamov za plezalce. Pri plezanju je izjemno pomembno, da imate različne pripomočke, saj boste tako lahko varno vadili ta šport in v njem kar najbolj uživali.

Plezalna oprema za vsakdanjo uporabo

Vsak plezalni navdušenec bi rad na steni preživel čim več časa, vendar to ni vedno mogoče. Zato so plezalni pripomočki zasnovani tako, da vas spomnijo na najboljše trenutke z vašega zadnjega plezanja. So tudi odlične ideje za darila. Obeski za ključe s kamerami SLCD ali v obliki karabina bodo pomagali povezati več ključev skupaj. Hkrati bodo nakazovali vaš hobi. Medtem vam bo pripomoček za vadbo pomagal pri ohranjanju pridnih rok, ko ne trenirate na plošči. Po njej lahko posežete med odmorom med delom ali med večernim sproščanjem. Ponujamo vam različne vrste dodatkov, tako da boste zlahka dopolnili funkcionalni komplet, ki vam bo med plezanjem odlično služil. Tako boste lahko udobneje ciljali na vrh.