top

XD DESIGN

XD Design je nizozemska blagovna znamka, ki ponuja visokokakovostne potovalne in mestne torbe ter nahrbtnike. Edinstveni izdelki XD Design združujejo sodobno oblikovanje, okolju prijazne materiale in zelo visoko vzdržljivost.
View as Grid List

16 Izdelki

 1. -17%
  Mestni nahrbtnik XD Design Bizz Backpack - navy

  Seznam želja

 2. -18%
  Protivlomni nahrbtnik XD Design Bobby Bizz 2.0 - black

  Seznam želja

 3. -18%
  Mestni nahrbtnik XD Design Bobby Bizz 2.0 - navy

  Seznam želja

 4. -24%
  Mestni nahrbtnik XD Design Bobby Sling - grey

  Seznam želja

 5. -18%
  Mestni nahrbtnik XD Design Flex Gym Bag

  Seznam želja

 6. -7%
  Torbica za shranjevanje XD Design Mobile Office

  Seznam želja

 7. -8%
  Potovalni organizator XD Design Tech Pouch

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

16 Izdelki

Počisti

XD Design pomeni visoko kakovost

Čeprav je bila blagovna znamka XD Design ustanovljena šele leta 2016, je že prisotna v več kot 53 državah po vsem svetu. Ustanovljena je bila na Nizozemskem, njen edinstven pristop k oblikovanim izdelkom pa ji je omogočil, da je hitro postala zelo priljubljena. Podjetje XD Design je specializirano za proizvodnjo sodobnih nahrbtnikov in torb. Vsak model združuje sodoben slog z visoko funkcionalnostjo. Futurističen videz je ena stvar, vendar mora biti nahrbtnik ali torba predvsem udobna za uporabo. Številni modeli so nahrbtniki z zaščito proti kraji, ki so odlični za potovanja in učinkovito ščitijo vsebino pred tatovi. Takšen model je bil tudi prvi izdelek blagovne znamke XD Design, nahrbtnik Bobby. Danes se mu je pridružila široka paleta nahrbtnikov in torb, pripravljenih predvsem za aktivne ljudi, ki iščejo izdelke vrhunske kakovosti.

Katere so prepoznavne značilnosti nahrbtnikov nizozemskega proizvajalca?

Če bi morali našteti tri osnovne značilnosti izdelkov XD Design, bi bile te: funkcionalnost, vzdržljivost in prijaznost do okolja. Funkcionalnost nahrbtnikov nizozemskega proizvajalca se kaže predvsem v popolni razporeditvi žepov in predalčkov. Prostor za dokumente, dobro zaščiten predal za prenosni računalnik, hiter dostop do predala za pametni telefon so le nekatere od številnih uporabnih lastnosti nahrbtnikov XD Design. Ko izberete izdelke te blagovne znamke, veste, da bodo vaši predmeti dobro zaščiteni, hkrati pa hitro dostopni, kadar koli jih boste potrebovali. Druga značilnost je vzdržljivost. Ta je v času, ko smo preplavljeni z množico nekakovostnih izdelkov, izjemno pomembna. Glede na to se modeli XD Design odlikujejo po izredno visoki vzdržljivosti. Za njihovo izdelavo so izbrani le materiali najvišje kakovosti. Odlikuje jih visoka odpornost na obrabo ali umazanijo, zaradi česar nam bo en nahrbtnik ali torba služila več let potovanj. Zadnja značilnost izdelkov XD Design je prijaznost do okolja. Kjer je mogoče, se uporablja reciklirana plastika (R-Pet), izdelana iz uporabljenih plastenk, ki bi sicer končale na odlagališču. Dobavitelji materialov morajo biti certificirani, kar zagotavlja izvor materialov. Ta pristop prihrani veliko litrov vode v primerjavi s proizvodnim postopkom tradicionalnih nahrbtnikov.

Oglejte si nahrbtnike XD Design v trgovini 8a.si

V naši ponudbi boste našli širok izbor nahrbtnikov in torb XD Design. Modeli, pripravljeni posebej za vsakodnevno uporabo in potovanja, bodo zagotovili varen prostor za vse stvari, ki jih nosite s seboj. Na voljo so tudi etui za prenosne računalnike in torbice za dokumente, pametne telefone in najnujnejše predmete. Nahrbtniki in torbe XD Design so priljubljeni tudi kot ročna prtljaga za letala.