top

The North Face narbtniki

The North Face - nahrbtniki te priznane ameriške blagovne znamke zagotavljajo največje udobje in visoko vzdržljivost. Med njimi lahko najdete zanesljive treking nahrbtnike za poti in mestne modele s predalom za prenosni računalnik.
View as Grid List

24 Izdelki

  1. -15%
    Mestni nahrbtnik The North Face Borealis - berry/red

    Seznam želja

  2. -40%
    Nahrbtnik The North Face Evolution 50 - green/grey

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

24 Izdelki

Počisti

Nahrbtniki The North Face so kot nalašč za gorske pustolovščine in življenje v mestu

Čeprav blagovno znamko North Face povezujemo predvsem z gorskimi dejavnostmi, se bodo njeni vsestranski nahrbtniki odlično obnesli skoraj povsod. Znamka namreč ne ponuja le obsežne zbirke tehničnih in športnih nahrbtnikov, temveč tudi mestne in potovalne modele. Ti so kot nalašč za potovanja na dolge razdalje v službo ali na univerzo. Širok nabor gorskih modelov vključuje tehnične modele za skoraj vsako dejavnost. Najelitnejši so nahrbtniki North Face, namenjeni turistom in ljubiteljem trekinga. Gre za izjemno vsestranske modele, ki so popolni za številne načine uporabe. Bolj tehnični plezalni nahrbtniki so kot nalašč za alpinizem in plezanje v Himalaji. Najbolj trpežni materiali in minimalistična konstrukcija pomenijo zanesljivost na najtežjih terenih. Tekaški nahrbtniki so ultralahke konstrukcije, ki jih na hrbtu skoraj ne boste čutili. Nudijo popolno prileganje in sledijo vsakemu gibu uporabnika. V široki ponudbi TNF so tudi smučarski nahrbtniki. Opremljeni so s posebnimi predali za lavinsko opremo in omogočajo priročno organizacijo vse opreme.

Treking nahrbtniki North Face ponujajo veliko zmogljivost in enostaven dostop do prtljage

TNF treking nahrbtniki imajo večinoma nekoliko večjo zmogljivost pakiranja, zato jih lahko brez težav spakiraš za nekajdnevno potovanje. Pogosto je mogoče glavni predel razdeliti na dva ločena dela, tako da lahko priročno razporedite posamezne kose potovalne opreme. Poleg tega so modeli, namenjeni daljšim pohodom, opremljeni z več dodatnimi žepi za vse vaše nujne predmete. Stranski žepi za prigrizke, zgornji žep s poklopcem za naglavno svetilko ali dežno jakno ter dodatni predali v ledvenem pasu - za kompas ali večnamensko orodje.

Vsak nahrbtnik The North Face ima individualno zasnovan niz predelkov za priročen dostop do celotne opreme. Za zagotavljanje udobja kljub veliki teži, ki jo lahko ima nahrbtnik, so uporabljeni premišljeni sistemi za nošenje. Debele pene v kolčnem ali ramenskem pasu omogočajo optimalno porazdelitev tovora med hojo. Poleg tega je višina, na katero lahko pripnete naramnice, pogosto nastavljiva, tako da lahko nahrbtnik The North Face enostavno prilagodite svojemu telesu. Uporabljeni materiali so trpežni, zato je celotna zasnova zelo zanesljiva tudi med dolgotrajnimi pohodniškimi pustolovščinami.

Športni nahrbtniki The North Face

Modeli, zasnovani za športne dejavnosti, so lahki nahrbtniki The North Face s ključnim poudarkom na največji zmogljivosti med določeno dejavnostjo. V primeru The North Face smučarskih nahrbtnikov, bo to enostaven dostop in možnost pravilne razporeditve lavinske opreme. Še več, nahrbtniki so zaščiteni pred lahkim vdiranjem snega, zato tudi ob padcu vsebina ostane suha. Zaradi naprednih sistemov za nošenje so nahrbtniki stabilni in ne motijo, ko smučate po pobočju.

Po drugi strani pa so tekaški nahrbtniki The North Face predvsem izjemno lahki. Običajno imajo omejeno zmogljivost, zato lahko na pohodu po poti s seboj vzamete le najnujnejše predmete. Zato lahko potujete še hitreje, nahrbtnik pa se popolnoma prilega vašemu telesu. Posebne konstrukcije so pogosto na voljo v obliki tekaškega jopiča. Poleg tega nahrbtniki The North Face za tekanje ponujajo veliko majhnih žepov, zato vam ni treba odpreti glavnega predala nahrbtnika vsakič, ko nekaj potrebujete. Vanje lahko spravite mehke flaške, energijske gele, trakove, očala ali številne druge predmete, uporabne med tekom. So odlična rešitev za gorske ultramaratone in tudi za daljše tekaške treninge.

Mestski nahrbtniki TNF, kot nalašč za vsak dan

Ko ste v gorah, to še ne pomeni, da se morate odpovedati udobju in zanesljivosti, ki ju ponujajo nahrbtniki The North Face Ta ameriški proizvajalec je namreč razvil izjemno bogato zbirko mestnih nahrbtnikov, ki so kot nalašč za vsakodnevne poti v službo ali na univerzitetni pouk. Modeli, namenjeni mestu, imajo številne funkcionalne dodatke. Ločeni predali za prenosne in tablične računalnike vam bodo pomagali še bolje zaščititi vašo elektronsko opremo med prevozom. Večji modeli nahrbtnikov The North Face imajo funkcionalne organizatorje, ki vam bodo pomagali ohraniti red pri ključih, dokumentih, pisalih in drugih predmetih. Materiali, uporabljeni v Mestskih nahrbtnikih The North Face in tudi naprednejših modelih, so posebej izbrani, zato zagotavljajo ustrezno trpežnost.