top

Otroške nosilke

Turistični nosilci so odlična rešitev za prenašanje otroka na krajših in daljših razdaljah, saj vam omogočajo varno skupno bivanje na prostem.
View as Grid List

24 Izdelki

 1. -9%
  Nosilka za otroke Deuter Kid Comfort - forest

  Seznam želja

 2. -10%
  Nosilka za otroke Deuter Kid Comfort Active SL - currant

  Seznam želja

 3. -20%
  Otroška nosilka Thule Sapling - agave

  Seznam želja

 4. -19%
  Šilt Deuter KC Sun Roof - graphite

  Seznam želja

 5. -13%
  Nosilka za otroke Osprey Poco Plus - starry black

  Seznam želja

 6. -34%
  Nosilka za otroke LittleLife Traveller S4

  Seznam želja

 7. -28%
  Otroška nosilka Deuter Kid Comfort - midnight

  Seznam želja

 8. -9%
  Torba LittleLife Child Carrier Transporter Bag

  Seznam želja

 9. -25%
  Žep LittleLife Ranger Accessory Pouch - grey

  Seznam želja

 10. -31%
  Pokrov za dež LittleLife Child Carrier Rain Cover

  Seznam želja

 11. -22%
  Nosilka za otroke Salewa Koala II - royal blue

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

24 Izdelki

Počisti

Vrhunske znamke turističnih nosilcev za udobje in varnost v vseh razmerah

Oblika, ki jo ponuja trgovina 8a.si, zagotavlja zadovoljivo nakupovalno izkušnjo in udobje potovanja za vso družino. Turistični nahrbtnik je odlična rešitev, ko otrok še ni dovolj star, da bi sam premagoval krajše razdalje s turističnim nahrbtnikom za otroke. Otroški turistični nahrbtniki so izdelani v številnih različnih izvedbah, kar vam omogoča, da model optimalno prilagodite želeni dejavnosti. Najlažji modeli so idealni za krajše pohode in sprehode po poteh. Zmanjšanje dodatnih elementov na minimum za visoko udobje in lahkotnost. Najpogosteje so ti modeli tudi zelo dobro prezračevani, kar je odlično za poletno vročino. Kompleksnejši potovalni nosilci imajo lahko med drugim sončne ščitnike, ki so odlični za zaščito otroka pred pretirano izpostavljenostjo ostri sončni svetlobi. Kadar je vreme neugodno in dežuje, bo dežna prevleka za nosilec najmlajšega popotnika zaščitila pred vodo, hkrati pa mu omogočila uživanje v razgledu. Z dodatnimi žepi v vseh naših otroških nosilcih lahko pospravite otrokove plenice, igrače ali kosilo. Odvisno od modela se lahko žepi razlikujejo po razporeditvi in prostornini.

Pripomočki za otroške nosilke za udobnejše potovanje

8a.si turistična trgovina ponuja različne turistične nosilke za otroke priznanih blagovnih znamk, kot so Deuter, LittleLife in Salewa Poleg tega nudimo vse potrebne dodatke, kot so prevleke za dež, senčniki, dodatni pasovi, otroške blazine in žepi s sponkami. Turistične otroške nosilke blagovne znamke pomenijo udobje med družinskimi izleti v naravo.